Menu

Tak fordi du er frivillig!

image
23. september 2020 kl. 10:58

Kære alle!

Først vil klubben gerne takke de personer, der allerede nu positivt har meldt tilbage med tilbuddet om at hjælpe til i klubben. Det er vi jer særdeles taknemmelige for. I burde have modtaget en tilbagemelding fra klubben allerede nu, dels med en tak, dels med beskeden om, at I vil blive kontaktet snarest muligt efter Generalforsamlingen torsdag den 24. september, når den kommende Bestyrelse er valgt og har konstitueret sig.  

Men klubben kan bruge mange flere frivillige hænder. Der er ingen krav om, at der skal lægges et vist antal timer pr. uge/måned mv. Man hjælper i det omfang, man har mulighed for. Det aftales og fordeles i de enkelte udvalg. Jo flere der er med i udvalgene, des mindre er tidsbyrden for det enkelte medlem. Opgaverne kan stort set altid placeres, så de kan udføres, når det passer ind i ens kalender.

Klubben mangler hænder til mange forskellige typer opgaver, der er fordelt i flere forskellige udvalg såsom Administration, Medie, Materialer, Faciliteter, Sponsor osv.

Sidder man med i et udvalg, vil der også være en smule mødeaktivitet. Typisk er der mellem 2 og 4 møder årligt i udvalgene. Dog er Bestyrelsen undtaget. Her afholdes der møder ca. 9 gange årligt.

Ofte er der tale om opgaver, som opstår løbende, og som ikke er fast definerede. Det er derfor vanskeligt at beskrive eksakt, hvor end klubben gerne vil gøre det, hvad de enkelte opgaver er. Men det er omvendt også en faktor, der gør det utroligt spændende og alsidigt at være en del af.

Ét er dog sikkert: Det er opgaver, vi alle kan være med til at løse, og det kræver ingen fodboldfaglige kundskaber at udføre opgaverne. Klubben håber, at alle – uanset køn, alder, tilhørsforhold mv., tænker: ”Det vil jeg godt være en del af”.

Så hvis du har lidt tid til rådighed hver måned, og har lyst til at gøre en forskel for vores klub, så send en besked til cw@niffodbold.dk – eller ring på telefon 20 97 37 10. Så får vi dig skrevet ind i startopstillingen 😊

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen