Menu

NIF FODBOLDPIGER SØGER TRÆNER

image
16. august 2023 kl. 13:36

NIF FODBOLDPIGER SØGER TRÆNER


Vi er en flok glade, friske piger i alderen 9-12 år, der træner to gange om ugen, hvor vi hygger os med fodbold i klubben. Vi spiller mandag og onsdag kl. 16.45 hos NIF, Rolighedsvej (bane 3 bag kunstgræsbanen), hvor NIF Fodbold tilbyder fodboldtræning for piger i Sydbyen.

Vi har et engageret trænerteam og gode forældre til at hjælpe til, men vi mangler en egentlig træner med erfaring fra børnefodbold, og som har lyst og energi til at træne os, så vi kan udvikle vores fodboldspil med glæde og engagement og få et sjovt og lærerigt fodboldforløb i børnehøjde. Det er nemlig lykkedes at nå klubbens målsætning at have flere pigehold for årgangene U10-U13 og U14-U16 med nok spillere til at deltage i stævner og turneringer, og derfor er der brug for flere trænere, så vi kan dele træningen op og målrette den til begge aldersgrupper. Derfor tilbyder vi en spændende trænermulighed for vores yngste pigespillere hos Næstved IF Fodbold. Er I to eller flere, så er det også en mulighed.

Vi tilbyder?
Vi tilbyder en fuld NIF trænertøjpakke og godtgørelse efter aftale. Og der vil også være mulighed for videreuddannelse på DBU kurser og interne kurser i klubben, der også har et godt samarbejde mellem klubbens børne-/ungdomstrænere.

Interesseret? Så kom og hils på os på mandag eller onsdag eller ring eller skriv hurtigst muligt til:

 

Flemming Jacobsen
Mobil: 30 23 71 67
Email: fjacobsen78@gmail.com

Luk