Trænerne

TRÆNERNE

 SPORTSCOLLEGE ANSVARLIG / TALENTTRÆNER
Anders Bergendorff
Anders har været træner i TalentCenter Sydsjælland i seks sæsoner. Foruden rollen som U17 Divisionstræner er han ansat som T+ træner og ansvarlig for sportscollege. Anders har været en del af sportscollege træningen i fem år.

 Anders er uddannet med UEFA A-Licens. 

 TALENTTRÆNER
Kenneth Gangsted
Kenneth er tidligere divisionsspiller, hvor han har optrådt for Næstved Boldklub og Slagelse B&I, hvor han har spillet mere end 200 divisionskampe.

 Kenneth er U19 Divisionstræner og er uddannet UEFA A-Licens.

 FYSISK TRÆNER
Carsten Fugl
Carsten er uddannet med en professionsbachelor i fysioterapi - er selvstændig med to klinikker og har været i fodboldmiljøet i mange år. Foruden sin rolle som fysisk træner i Næstved Sportscollege, har Carsten været tilknyttet TalentCenter Sydsjælland i syv sæsoner.

 Carsten arbejder hårdt og målrettet med det fysiske aspekt i sportscollege. Carstens store teoretiske og praktiske kompetencer gør hans viden og indsigt i hans felt på højeste niveau.

 MENTAL TRÆNER
Bjarne Nielsen
Bjarne er mentaltræner og indehaver af VIWA Coaching. Han brænder for at udvikle vinderkultur og vinderindstilling. Bjarne har en mangeårig baggrund indenfor badminton, hvor han også tidligere har fungeret som U23 landstræner i badminton i Danmark. Han har stor erfaring med at arbejde med elitesportsudøvere fra mange forskellige sportsgrene og har arbejdet med talentudvikling og mental træning i mere end 18 år.