Information

Info-håndbogen

Giver nogle generelle retningslinjer og nyttige informationer, som gerne skulle gøre det lettere for os alle i klubben.

Infohåndbog


Information til nye medlemmer

Info til nye medlemmer

I forbindelse med, at du påtænker at blive medlem i NIF Fodbold, vil klubben bede dig om at kontakte lederen for den årgang, hvor du skal tilmeldes.

Børn U4 – U12
Børnechef Martin Vestergaard, tlf. 28113959

Ungdom bredde U13 – U19
Ungdomschef Kim Jakobsen, tlf. 25472306

Ungdom talent U13 – U19
Talentchef Anders Bergendorff, tlf. 28685422

Senior og Old Ones
Sportschef Peter Nielsen, tlf. 22937272


Betaling/kontingent
Første gang, du skal betale kontingent, modtager du en mail med betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenterne fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der anvendes VISAdankort og Mastercard.
Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldes sker på skrift til niffodbold@niffodbold.dk eller via link til udmeldelseblanketten på NIF Fodbolds hjemmeside.

Medlems- / Adgangskort
For at komme gratis ind på Næstved Stadion og se divisionsholdets hjemmekampe, skal du have et adgangskort. Det er kun dette kort der giver adgang til stadion, så du kan ikke bruge din kvittering for betalt kontingent til at komme ind. Du vil få udleveret adgangskortet når vi har registreret din indbetaling.


Vi gør opmærksom på, at der kun udstedes dette ene kort, så husk at passe godt på det.

Kontoret
Du finder kontoret i klubhuset, lige over for indgangen til cafeteriet, og vi har åbent alle mandage fra 17.00 til 18.30. I månederne juli, november, december, januar, februar er der begrænset åbningstid.

Andre oplysninger
Hvis du i øvrigt er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte din træner, holdleder eller årgangskoordinator for afdelingen. Navne på alle kontaktpersoner findes på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at komme ind og få en snak med os på kontoret.

Træning
Når du kommer til træning skal du medbringe eget sportstøj, fodboldstøvler, benskinner og en drikkedunk. Der vil efter træning være mulighed for at få et bad, så husk også et håndklæde.

Kampe
NIF Fodbold stiller som hovedregel spilletøj til rådighed til kampe.

Du skal selv medbringe godt humør, fodboldstøvler, benskinner og et håndklæde.

Når I skal spille på udebane skal holdet selv arrangere kørslen, og det betyder at du eller dine forældre skal køre til nogle af disse kampe, hvis i har mulighed for det. Din træner eller holdleder vil koordinere kørslen, så alle kommer med.

Du vil senest på sidste træningsdag inden du skal spille kamp modtage en kampseddel med oplysninger om mødested og -tid.

Rigtig god fornøjelse
Vi håber du føler dig godt modtaget i klubben og at de faciliteter som vi kan tilbyde, lever op til dine forventninger.