2017

Årets priser i Talentcenter Sydsjælland

10. aug. 2017, kl. 20.59

Årets priser

Traditionen tro uddeler Talentcenter Sydsjælland prisen Årets Talent og Årets Spiller. Priserne gives til to spillere i TalentCenter Sydsjælland som i det forgangne år, har gjort sig ekstraordinært bemærket. Med nomineringerne følger en vandrepokal, samt et gavekort fra Vangby Emballering A/S.


Årets Talent:

2016 // Gustav Mansø
2017 // Rasmus Grosen

Denne gang er valget faldet på Rasmus Grosen, der sidste sæson spillede en vigtig rolle på Næstveds stærke U19-hold.


For et år siden blev han lejet i Brøndby, hvor han var på kontrakt. I første omgang blev Rasmus Grosen en bærende spiller på U19-holdet, hvor han var en stor del af forklaringen på de flotte resultater.

Faktisk gjorde Rasmus Grosen det så godt, at han mod slutningen af sæsonen fik debut for Næstveds førstehold, hvor han straks gik ind og gjorde en forskel i form af mål og godt spil i 1. division.

Siden er Rasmus blevet en fast del af førsteholdstruppen i Næstved. Frem mod den kommende sæson i 2. Division har han vist lovende takter på flere forskellige offensive positioner.

Rasmus er nemlig en alsidig spiller, der kan spille helt fremme, på kanterne og ikke mindst fungere som hængende angriber i en slags playmakerrolle.

Med sit gode blik for spillet og hurtige fødder besidder Rasmus nogle af de spidskompetencer, der i dag kræves af en offensiv profil.

Cheftræner Michael Hemmingsen har i forberedelseskampene til den nye sæson vist det 19-årige talent stor tillid med masser af spilletid.

Blandt andet derfor har Næstved også belønnet Årets Talent med en kontrakt. Håbet er, at Rasmus Grosen kan fortsætte de flotte takter, som han viste i sidste sæson og udvikle sig til at blive en profil på klubbens seniorhold. I skrivende stund står Rasmus Grosen noteret for seks kampe og et mål.

Årets Spiller:

2016 // Jeppe Ellehave Nielsen
2017// Filip Højgaard

Årets spiller 2017 går til U15 spilleren Filip Højgaard, prisen overrækkes fordi han har vist en ekstrem vilje til, at ville udvikle sig til hver eneste træning, samtidig tillægger han en enorm vilje til at ville vinde i alt han deltager i om det er træning eller kamp.

Filip kom til TalentCenter Sydsjælland som U14 spiller, men viste hurtigt at overgangen og steppet til elitefodbold har været fuldstændig ubesværet. Igennem U15-tiden har Filip udviklet sig voldsomt. Både som spiller, men i ligeså høj grad som menneske.

Dette betød også at valget som anfører var helt naturligt, da han med sin enorme vilje, gejst til hele tiden at ville vinde og samtidig samle hele holdet. Filip er beviset på, at hårdt arbejde betaler sig – uanset om det er til kamp, træning eller de sure løb i vintermånederne.
Dette udmøntede sig i tre ugentlige optræninger, fuld spilletid i alle U16 kampe (også som anfører), samt tre U17 Divisionskampe i foråret 2017 som U15 spiller.

Filip er både som spiller og menneske, på og uden for banen et godt forbillede for de yngre årgange. Derfor vinder Filip Højgaard fuldt fortjent prisen som årets spiller 2017.

Næstved IF, Næstved Boldklub & TalentCenter Sydsjælland
ønsker i samarbejde med Vangby Emballering A/S,
Rasmus Grosen og Filip Højgaard
tillykke med Priserne for 2017.