Klubnyheder

Næstveds U15 blev Sjællandsmestre

21. maj 2021, 11.03

U- U- Ubesejret!!!!

Ikke helt men næsten! Næstved IF’s U-15 drenge har spillet den næsten perfekte sæson. I lørdags blev sjællandsmesterskabet i rækken vundet efter at have elimineret Hørsholm med 3-0 i semifinalen og kommet Espergærde under øksen i finalen med 4-3 efter straffespark. Dette var kronen på en fantastisk sæson, der også bød på et togt ud i Europa. I pinsen deltog man i North Limburg Cup i Holland. Der var 24 hold med fra Holland, Tyskland og Belgien. Og efter at have sluttet 2’er i puljen på dårligere målforskel, vandt man mellemrundepuljen med 3 sejre i streg ( Bla over et meget stærkt Herning Fremad hold) og endte med at tabe finalen på et mål med allersidste boldberøring i kampen.

Hjemme i Danmark ventede turneringen der indtil da havde budt på 6 sejre i 6 kampe. For dem blandt modstanderne der måske håbede/troede at de grønne djævle ville være slidte var der bare at sige " You wish”. De sidste 4 kampe blev naturligvis også vundet, hvilket ledte frem til Final-4 stævnet om sjællandsmesterskabet.

Holdet har en fantastisk evne til at løfte deres niveau, både kollektivt og individuelt. Især i turneringen i Holland mødte man til slut hele tiden hold der var bedre. Men evnen til at tilpasse sig modstandernes niveau gjorde at man bare hævede sit eget niveau og ikke kun spillede lige op, men også var bedre end hold der normalt er bedre en dem selv. Kombineret med en nærmest patologisk modvilje mod at give op, er det en fantastisk evne at have!

På trods af skader, sygdom mv. har drengene hele foråret formået at blive ved med at vinde og spille godt. Og det gør man netop når stregen er tyk og fed under “Holdet”!!!!

På et hold hvor holdet er stjernen løber man de ekstra meter for hinanden, man spiller hinanden gode, man opmuntre hinanden ved fejl. Et sammenhold og en mentalitet der vinder kampe,

Nå ja statistikken: I foråret har gutterne spillet 19 kampe, resulterende i 17 sejre, en uafgjort og kun et nederlag, med en målscore på 69-7!!!!

Så, som de unge mennesker ville have sagt; skud ud til Kruse, Willy, Aabo, Valde, Harrish, Obbe, Larsen x 2, el Commandante, Sandro, LS, Ø, Nico, Storm, KS, Østervig, Peter, Moses, Mikkel og Henckel. De 20 seje gutter. Det har været en fornøjelse af følge jer og glæder mig allerede til efteråret!!!

Klubnyheder