Klubnyheder

TalentCenter Sydsjælland henter trænerprofil

25. juni 2017, 23.33


Som kommende træner for Talent U14 er vi enormt glade for, at kunne præsentere en stærk profil, som har fundet TalentCenter Sydsjælland aldeles attraktiv.

Mads Vittenbach skifter til TalentCenter Sydsjælland fra Slagelse B&I på en 3-årig aftale.

T+ træner Anders Bergendorff, udtaler i præsentationen af Mads Vittenbach
- Mads har bekræftet i samtalerne, at han passer på alle parametre i vores talentmiljø. En ung, dygtig, ambitiøs og hårdt arbejdende træner med en stærk fodboldfaglig og pædagogisk profil.

- Vi har længe haft et godt øje til Mads via hans flotte resultater og tilgang til talentudviklingen. At Mads finder vores talentmiljø attraktivt, understøtter blot endnu en gang, at vi er i stand til at kunne tiltrække de største trænertalenter på Syd- og Vestsjælland.

- Med tilgangen af Mads fuldender vi samtidig kabalen for vores T+ årgange (U13-U15) hvor vi har et meget meget stærkt team omkring vores talentudvikling.

Mads Vittenbach siger selv i forbindelse med skiftet
- Næstved er en klub som lægger et stort arbejde i deres ungdomstræning, og en klub hvor jeg ser gode muligheder i at fortsætte min udvikling som træner. De virker til at have et godt udviklingsmiljø, og et super fedt sammenhold over hele linjen. Næstved har givet mig et super tilbud, hvor jeg får mulighed for at arbejde med 11-mands fodbold på højeste plan, med regionens dygtigste fodboldspillere.

- Jeg glæder mig til at lære klubben bedre at kende. Jeg har altid hørt godt om Næstved, og ved at de i mange år har haft dygtige ungdomshold, som jeg ser meget frem til at arbejde med.

Mads Vittenbach er i besiddelse af B- og C-Licens og har første træning med Talent U14 allerede 19. juni og ugen op til sommerferien.


Klubnyheder