Klubnyheder

Peter Dinesen overgår som angrebstræner i TalentCenter Sydsjælland

22. juni 2017, 15.12


Fra den kommende sæson har TalentCenter Sydsjælland i bestræbelserne på, at optimere miljøet skruet på investeringen, hvor vi nu kan præsenterer endnu en tilføjelse til setuppet.

Peter Dinesen har de seneste tre år ageret assistenttræner på U17 Divisionen og cheftræner for U15 - det er derfor en stor kapacitet som overgår til teamet af specifiktrænere, og får titlen: Angrebstræner.

Peter Dinesen siger i forbindelsen med overgangen som angrebstræner:

- Jeg glæder mig til at kunne specialisere mig indenfor ét område, så spillerne oplever at træningsmiljøet og kulturen bliver endnu bedre i vores talent-setup. Hvis vi sammen er dygtige nok, så håber jeg på, at fremtidens angribere på Divisionsholdet er spillere som slås i modstanderens felt med et grønt fighterhjerte.

Dinesen skal hjælpe angriberne til at få flere mål i støvlerne ved, at optimerer træningen, så den minder mest muligt om kampsituationerne og klubbens offensive spillestil. Træningen indeholder forskellige spark med begge ben, forberedelsen i blindsiden og trygheden i afslutningsøjeblikket.

Peter har været i vores setup i tre år og kender således klubbens spillestil, træningskultur og træningsmiljø - derfor er det en stor kapacitet TalentCenter Sydsjælland har ansat i rollen som angrebstræner.

Derfor kan vi med stolthed præsenter én af flere styrkelser til TalentCenter Sydsjællan


Klubnyheder