Klubnyheder

DBU Fodboldskole.... Bestil i dag inden prisen stiger.....

21. maj 2021, 11.04

SKAL DU MED PÅ FODBOLDSKOLEN, SÅ KAN DU SPARE LIDT PÅ BILLETPRISEN, HVIS DU TILMELDER DIG I DAG!!

FRA I MORGEN 5, MAJ STIGER PRISEN FRA 889,-KR TIL 989,-KR  .... Fodbolden ruller igen: Tilmelding til sommerens fodboldskole

Vi er glade for, at store og små fodboldspillere nu løber, dribler, griner og sveder ude på banerne igen – det er der mange, der har glædet sig rigtig meget til. Det har vi også.

Vi glæder os også over, at det tegner lyst for afholdelsen af vores fodboldskole i uge 31. Hvis corona-situationen og udrulningen af vaccinerne kører efter planen, bør sommerbolden nemlig ikke være i fare.

Derfor sætter vi snuden i sporet og fortsætter planlægningen af klubbens fodboldskole med masser af tid til fodbold og venner.

Vi vil opfordre jer til at få tilmeldt jeres børn og unge snarest muligt, så I er sikre på at få plads på vores fodboldskole.

Vi følger naturligvis situationen nøje, og ændrer noget sig i forhold til udgangspunktet her, får I hurtigst muligt nærmere info om det. Skulle det utænkelig ske; at corona får skudt fodboldskolen til hjørne, får I selvfølgelig jeres penge igen.

 Vi håber at se jer alle!


www.fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/find-din-fodboldskole/Klubnyheder