Nyheder

Mindeord for Allan Dinesen
12. juli 2021, 20.48

Mindeord for Allan Dinesen

 

Det er med stor sorg, at vi har mistet et af de største foreningsmennesker i Næstved IF Fodbold. Allan Dinesen er, efter en periode med sygdom, ikke længere blandt os.

 

Allan har i en menneskealder været synonym med Næstved IF Fodbold, og han har gennem sit lange virke arbejdet hårdt for ”byens fodboldklub”, og for at alle følte sig som en del heraf.

 

Allan havde sine meningers mod, og var en mand, man kunne diskutere indædt med, og stadig være gode venner med. Han var aldrig tilbageholdende med at give sin uforbeholdne mening til kende.

 

Allan kæmpede for alle, og veg ikke fra sine principper. Samtidig var Allan en person, man kunne være dybt fortrolig med. Allan vidste til det sidste, at hans stol stod og ventede på ham i bestyrelseslokalet på Rolighedsvej. Men sådan skulle det ulykkeligvis ikke blive.

 

Lige til det sidste fulgte Allan med i klubbens ve og vel. Der er blevet afholdt utallige telefonsamtaler, hvor Allan på sin vanlige interesserede måde spurgte ind til dette og hint i og omkring klubben. Allans tanker var altid i klubben. 

 

Vi vil alle savne Allan, og vi vil savne de utallige momenter, hvor Allan sad på klubbens terrasse og skuede ud over banerne. Vi vil savne, når Allan kom cyklende gennem anlægget, og vi vil savne, når Allan sad ved sit bord for enden af fodboldbanen, når der blev afholdt fodboldskole. Der er rigtig mange ting, vi vil savne.

 

Allan har gjort en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker gennem sit lange virke. Nogle af de mennesker, er os i bestyrelsen.

 

Vores tanker går til de efterladte, og vi håber, at I finder trøst i den arv, som Allan har givet til ikke blot jer, men til os alle.

 

Æret være Allan Dinesens minde.

 

 

På klubbens og bestyrelsens vegne

 

Christian M. Wennicke

Formand

Næstved IF FodboldVil du være træner på årets fodboldskole
26. juni 2021, 08.54

Bliv træner (min. 18 år) eller trænerassistent (min  13 år) på DBU fodboldskole i Næstved I.F. i uge 31.
Tilmelding via DBU’s hjemmeside 

Klik på dette link: https://fodboldskole.dbu.dk/fo...

På forhånd tak

Emil Larsen

Træner U8 og fodboldskoletræner/leder💚 Christian Eriksen 💚
14. juni 2021, 14.37

Børn og voksne over hele verden har fulgt Christian Eriksens kollaps i kampen mod Finland lørdag aften og den efterfølgende opmærksomhed i medierne over hele verden.

Heldigvis er han stabil og i bedring nu, men børn og unge kan (også) have brug for lidt ekstra opmærksomhed efter at have set og hørt om hændelsen.

DR Ultra svarer på børns spørgsmål her: bit.ly/3gy6HXf

Børns Vilkår har samlet nogle råd til, hvordan I kan håndtere reaktionen hos jeres børn og unge: bit.ly/3zo3IJG

For de lidt ældre børn, er det også relevant at følge med i, hvad og hvordan de møder den tragiske hændelse på de sociale medier: bit.ly/2SoV4tZ

Hvis I gerne vil sende en hilsen til Christian og hans familie, kan I sende:

en mail, foto eller video på ce10@dbu.dk
et brev på: DBU, Att. Christian Eriksen, DBU Allé 1, 2505 BrøndbyDBU Fodboldskole.... Bestil i dag inden prisen stiger.....
21. maj 2021, 11.04

SKAL DU MED PÅ FODBOLDSKOLEN, SÅ KAN DU SPARE LIDT PÅ BILLETPRISEN, HVIS DU TILMELDER DIG I DAG!!

FRA I MORGEN 5, MAJ STIGER PRISEN FRA 889,-KR TIL 989,-KR  .... Fodbolden ruller igen: Tilmelding til sommerens fodboldskole

Vi er glade for, at store og små fodboldspillere nu løber, dribler, griner og sveder ude på banerne igen – det er der mange, der har glædet sig rigtig meget til. Det har vi også.

Vi glæder os også over, at det tegner lyst for afholdelsen af vores fodboldskole i uge 31. Hvis corona-situationen og udrulningen af vaccinerne kører efter planen, bør sommerbolden nemlig ikke være i fare.

Derfor sætter vi snuden i sporet og fortsætter planlægningen af klubbens fodboldskole med masser af tid til fodbold og venner.

Vi vil opfordre jer til at få tilmeldt jeres børn og unge snarest muligt, så I er sikre på at få plads på vores fodboldskole.

Vi følger naturligvis situationen nøje, og ændrer noget sig i forhold til udgangspunktet her, får I hurtigst muligt nærmere info om det. Skulle det utænkelig ske; at corona får skudt fodboldskolen til hjørne, får I selvfølgelig jeres penge igen.

 Vi håber at se jer alle!


www.fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/find-din-fodboldskole/Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling
21. maj 2021, 11.04

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling

 

Torsdag d. 27. maj kl. 1930

 

I Cafe Niffen Rolighedsvej 25

 

Dagsorden:

 1. Valg af dirigent
 2. Beslutning om indgåelse af samarbejde mellem Næsted IF Fodbold og HG Fodbold om kvindefodbold i Næstved
 3. Indkomne forslag
 4. Eventuelt

 

Jf vedtægterne er stemmeberettigede aktive og passive medlemmer der ikke er i restance og som er fyldt 16 år.

 

Covid 19: De officielle retningslinjer tilsiger pr. 9. maj 2021 at forsamling kan afholdes mod fremvisning af coronapas eller gyldig test som ikke er mere end 72 timer gammel.

 

/Bestyrelsen

"Først til mølle" tilbud på NIF drikkedunke
21. maj 2021, 11.04

Tilbud på NIF drikkedunke….

Du kan nu købe en NIF drikkedunk for 10,-kr…. Men skynd dig, for der er kun 50 stk til salg og det sker efter først til mølle pricippet.

For at gøre dette, skal du sende en mail til Felisa: fh@niffodbold.dk og i emnefeltet skal der stå ”Nif drikkedunk” I mailen skal der angives det antal der vil købes.

Når bestillingen er modtaget og bekræftet, vil I modtage en mail, hvor I vil blive oplyst om hvornår I kan afhente jeres bestilling i materialerummet i klubben.

Der skal ved afhentning betales via mobilepay: 27660 og der skal noteres ”Nif drikkedunke” som følgetekst.

Mvh
Felisa

NIF drikkedunke UDSOLGT
21. maj 2021, 11.04

"Først til mølle" tilbuddet på NIF drikkedunke blev revet væk på få timer... 


Ny baneoversigt & baneplan
21. maj 2021, 11.04

Så er der ny baneoversigt & baneplan for uge 14 til og med uge 25


KLIK HER


Nedlukningen er forlænget frem til d. 11. januar
21. maj 2021, 11.04

Kære alle

Den nuværende nedlukning af klubben grundet Covid-19, er blevet forlænget frem til mandag d. 11. Januar 2021.

Det betyder at alle de retningslinjer som bestyrelsen besluttede d. 10. december, stadig er gældende, se dem her: www.niffodbold.dk/klub/naes...


I ønskes alle et godt nytår

Christian M. Wennicke
Formand
Næstved IF Fodbold

Nedlukningen forlænges...
21. maj 2021, 11.04

Kære alle.

 

Grundet de endnu engang skærpede Corona-restriktioner, der blev meldt ud fra Regeringen tidligere i denne uge, har bestyrelsen besluttet, at klubben forbliver lukket foreløbig til og med søndag den 17. januar 2021. 

 

Bestyrelsen

DBU Fodboldskole i 2021
21. maj 2021, 11.04

Vi afholder DBU Fodboldskole i uge 31, hvor vi samler børn og unge til fem dage med masser af fodbold, bevægelse og gode kammerater.

Køb din billet til DBU Fodboldskole 2021 fra tirsdag den 1. december 2020 kl. 10.00. På fodboldskolen får du:

 • Fem dage med fodboldtræning fra kl. 9.00 - 15.00
 • Tøjpakke fra hummel
 • SELECT TALENTO-bold
 • Drikkedunk
 • Diplom

Prisen for det hele er 889 kr. indtil 5. maj 2021. Herefter er prisen 989 kr.   Køb billetten her: https://fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/fodboldskole/?id=6457


Fortsat nedlukning
21. maj 2021, 11.04

Kære alle.

 

I dag er det 10 måneder og 4 dage siden, at Regeringen på et pressemøde den 11. marts 2020 lukkede Danmark ned. Det har været nogle hårde og barske måneder med mange svære udfordringer.

 

Som følge af den fortsatte Coronasituation og de af Regeringen forlængede restriktioner, har bestyrelsen besluttet at fastholde lukningen af klubben foreløbig til og med den 7. februar, med mindre der i mellemtiden måtte være forhold, der ændrer sig.

 

Det skal være det store håb og ønske, at vi meget snart kommer over på den anden side af denne ulykkelige situation, så vi alle kan få vores normale hverdag igen. Det glæder vi os alle meget til!

 

Pas nu rigtig godt på hinanden derude og hold modet oppe.  

 

Med ønsket om en god weekend.

 

Bestyrelsen

Nedlukning af Næstved IF Fodbold
21. maj 2021, 11.04

Kære alle!

 

Bestyrelsen i Næstved IF Fodbold har som følge af dagens udmeldinger fra Regeringen, besluttet nedenstående:

 

 1. Nedlukning af al sportslig aktivitet
 • Al sportslig aktivitet i klubben lukkes ned fra og med midnat i dag, torsdag den 10. december 2020.
 • Nedlukningen gælder til og med den 3. januar 2021, hvorefter nedlukningen automatisk ophører, med mindre anden besked forinden gives.
 • Nedlukningen betyder, at INGEN må benytte klubbens anlæg til sportslig aktivitet under nogen omstændigheder. Dette uanset antallet af deltagende personer.
 • Nedlukningen betyder, at eventuelle stævner, træningskampe, træningsaktiviteter mv. – både indendørs og udendørs – skalaflyses eller udsættes foreløbig til efter den 3. januar 2021.

 

 1. Mulighed for fortsat afholdelse af mødeaktivitet – dog med kraftig opfordring til virtuel afholdelse
 • Vigtige arbejdsmøder i klubben kan stadig gennemføres med op til max. 8 deltagere. Der henstilles til, at møderne i videst muligt omfang afholdes virtuelt. Møder skal afholdes i Café Niffen, i Loungen eller på andre steder, hvor det er muligt at sidde med stor afstand.
 • Mundbind/visir skal bæres, når man færdes i klubbens lokaler. Dog ikke, når man sidder ned efter gældende retningslinjer (afstand osv.).
 • Desuden skal samtlige gældende anbefalinger overholdes såsom jævnlig anvendelse af håndsprit/håndvask mv.
 • Udviser du tegn på sygdom, utilpashed eller andre symptomer på uregelmæssigheder, dette uanset art og omfang, så er det ikketilladt at være til stede på klubbens område. 
 • Mødelokalerne i klubhuset lukkes ned, og må ikke benyttes under nogen omstændigheder. Dog må to administrative personer tilknyttet klubben godt opholde sig på kontoret på samme tid efter samme gældende forskrifter, som for afholdelse af møder.
 • Møder mv. i klubben må KUN ske med deltagelse af personer, der bor i Næstved Kommune. Dvs., at bor man i en anden kommune end Næstved, så må man IKKE deltage i et arbejdsmøde i klubben, ligesom man heller ikke tillades at opholde sig på klubbens område. Dette uanset ærinde.

 

Vi håber alle på, at vi snart kan vende tilbage til en normal hverdag.

 

Indtil den dag hvor Corona ikke længere spøger, atter indfinder sig, må vi alle bidrage til at begrænse smitten og alle bidrage til, at vi passer rigtig godt på hinanden. 

 

Alle ønskes I, på trods af denne tunge og nu meget lange Corona-epidemi, en rigtig glædelig jul samt et rigtig godt nytår!

 

 

På Bestyrelsens vegne

 

Christian M. Wennicke

Formand

Næstved IF Fodbold

 

Nedlukningen er forlænget frem til d. 28. februar
21. maj 2021, 11.04

Bestyrelsen har besluttet, at nedlukningen af klubben fortsætter frem til og med den 28. februar 2021.

 

Under forudsætning af, at situationen omkring Coronaudviklingen fortsat går i positiv retning, vil klubben fra og med den 1. marts 2021 igen være åben for træning. Naturligvis under forudsætning af overholdelse af de til den tid gældende retningslinjer og restriktioner.

 

Klubhus og omklædningsfaciliteter vil fortsat være lukket, og en åbning af klubben den 1. marts 2021 betyder således, at omklædning, bad mv. skal ske hjemme.

 

Sportsligt Udvalg udarbejder en plan for hvordan træningen afvikles fra og med den 1. marts 2021, samt kriterierne herfor. Denne plan vil tilgodese alle hold og årgange, så ”sol og  vind”, for så vidt angår træningstider, deles ligeligt og retfærdigt, så alle kommer i gang. Det må således forventes, at der ikke kan startes op med fuldt træningsprogram, og det må forventes, at der kun kan trænes i mindre grupper.

 

Vi nærmer os igen de lyse tider. Det betyder, at vi nærmer os tiden, hvor vi atter kan træne på græs. Det er forventningen, at træning på græs kan ske senest medio april, hvilket betyder, at der åbnes op for mange flere træningsmuligheder og træningstider – også selv om der fortsat vil gælde restriktioner og retningslinjer.

 

Bestyrelsen vil gerne udtrykke meget stor taknemmelighed over den måde, som alle har bakket op om vores klub i denne svære og vanskelige tid. Det har ikke været sjovt for nogen. Men det har været nødvendigt. Det er derfor håbet og ønsket, at vi alle nu langt om længe kan se enden på Coronaspøgelset, der i al, al for lang tid har hjemsøgt os alle.

 

Tak!

 

Bestyrelsen

 

DBU e-sport jule & nytårsstævner
21. maj 2021, 11.04

Kære medlemmer og andre interesserede.

 

Deltag i DBU Sjællands e-sports-julepokalstævne den 27. december 2020 og e-sports-nytårspokalstævne den 1. januar 2021.

 

Det eneste det kræver er en PlayStation 4 eller 5 og FIFA 21, samt kommunikation via Discord, så kan du være med.

 

Læs meget mere om deltagelse, tilmelding mv. via nedenstående link.

 

https://www.dbusjaelland.dk/nyheder/2020/december/efodbold-julepokalen-2020/

 

Glædelig jul og godt nytår – pas nu rigtig godt på hinanden derude.

 

Bestyrelsen
Opstartsturnering for E-Fodbolden i Næstved IF
21. maj 2021, 11.04


Vi starter op med en NIF-mini Cup torsdag den 18-02-2021 kl. 15:00 - 18:00. 

Det bliver en hygge turnering, hvor alle kan deltage.

For at få adgang til turneringen, skal I bruge Discord. Hvis I ikke har brugt Discord før, eller har en bruger, tager det ikke særligt lang tid at lave en bruger.


Alle kampe spilles online på FIFA 21 hvilket også kræver PS+, for at kunne deltage.

Der spilles 1V1 head to head

 

Tilmelding skal ske via mail til Stoo@niffodbold.dk


Mail skal indeholde: Spiller navn, alder, PSN-ID samt hvilken hold i spiller på.

 

Der vil være et max antal deltage.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdag den 16-02-2021 kl 12:00

 

Vh NIF E-fodbold

Næstved IF Talent søger Ungdomsudviklingstræner på halvtid
21. maj 2021, 11.04


Som Ungdomsudviklingstræner i Næstved IF vil du være leder for U13-U15 i tæt samarbejde med klubbens børneudviklingstræner, Head of Coaching samt talentchef.

Du får ansvaret for supervision, sparre, udfordre og udvikle klubbens dygtige spillere og trænere individuelt og kollektivt på og udenfor banen i tråd med klubbens spillestil, metodik og talentmanual. Derudover vil du være kontaktperson for forældre og DBU i dette segment.

Din profil:
- Minimum A-licens
- Erfaring med målgruppen U12-U15
- Du ønsker en stilling hvor både klubudvikling, trænerudviking og spillerudvikling er i høj kurs
- Kan se dig i klubbens tre værdier: Hårdt arbejde, omtanke og tydelighed.
- Kan se dig i klubbens spillestil og metodik

Fakta om stillingen: 
Stillingen er en halvtidsstilling (18,5 time om ugen) og den månedlige løn udgør kr. 10.000,- brutto. Du skal kunne afsætte tre hverdage om ugen, kamp i weekenden samt forberedelse og dialog udenfor dette tidsrum:


Mandag 16.00-19.00
Tirsdag 16.00-19.00
Torsdag 16.00-21.30 (mødedag) 


Weekend: Afhængig af kamptidspunkt U13-U15.

Alle henvendelser vil blive behandlet med fuld diskretion. 

Samtaler bliver afholdt løbende. 

Stillingen forventes tiltrådt senest den 1. januar 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Anders Bergendorff, talentchef 
Tlf.: 2868 5422 
Mail: Bergendorff123@hotmail.com

Info fra Café Niffen
21. maj 2021, 11.04

Grundet den nuværende Covid 19 situation holder Café Niffen lukket indtil d. 9. november, dog åbent for salg af kaffe, øl, vand og toast ved kampe.

Mvh
Café Niffen

DBU Fodboldskole i 2021
21. maj 2021, 11.04

Vi afholder DBU Fodboldskole i uge 31, hvor vi samler børn og unge til fem dage med masser af fodbold, bevægelse og gode kammerater.

Køb din billet til DBU Fodboldskole 2021 fra tirsdag den 1. december 2020 kl. 10.00. På fodboldskolen får du:

 • Fem dage med fodboldtræning fra kl. 9.00 - 15.00
 • Tøjpakke fra hummel
 • SELECT TALENTO-bold
 • Drikkedunk
 • Diplom

Prisen for det hele er 889 kr. indtil 5. maj 2021. Herefter er prisen 989 kr. 

Køb billetten her: https://fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/fodboldskole/?id=6457

Ny baneplan for uge 45-50
21. maj 2021, 11.04

Så er der baneplan for uge 45, 46, 47, 48, 49 & 50


https://www.niffodbold.dk/klub...


Klubaften i Café Niffen
21. maj 2021, 11.04

Bemærk: Arrangementet afholdes i Café Niffen.

Info fra materialeudvalget
21. maj 2021, 11.04

Fra dags dato er der kun åbent i materialerummet efter aftale enten telefonisk eller via sms.

Felisa kan træffes på 30326478 og Jønne på 40330886.

Venlig Hilsen
Felisa & Jønne

Næstved IF Talent søger U15 cheftræner
21. maj 2021, 11.04

Som U15 cheftræner i Næstved IF har du det overordnede ansvar for planlægningen, udførslen og evalueringen af træning og kamp udfra klubbens metodik, spillestil og talentmanual i samarbejde med årgangens assistenttræner, ungassistent, holdleder, teammanager, målmandstræner, angrebstræner, mentaltræner, fysisk træner, fysioterapeut, ernæringsfysiolog, head of coaching og ungdomsudviklingstræneren. 

Din profil:

 • Minimum B-licens
 • Erfaring med målgruppen
 • Kan se dig i klubbens tre værdier:
  Hårdt arbejde, omtanke og tydelighed.
 • Kan se dig i klubbens spillestil og metodik
 • Du ønsker en stilling hvor både klubudvikling,
  trænerudviking og spillerudvikling er i høj kurs

Fakta om stillingen:
Du skal kunne afsætte fire hverdage om ugen, kamp i weekenden samt forberedelse udenfor dette tidsrum:


 • Mandag 16.00-19.00
 • Tirsdag 16.00-19.00
 • Torsdag 16.00-19.00
  (hver anden torsdag 21.30 grundet mødedag)
 • Fredag 16.00-19.00
 • Weekend: Afhængig af kamptidspunkt 

Næstved IF har været igennem en stor udvikling de seneste år. Klubben blev i sommers indrangeret som nummer 18 i Danmark. Dog er ambitionerne højere og klubbens vision er, at være Sjællands bedst placeret divisionsklub i klublicenssystemet.

Alle henvendelser vil blive behandlet med fuld diskretion. Samtaler bliver afholdt løbende. Stillingen forventes tiltrådt senest den 1. januar 2021.
 


Vi glæder os til at høre fra dig.

Anders Bergendorff, talentchef 
Tlf.: 2868 5422
Mail: Bergendorff123@hotmail.com

Vidste du?
21. maj 2021, 11.04

- Om ind- og udmeldelse i Næstved IF Fodbold

 

Vidste du, at hvis du gerne vil melde dig ind i eller ud af klubben, at så skal det ske skriftligt via klubbens hjemmeside – www.niffodbold.dk

 

På billedet nedenfor kan du se, hvor på hjemmesiden du finder menuen.

 

Det er ved udmeldelse VIGTIGT, at du melder dig ud inden kontingentet opkræves for en kommende periode. 

 

Det betyder, at en eventuel udmeldelse skal foretages via hjemmesiden inden 31/12, 31/3, 30/6 og 30/9. Sker dette ikke, så skal der betales kontingent for det pågældende påbegyndte kvartal. 

 

Uddrag fra infohåndbogen:

05) Kontingent 

Kontingent fastsættes af generalforsamlingen. 

Kontingentsatserne fremgår af fodboldafdelingens hjemmeside. 

Kontingent opkræves ¼-årligt pr. 1.1, 1.4, 1.7 og 1.10 fra 1.1.2020. 

Kontingent er pr. påbegyndt kvartal. 

Talentbetaling opkræves også ¼ årligt pr. 1.3 – 1.6 – 1.9 – 1.12 (Bagudbetalt)


TalentCenter Sydsjælland søger assistenttrænere
21. maj 2021, 11.04Som assistenttræner i TalentCenter Sydsjælland skal du fungere i et tæt dagligt samarbejde med cheftræner og vores specifiktrænere- og ledere (Head of Coaching, afdelingsleder, ungassistent, målmandstræner, angrebstræner, fysisk trænere, fysioterapeut, teammanager, holdleder, ernæringsrådgiver, og mentaltræner).

Sammen varetager I den daglige træning og kampe. Foruden trænerteamet og specifiktrænerne vil vores Head of Coaching og ungdomsudviklingstræner ligeledes deltage ved både træninger, kampe og være en del af din udvikling som træner.

Foruden træning og kamp er der hver anden torsdag træner- og spillestilsmøder, hvor der vil være god mulighed for at diskutere fodbold og hvordan vi bedst muligt udvikler talenter i Næstved.


Hvem er du? 

- Går med en drøm om at prøve dine trænerevner af i et elitemiljø 

- Du er ambitiøs, energisk og positiv 

- Villig til at lære og lærer fra dig 

- Være indstillet på minimum 3 ugentlige træninger samt kamp i weekenden

…og så brænder du for fodbold og unge menneskers udvikling.


Du bliver en del af:
- Det 18. bedste talentudviklingsmiljø i Danmark
- En faglig dygtig stab omkring dig
- Et stærkt fællesskab mellem trænere og ledere i TalentCenter Sydsjælland

Hvad får du? 

- Personlig trænertest (hvordan er du som leder?)
- Intern træneruddannelse 

- Alle kurser igennem DBUs træneruddannelse 

- Træner tøjpakke - Sæsonkort til Næstved Stadion
- Lønning efter kompetencer

Er du vores nye assistenttræner? 

Har ovenstående fanget din interesse, så send en mail til vores Talentchef:

Anders Bergendorff på Bergendorff123@hotmail.com, hvor du beskriver dig med nogle få ord. 


Vi vil derefter tage kontakt til dig.

Vitgig information vedr. U4/U5 træning
21. maj 2021, 11.04

Vigtigt vedr. U4 og U5 træning d 23/9 og 30/9 grundet nye Corona restriktioner .


Da forsamlingsforbuddet er faldet til 50, kan vi desværre ikke tage imod spillere, som ikke er indmeldt i klubben.


Al tilmelding og deltagelse sker via indslusnings ansvarlig

Lasse T. Hansen på 20903908.


Vi vender tilbage med mere info når vi kender mere til restriktionerne fra uge 41.


Med venlig hilsen

Næstved IF Fodbold

Tak fordi du er frivillig!
21. maj 2021, 11.04

Kære alle!

Først vil klubben gerne takke de personer, der allerede nu positivt har meldt tilbage med tilbuddet om at hjælpe til i klubben. Det er vi jer særdeles taknemmelige for. I burde have modtaget en tilbagemelding fra klubben allerede nu, dels med en tak, dels med beskeden om, at I vil blive kontaktet snarest muligt efter Generalforsamlingen torsdag den 24. september, når den kommende Bestyrelse er valgt og har konstitueret sig.  

Men klubben kan bruge mange flere frivillige hænder. Der er ingen krav om, at der skal lægges et vist antal timer pr. uge/måned mv. Man hjælper i det omfang, man har mulighed for. Det aftales og fordeles i de enkelte udvalg. Jo flere der er med i udvalgene, des mindre er tidsbyrden for det enkelte medlem. Opgaverne kan stort set altid placeres, så de kan udføres, når det passer ind i ens kalender.

Klubben mangler hænder til mange forskellige typer opgaver, der er fordelt i flere forskellige udvalg såsom Administration, Medie, Materialer, Faciliteter, Sponsor osv.

Sidder man med i et udvalg, vil der også være en smule mødeaktivitet. Typisk er der mellem 2 og 4 møder årligt i udvalgene. Dog er Bestyrelsen undtaget. Her afholdes der møder ca. 9 gange årligt.

Ofte er der tale om opgaver, som opstår løbende, og som ikke er fast definerede. Det er derfor vanskeligt at beskrive eksakt, hvor end klubben gerne vil gøre det, hvad de enkelte opgaver er. Men det er omvendt også en faktor, der gør det utroligt spændende og alsidigt at være en del af.

Ét er dog sikkert: Det er opgaver, vi alle kan være med til at løse, og det kræver ingen fodboldfaglige kundskaber at udføre opgaverne. Klubben håber, at alle – uanset køn, alder, tilhørsforhold mv., tænker: ”Det vil jeg godt være en del af”.

Så hvis du har lidt tid til rådighed hver måned, og har lyst til at gøre en forskel for vores klub, så send en besked til cw@niffodbold.dk – eller ring på telefon 20 97 37 10. Så får vi dig skrevet ind i startopstillingen 😊

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen

Klubben har brug for din hjælp
21. maj 2021, 11.04

Kære alle.

 

Vores klub mangler frivillige til varetagelse af opgaver.

 

Har du lyst til at hjælpe, vil det blive meget værdsat. Klubben har i den grad brug for hjælp. Som så mange andre foreninger, lider vores klub også af mangel på frivillige.

 

Vi skal passe godt på de frivillige, vi har i klubben i dag. De yder en enorm og uvurderlig indsats. Men der er en grænse for, hvor meget de kan trække.

 

Med denne henvendelse håber bestyrelsen, at der sidder nogen og tænker, at det kan jeg godt finde lidt tid til at hjælpe med.

 

Klubben har en række udvalg, der alle akut kan bruge flere hænder.

 

 • Administrationsudvalget mangler frivillige til varetagelse af banebookning, kontingentkørsler, besvarelse af forespørgsler fra medlemmer mv. og andre administrative opgaver.
  • 2-3 personer. Gerne flere.
  • Ca. 5 timer pr. måned.
 • Materialeudvalget mangler hænder til varetagelse af tøjpakker, tryk på nye tøjpakker, håndtering mv.
  • 2-3 personer. Gerne flere.
  • Ca. 5 timer pr. måned.
 • Facilitetsudvalget mangler hænder til varetagelse af ad hoc-opgaver i klubhuset, omklædningsfaciliteter mv.
  • 2-3 personer. Gerne flere.
  • Ca. 2-3 timer pr. måned.
 • Bestyrelsen mangler kandidater – 2-3 personer.
  • Begge køn. 
  • At sidde i bestyrelsen kræver ingen fodboldmæssig viden.
  • Der holdes bestyrelsesmøder første mandag hver måned. Dog ikke i januar, juli og december. Altså 9 faste årlige møder.
  • Herudover er der enkelte andre mødeaktiviteter i størrelsesordenen 2-4 stk. årligt.
  • Bestyrelsesmøderne varer fra klokken 18.00 - til senest 20.30 inkl. spisning.

 

Der er ingen opgaver, der kræver særlige faglige forudsætninger. Og udvalgene aftaler indbyrdes, hvordan og hvorledes opgaver mv. fordeles, ligesom ingen afkræves et bestemt timetal. Man hjælper i det omfang, man har mulighed. 

ALLE er velkomne. Og gerne så mange, som muligt.

 

Vi er en klub, der er funderet på sammenhold og samarbejde. Og hvis vi fortsat skal kunne give vores børn og voksne en god og velfungerende klub at være i, så fordrer det, at klubben også kan mønstre det antal frivillige, der kræves. 

 

Vi kan alle godt regne ud, at hvis vores klub ikke har et tilstrækkeligt antal frivillige, at så vil det gå hårdt ud over dagligdagen i klubben.

Henvendelse skal ske til formand Christian Wennicke enten på mail eller telefon - cmw@beierholm.dk eller 20973710.

 

 

Bestyrelsen

Gratis uddannelse til alle
21. maj 2021, 11.04

Vi er, som licensklub, forpligtet til at afholde en masse C-licens kurser for vores mange frivillige hjælpere i hverdagen. Nogle ”titler” kræver endda, at man fra U10 bliver udstyret med et DBU bevis for at man er godkendt børnetræner.

Heldigvis er der en masse forældre, der har sagt ja til at tage denne uddannelse. Det er klubbens mål, at alle vores cheftrænere og andre nøglepersoner fra U10 har erhvervet sig titlen DBU børnetræner.

Alle kurserne udbydes på hjemmesiden www.nif.borneakademiet.dk (www.nif.borneakademi.dk).
Her kan du læse mere om kurserne C1 og C2, samt tilmelde dig. Alle kurserne er gratis for NIF medlemmer og afholdes i klubben.

Ligeledes udbydes kurserne til nabo klubberne og er således åbne kurser. Der ydes rabat til samarbejdsklubberne.

I efteråret afvikles disse kurser:

DBU C1: Søndag d. 6/9-2020 fra 8.30 til 14.30.

DBU C2 - TRÆNER U5-U9: Lørdag d. 31/10-2020 fra 08.30-14.30 og søndag d. 1/11-2020 fra 08.30-14.30.

DBU C2 - TRÆNER U10-U12: Lørdag d. 14/11-2020 fra 08.30-14.30 og søndag d. 15/11-2020 fra 08.30-14.30.

HÆRVÆRK!
21. maj 2021, 11.04

Kære alle.

 

Jeg håber, at alle har haft en god sommer. Budskabet i denne information er desværre ikke sommerligt og skønt.

 

Det er gentagne gange konstateret, at en eller flere personer har latrinære behov for at udtrykke sig, hvilket desværre har medført et hidtil uset svineri og hærværk på klubhusets toiletter. 

 

Denne form for adfærd accepterer klubben ikke! Det er langt over grænsen for, hvad der kan tolereres. Hærværket er derfor anmeldt til Politiet.

 

Klubbens personale, medlemmer, forældre, sponsorer og øvrige interessenter skal IKKE udsættes for denne form for kunstnerisk udfoldelse. Herudover er det for klubben en yderst bekostelig affære at sikre ordentlig rengøring mv.

 

Måtte nogen have en viden, der kan kaste yderligere lys over, hvem der står bag hærværket, bedes I rette henvendelse direkte til Politiet i Næstved på telefon 114 eller til formand Christian M. Wennicke, Næstved IF Fodbold, på telefon 20 97 37 10. 

 

Alle relevante oplysninger i sagen videregives til Politiet.

 

 

På bestyrelsens vegne

 

Christian M. Wennicke

FormandSKAL DU MED...?
21. maj 2021, 11.04


Næstved IF Fodbold står nu klar med pumpede bolde, overtrækstrøjer og masser af fodbold i sommerferien (uge 30) 💪⚽️☀️


På DBU Fodboldskole hos Næstved IF Fodbold bliver der rig mulighed for at få styr på både kraft og præcision i afslutningerne og til sjov og ballade på grønsværen 😎


Læs mere om DBU Fodboldskole hos Næstved IF Fodbold her!


KLIK HER FOR TILMELDING

Fodbold og Leg (U4-U5)
21. maj 2021, 11.04

⚽️ OPSTART ONSDAG 5. AUGUST 2020 ⚽️Næstved IF Fodbold siger velkommen til drenge og piger i 4 - 5 års alderen sammen med deres forældre.


Vi træner på idrætsanlægget på Rolighedsvej 25

om onsdagen kl. 16:30 til 17:30


Der trænes på HJR Arena (kunstbanen) som ligger foran vores klubhus.


Første gang er onsdag 5. august 2020.


Der betales et kontingent på 300,- kr. pr/halvår

For dette beløb får spilleren en velkomstpakke.


Næstved IF Fodbold følger DBU’s anvisninger omkring børnefodbold


Parkering ved Næstved hallen eller på grus parkeringspladsen.


Kontakt:

Ansvarlig for "Fodbold og Leg"

Lasse T Hansen på mobil 20903908


eller 


Børneudviklingstræner

Martin Vestergaard på mobil 28113959

for mere information 😃⚽️

Er det dig vi leder efter?
21. maj 2021, 11.04


Vi har en rigtig stærk trænerbesætning men søger efter ekstra personer som efter sommerferien kan hjælpe og supplere vores allerede dygtige trænerteam.

Har du lyst til at prøve dig af som træner/ass. i Næstved så er det nu du skal slå til.

Du vil komme til at indgå i et dygtigt og rutineret trænerteam. Vi tilbyder en fuld NIF træner tøj pakke og godtgørelse efter aftale.

Mulighed for videreuddannelse på DBU kurser og interne kurser.

Vi ønsker du indgår i vores u-17/2 og 3 trænerteam.

Hvis det har din interesse så skriv til. 


Kim jakobsen 

Ungdomschef 

Mobil 25472306 

131062kim@gmail.com

Vi håber at høre fra dig!

Cheftræner til U13 - Mesterrækken
21. maj 2021, 11.04


U13 drenge søger en ny cheftræner til vores Mesterrække hold, der består af ca. 18 spillere. 

Holdet er tilmeldt Mesterrækken og din opgave bliver at videreudvikle spillerne så springet til vores LIGA 2 hold er muligt.


Klubben forventer at du enten har eller vil påbegynde en DBU træner uddannelse, men endnu vigtigere er det, at du har lyst til at træne og lede ambitiøse (men også sociale) drenge; lave træningsprogrammer og have et stabilt fremmøde til træning og kamp. 


Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med trænerteamet for LIGA 2 holdet.


Vi tilbyder:

 • Godtgørelse ud fra Næstved IF Fodbold's struktur
 • Tøjpakke fra JOMA
 • DBU træneruddannelse
 • Stærk socialt fællesskab blandt trænerne
 • Billetter til Næstved Boldklub's hjemmekampe i 1. division

Vi forventer, at du:

 • kan træne holdet tre gange om ugen + kampaktiviteter
 • brænder for fodbold
 • har en anerkendende pædagogisk tilgang
 • fokuserer på udvikling fremfor resultater
 • har lyst til bidrage til at klubben udvikler sig yderligere

Har du spørgsmål eller lign. er du meget velkommen til at kontakte vores
Børneudviklingstræner Martin Vestergaard på mobil 28113959 eller mail mtv@niffodbold.dk

  

Opstart er mandag 27. juli 2020. 


Vi glæder os til at høre fra dig.​Er det tid til at opdatere jeres barns fodboldtøj?
21. maj 2021, 11.04

-så har i mulighed for dette igennem vores webshop.

Næstved IF Fodbold har indgået aftale med JOMA og Profilbutikken om levering af Næstved IF Fodbold's officielle spilledragt og træningslinje. 

Besøg vores webshop her:

http://www.profilbutikken.dk/shop/641-nif-pakker/


Corona-virus opdatering 11.04.20
21. maj 2021, 11.04

Næstved IF Fodbold følger naturligvis de udmeldinger der kommer fra regeringen.

Det betyder, at al aktivitet i Næstved IF Fodbold nu er aflyst foreløbig frem til og med søndag  den 10 . maj 2020.

Vi ønsker alle en god påske.

Formanden har ordet
21. maj 2021, 11.04Kære medlemmer, forældre, sponsorer og øvrige interessenter i Næstved IF Fodbold.

Det er en meget trist og tung periode, vi alle gennemlever lige nu. Både i samfundet og i Næstved IF Fodbold. Nedlukningen af fodbolden og al øvrig sport fortsætter i en tid endnu. Det er der noget, der kan tyde på med regeringens seneste udmelding. Men vi må alle fastholde håbet om, at tingene pludselig ændrer sig til det bedre. Og heldigvis er der en lille flig af en vis optimisme at spore.

Der skal ikke herske tvivl om, at vi alle, spillere, trænere, frivillige og bestyrelse, gerne vil i gang med aktiviteterne igen så hurtigt, det nu er muligt. Vejret arter sig lige nu fra sin flotteste side, og vi kender alle duften af det dugvåde grønne morgengræs. Det trækker i os. Desværre er udsigterne til atter at betræde det indbydende grønne græstæppe ikke til stede i skrivende stund.

Desværre ligger det også i kortene, at vores store stævne, Sydbank Store Bededags Cup 2020, bliver aflyst i år. Det er rigtig ærgerligt, at vi må skuffe så mange, der alle har glædet sig til stævnet. 

Klubben kender endnu ikke de endelige økonomiske konsekvenser af Coronakrisen. Straks der er mulighed for at skabe det fornødne overblik over klubbens økonomiske situation, så vil det arbejde blive gjort, så vi får skabt fuld klarhed over hvor vi står økonomisk. Det er bestyrelsens vurdering, at vi nok skal klare os igennem krisen. Men hvor store sårene bliver, er det endnu for tidligt at sige noget om. Håbet er, at der blot bliver tale om overfladiske økonomiske skrammer. 

Bestyrelsen beder om jeres fortsatte forståelse for klubbens situation i denne vanskelige periode, og om fortsat at udvise det utroligt flotte foreningssind og den opbakning, som I alle har udvist indtil nu. Det vil bestyrelsen gerne sige jer alle tusinde tak for! Det er utrolig vigtigt, at vi alle har en sund klub at komme tilbage til, når den dag oprinder.

Det skal være håbet og ønsket herfra, at I alle har det godt, og at I alle klarer jer godt og sikkert gennem denne vanskelige periode. Vi kommer stærkere ud på den anden siden. Der kommer igen en tid, hvor vi skal være sammen - sammen. En tid med fodbold, forår og grønt græs. En tid med unge, håbefulde fodbolddrenge, der drømmer om et liv som fodboldspillere. Og en tid, hvor ”De Gamle” atter spiller fodbold lørdag formiddag, som de altid har gjort det. Alt det kommer igen. Forhåbentlig sker det snart. Vi savner det!

 

På bestyrelsens vegne
Christian M. Wennicke
Formand

Støt Næstved IF Fodbold i denne tid...
21. maj 2021, 11.04

🍀 STØT NÆSTVED IF FODBOLD I DENNE TID 🍀


Vi har oplevet flere, som har ønsket at støtte op omkring Næstved IF Fodbold gennem denne periode. Tusind tak for det! Vi værdsætter i dén grad vores engagerede medlemmer, sponsorer, frivillige og hele Næstved by.

I Næstved IF Fodbold har vi en masse børn, unge og voksne, både spillere, trænere og frivillige, der alle brænder for klubben og klubbens enorme ungdoms- og seniorarbejde. Det være sig fra de allermindste og hele vejen op til de allerstørste. Derfor har vi besluttet at sælge sæsonkort til alle Næstved IFs ungdomshold, fra U6 til U19, til den kommende sæson🎟.

Det eneste du skal gøre er, at skrive dit navn og telefonnummer ved overførslen på Mobilepay eller via bank. Så vil du automatisk være med i lodtrækningen om 2 x dagens ret i Café Niffen. Præmien kan indløses, straks vores Café igen er åben for gæster. På denne måde støtter vi også op om klubbens samlingspunkt, Café Niffen, der ligeledes er ramt af krisen. Der udloddes i alt 8 x 2 dagens ret.

I kan støtte Næstved IF Fodbold ved at overføre 50 kroner på Mobilepay 27660 eller ved bankoverførsel 6060-2077004. For hver 50 kr. du støtter klubben med, får du et lod i konkurrencen, og øger dermed dine vinderchancer.

Vi trækker lod mandag den 11. maj 2020.

Del også gerne et billede af din kvittering her i kommentarfeltet🙏🏼

- Sammen kommer vi stærkest gennem denne tid 💚


508 sæsonkort
21. maj 2021, 11.04


Der er nu solgt hele 508 sæsonkort til den kommende sæson🙏🏼 - kan vi forsætte den flotte støtte i weekenden? 🎟


Del gerne et billede fra MobilePay her i kommentarfeltet af din bestilling.


Du støtte ved at købe et sæsonkort til U6-U19 kampene i den kommende sæson, ved at sende 50,- kroner på:

MobilePay 27660 eller ved

Bankoverførsel 6060-2077004💚

Præcisering vedrørende Coronasituationen, Næstved IF Fodbold 19.03.2020
21. maj 2021, 11.04

Kære medlemmer, forældre og øvrige interessenter i Næstved IF Fodbold.

Vi går lige nu alle gennem en svær tid. Selv om det trækker voldsomt i os alle for at komme ud at spille fodbold igen, så er Næstved IF Fodbold lukket ned. Det betyder lukket ned!

Det betyder også, at banerne er lukket ned, og ikke må anvendes til at spille fodbold. Hverken græsbanerne eller kunstbanen må anvendes.  

Klubben forventer, at der er så megen forståelse og respekt omkring beslutningen, at hvis det alligevel sker – og det gør det desværre – at så sker det ikke iført tøj med klubbens logo, navn eller andre klubben tilhørende genstande og effekter.

 Klubben forventer således ikke fremadrettet at se personer på anlægget, der har et tilhørsforhold til Næstved IF Fodbold – og slet ikke iført klubbens tøj, navn og logo. Det bør være oplagt for os alle, at det sender et meget skidt signal til omverdenen om, at klubben ikke respekterer gældende retningslinjer, hvis vi ikke alle efterlever disse retningslinjer.

Ovenstående må ikke opfattes som, at klubben ikke har fuld forståelse for, at vores børn og unge gerne vil spille fodbold. Den situation er vi alle i. Men der er en anden og langt mere alvorlig situation, som vi skal have orden på først. Det er en situation, der ultimativt kan medføre dødsfald som følge af smitte med Coronavirus. Det er derfor selvsagt vigtigt, at vi alle respekterer de forholdsregler, der er indført for at dæmme op for denne ulykke. 

I håbet om forståelse og respekt for ovenstående, der er gældende indtil andet meddeles jer fra klubben.  

 Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Næstved IF Fodbold

 

Corona-virus opdatering d. 24/3·2020
21. maj 2021, 11.04

Mandag eftermiddag meddelte regeringen, at restriktionerne i det danske samfund forlænges til efter påske i et forsøg på at mindske spredningen af coronavirus i Danmark.

Det betyder, at al aktivitet i Næstved IF Fodbold nu er aflyst foreløbig frem til og med mandag den 13. april 2020.


Med venlig hilsen

Formand 
Christian Wennicke
Næstved IF Fodbold

OPDATERING PÅ AFVIKLING AF DBU FODBOLDSKOLE I ÅR
21. maj 2021, 11.04

Hej alle sammen.

Der er naturligvis en masse spørgsmål om afviklingen af årets DBU Fodboldskole på grund af corona-krisen. 

Vi vil gerne indlede med at sige, at vi i samarbejde med DBU arbejder benhårdt efter at gennemføre årets fodboldskole. Det er både målet og håbet, så vi i uge 30 kan se alle jer glade fodboldglade børn lege med læderkuglen på grønsværen.

Vi er i en virkelig alvorlig tid, og hvis fodboldskolen skal blive til noget, så skal vi alle tro på det og arbejde hårdt for det. Det koster dig ikke noget at hjælpe med at øge sandsynligheden for, at fodboldskolen bliver afviklet. Hvis du har købt eller køber billet, får du nemlig dine penge retur, hvis fodboldskolen aflyses. Du kan sikre din plads på vores fodboldskole lige her: https://fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/find-din-fodboldskole/

DBU har siden corona-krisens start i marts fulgt myndighedernes anbefalinger på alle områder og har fra starten understreget, at folkesundhed kommer før fodbold… også selv om vi alle elsker og savner fodbold. Derfor er sundheden også vigtigere end afviklingen af fodboldskolen, og vi vil kun afholde årets fodboldskole, hvis det ikke overskrider myndighedernes anbefalinger og regler.

Myndighederne har tidligere meldt ud, at der er forbud mod større forsamlinger frem til den 1. september 2020. Tirsdag den 21. april meldte myndighederne ud, at grænsen for større forsamlinger går ved 500 deltagere, hvilket som udgangspunkt er positivt for afvikling af sommerens fodboldskoler. Dog vil myndighederne løbende vurdere og justere grænsen for, hvor mange mennesker, man må forsamle sig, som det hedder. Dermed kan vi og DBU fortsat ikke være sikre på anbefalingerne og deres betydning endnu.

Beslutning senest i midten af maj

Som nævnt tidligere er håbet og målet at gennemføre fodboldskolerne som planlagt, men selvfølgelig kun hvis det er muligt og forsvarligt i forhold til myndighedernes anbefalinger. Vi og DBU arbejder med flere forskellige scenarier og tager situationen meget seriøst. I og rigtig mange andre mennesker og naturligvis fodboldglade børn vil blive påvirket på den ene eller anden måde, og derfor bliver der ikke taget en forhastet beslutning om at afvikle eller ej.

DBU forventer at tage beslutningen senest midt i maj, hvilket du kan læse mere om her: https://www.dbu.dk/nyheder/2020/april/beslutning-om-fodboldskoler-kommer-senest-i-maj/

Vigtig praktisk info

Hvis resultatet bliver, at vores fodboldskole bliver aflyst, vil I billetkøbere få den fulde billetpris refunderet. Samtidig vil I få direkte besked på mail om, hvordan pengene refunderes.

Du kan løbende holde dig opdateret og få seneste nyt om DBU Fodboldskole på Facebook (https://www.facebook.com/dbufodboldskole/) og læse mere på DBU Fodboldskole’s hjemmeside (https://fodboldskole.dbu.dk/).

Vi håber snart at have klarhed og vil naturligvis give jer besked med det samme. Vi håber på en dejlig sommer med en masse glade fodboldbørn på DBU Fodboldskole.

Grønne fodboldshilsner fra

Morten (trænerleder) og Allan (skoleleder)


556 sæsonkort...
21. maj 2021, 11.04


Der er nu solgt hele 556 sæsonkort til den kommende sæson🙏🏼

- kan vi forsætte den flotte støtte og slutte over 30.000 inden for de næste 10 dage?

Del gerne et billede fra MobilePay her i kommentarfeltet af din bestilling.


Du støtte ved at købe et sæsonkort til U6-U19 kampene i den kommende sæson, ved at sende 50,- kroner på MobilePay 27660 eller ved bankoverførsel 6060-2077004💚

Formanden har ordet
21. maj 2021, 11.04

Kære alle medlemmer, trænere, sponsorer, frivillige og øvrige interessenter i Næstved IF Fodbold

 

Ventetid 

Hold nu op, hvor det trækker og hiver i os alle for at komme i gang i klubben. De seneste dages regn har ikke gjort trangen mindre. Banerne, der kontinuerligt vedligeholdes og plejes, står knivskarpe og venter kun på, at vi atter kan indtage dem. Jeg ved, at vores trænere tripper for at komme i gang. Det gør vi alle!

 

Og måske, men KUN måske, er der nu et spinkelt håb om, at vi kan komme i gang inden for en overskuelig tidshorisont – i starten på nedsat blus, med mange restriktioner, med afstand, med stor hygiejne og ikke mindst med stor respekt for sygdommen og smittefaren - naturligvis. Der pågår i dansk fodbold lige nu undersøgelser, drøftelser og forhandlinger, der skal klarlægge mulighederne for, at breddefodbolden atter kan starte op. Og det er meget interessante drøftelser at følge. Det er et stort arbejde, der udføres af DBU. Jeg vil ikke her belyse alle drøftelserne nærmere. Det overlader jeg til selvstudier via tilgængelige kanaler. Men man kunne f.eks. tænke sig den model, at tre årgange kan træne på samme tid på vores anlæg – en årgang på kunstbanen, en årgang på bane 2, og en årgang på bane 11. På de enkelte baner, kan årgangene opdeles i mindre grupper, der så kan træne i hver deres hjørne af banen - med behørig afstand mellem spillerne. Jeg tror endnu ikke, at det vil blive tilladt, at der spilles kampe – heller ikke til træning. Det har jeg fuld forståelse for. Men træning med afstand i små grupper, kan jeg godt se, kan være en mulighed. For det er vigtigt, at vores klub atter kommer i gang. Et er, at vi savner fodbold. Det klarer vi nok. Noget andet, og langt mere vigtigt er, at vi savner hinanden. Vi savner det sociale samvær, vi savner vores venner i klubben. Og selv om det skal være socialt samvær med afstand, så er det bedre end socialt samvær via internettet. For det er vores forening og vores klub. Vi må vente på nyt fra myndighederne om, hvorvidt det bliver muligt at komme i gang. Men der arbejdes hårdt på at finde løsninger.

TAK! 

Lad mig her præcisere, at bestyrelsen er alle evigt taknemmelige over den opbakning, alle har udvist over for klubben. Og med alle menes alle. Det efterlader bestyrelsen med et meget stort håb om, at vi alle, når den dag forhåbentlig snart kommer, kan vende tilbage til en sund og stærk fodboldklub. En klub, der, om end med økonomiske skrammer i et eller andet endnu ikke kendt omfang, vil klare sig gennem denne krise. Det er foreningssind, når det er stærkest. Og det er der mange foreninger, der misunder os. Bestyrelsen har efter bedste evne forsøgt at styre klubben gennem krisen. Det er en vanskelig øvelse, som forhåbentlig ender godt. Det skal gerne medvirke til at sikre, at vi alle har en god og økonomisk sund klub at vende tilbage til. Det er bestyrelsens mål, at krisen ikke skal resultere i øgede kontingenter. Alles opbakning er en meget vigtig brik i denne ambitiøse målsætning. Det skal vi alle være stolte af, at være en del af. Tak for det! 

 

Sammenhold

Coronakrisen har vist os alle, at når ulykken indtræffer, så står vi sammen. Det er flot og rørende at være vidne til. Det tror jeg alle er meget rørte af. Lad os på den anden side af krisen fortsætte vores fælles retning og foreningssind, bakke op om klubben og alle klubbens hold, trænere, frivillige, ledere, sponsorer og interessenter – uanset om det er U5, fitnesspiger, veteranerne eller divisionsholdet. For i sidste ende, så er vi alle afhængige af hinanden. Uanset hvilket hold man måtte tilhøre. Nogle årgange er ressourcemæssigt stærke. Andre årgange er ikke. Men vi er alle medlemmer i Næstved IF Fodbold. Og derfor skal vi også alle hjælpe og støtte hinanden. Når ulykken rammer, er det vigtigt, at vores fundament i klubben er stærkt.

 

Opfordringen skal her være, at måtte man have mulighed for at hjælpe klubben frivilligt i et udvalg, i bestyrelsen, som holdleder, som tovholder på et projekt, at skaffe midler til klubben eller andre ting, så tøv ikke med at skrive eller ringe til bestyrelsen. Al hjælp modtages med stor tak og respekt. Coronakrisen har vist, hvor vigtigt et stærkt fundament er. Et stærkt fundament skal vedligeholdes løbende. Ellers revner det. Men det gør vores fundament ikke!

 

Vores førstehold

Ud over amatørafdelingen, så har vi også vores professionelle afdeling. Den udfører et enormt stykke arbejde, og bakker også hele tiden op om amatørafdelingen. Den professionelle afdeling er naturligvis meget påvirket af krisen, og det er vigtigt for bestyrelsen her at opfordre til, at alle bakker op også om den professionelle afdeling. Når det igen er muligt, så kom på stadion til hjemmekampene, køb en pølse, en sodavand, et årskort, en spillertrøje. Divisionsholdet er vores klubs førstehold. De er en del af os. Det skal vi stå sammen om. Spillerne på divisionsholdet elsker, når byen bakker op, og spillerne er virkelig dedikerede vores hold og vores klub. Det seneste år er der sket en enorm udvikling i samarbejdet mellem Næstved Boldklub og Næstved IF Fodbold. Vi har fået fælles logo, et logo, der i øvrigt netop har vundet DM for klublogoer. Der er udviklet stærke relationer og stærke samarbejder om mange fælles projekter. Der er en enorm åbenhed og imødekommenhed, som kan føles i det daglige. Der er sket så meget positivt, som vi alle kan og skal være stolte af. Der er skabt en enhed parterne imellem. Og den enhed bliver stærkere og stærkere for hver dag. Tak for det!

 

Sponsorer 

Det er for bestyrelsen også vigtigt opfordre til, at vi alle støtter vores sponsorer. De har støttet os stærkt og loyalt - også gennem krisen. Lad os alle gøre det samme for vores sponsorer. Bestyrelsen hjælper meget gerne med at finde lige præcis den sponsor, som du gerne vil benytte til en given opgave eller et givent køb. 

 

NIF Fodboldvenner 

NIF Fodboldvenner vil bestyrelsen også gerne opfordre til, at man hjælper. Det er en gruppe frivillige og meget dedikerede Næstved-folk, der kontinuerligt og utrætteligt forsøger at indsamle midler. Midler som skal komme vores ungdom og klub til gavn. Bl.a. har NIF Fodboldvenner støttet med midler til det nye gulv i Café Niffen, bord- og bænkesæt på vores terrasse, og mange, mange andre ting. Så køb en målaktie af NIF Fodboldvenner – de koster op til 100 kr., 300 kr. eller 500 kr. Og et medlemskab i NIF Fodboldvenner koster kun 100 kr. årligt. Den støtte, som NIF Fodboldvenner yder til vores klub, gør en enorm forskel for os alle. Så lad os alle også støtte NIF Fodboldvenner. Henvendelse herom kan ske til Johannes Jüngling <nifsfodboldvenner@outlook.com>

 

Café Niffen 

Café Niffen er samlingspunktet for alle i vores klub. Bestyrelsen har arbejdet hårdt på, og gør det fortsat, at få opgraderet faciliteterne i caféen. Nyt gulv, nye lysarmaturer, nyt AV-udstyr og forhåbentlig er lokalet også snart nymalet. Der er opsat rullegitter, så vi kan være i lokalet, også når forpagteren ikke er til stede. Når vi atter åbner op, så skal det være opfordringen fra bestyrelsen, at så mange som muligt støtter op om forpagteren i Caféen. 

 

PAS PÅ JER SELV! 

Alle ønskes I en rigtig god weekend. Bestyrelsen håber, at I alle er ved godt mod og helbred. 

 

Vi glæder os til, forhåbentlig snart, at se jer alle igen i klubben. 

 

Tak!

 

På bestyrelsens vegne

Christian M. Wennicke Formand

563 sæsonkort...
21. maj 2021, 11.04

Næstved IF har solgt sæsonkort for hele 28.150 kr.

Hele 563 sæsonkort! Tusind tak for det! 

Vi værdsætter i dén grad vores engagerede medlemmer, forældre, sponsorer, frivillige og hele Næstved by.

Vi har i dag trukket lod om 2 x dagens ret for otte personer

Vindere af 2 x dagens ret:
Gunner Jensen 
Jan Bollesen
Christina Buster
Michael Londorf
Kim Ludvig
Inge Wulffeld
Jesper Ravn
Thomas Møller DJdanmark

Vinderne kan skrive til talentchef 

Anders Bergendorff på mail: 

Bergendorff123@hotmail.com

💚Tusind tak for støtten💚

Godt tilbud til klubaftenen
21. maj 2021, 11.04

Tilbuddet gælder kun denne aften og ved fremmøde.

Corona-virus / COVID-19
21. maj 2021, 11.04

Debatten om corona-virus fylder bredt i mediebilledet og har naturligvis også ramt de danske fodboldklubber.

På baggrund af de nyeste anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne om at blive hjemme i to uger, hvis man kommer fra et af de særlige risikoområder, hvor COVID-19 er udbredt, vil vi gerne henstille til alle medlemmer om at udvise hensyn og følge denne anbefaling.

Føler du dig generelt sløj/syg med influenzalignende symptomer, henstiller vi ligeledes til, at du udviser hensyn og bliver hjemme fra træning og kamp, indtil du igen er helt frisk.

Når du er frisk igen, glæder vi os som altid til at byde dig hjerteligt velkommen.

Yderligere information findes online hos Sundhedsstyrelsen, Udenrigsministeriet og Statens Serum Institut.

Vi følger situationen og vil løbende orientere medlemmerne efter behov.

 

Yderligere informationer

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du/I til enhver tid følger med på deres hjemmesider for at få de helt aktuelle anvisninger.

Nyttige kilder er:

Danmarks Idrætsforbund´s anbefalinger – klik her.

Samlet side fra myndighederne med alt, hvad du skal vide om COVID-19: www.coronasmitte.dk

COVID-19 hotline: 70200233

Sundhedsstyrelsen: www.sst.dk

Styrelsen for Patientsikkerhed: www.stps.dk

Statens Seruminstitut: www.ssi.dk

Udenrigsministeriet: www.um.dk (rejsevejledninger)

Forebyg smitte (COVID-19)
21. maj 2021, 11.04


Klik her for PDF udgave

Grusbane parkeringsplads lukket
21. maj 2021, 11.04

Kære Medlemmer

Grusbaneparkeringen på Rolighedsvej 21 er lukket for al parkering fra i dag mandag den 17.februar 2020.

Grusbaneparkeringen ejes og vedligeholdes af Næstved Kommune

Kultur & Fritid har truffet beslutningen om lukningen, da der er mange store huller på grusbanearealet, som kan beskadige personbilerne.

Kultur & Fritid henviser bilisterne til at parkere på asfaltparkeringen foran Arena Næstved hallerne.

Grusbaneparkeringen kan blive åbnet i en kort tidsbegræset periode hvis der er store arrangementer.

Hilsen

Næstved IF Fodbold 

Corona-virus opdatering d. 11/3·2020
21. maj 2021, 11.04

 
Næstved IF Fodbold har valgt at følge Sundhedsstyrelsen og øvrige myndigheders anbefalinger om håndtering af smittefare med Corona-virus. Næstved IF Fodbold lukker derfor alle klubbens aktiviteter ned frem til om med den 30. marts 2020.  

 Dette betyder, at følgende tiltag skal overholdes:

 ·      Al træning og deltagelse i alle kampe er suspenderet foreløbig til og med den 30. marts 2020
·      Mht. turneringskampe afventer vi udmelding fra SBU/DBU.
·      Når vi har mere information vil vi holde jer opdateret via Facebook, hjemmeside, samt e-mail.

 Næstved IF Fodbold beklager de gener dette måtte medføre for alle implicerede.

 
Med venlig hilsen

Formand
Christian Wennicke
Næstved IF Fodbold

Klubaften 11 marts 2020
21. maj 2021, 11.04

Nytårsparole 2019
21. maj 2021, 11.04

Nytårsparole i Næstved IF Fodbold

D. 31.12.2019 kl. 10-12 i Cafe Niffen.

Her ønsker vi hinanden Godt Nytår med champagne og kransekage

Alle er velkomne

Hilsen bestyrelsen

                                                                                   


Nyt i Webshoppen
21. maj 2021, 11.04

Årets første nyhed i Næstved IF Fodbold

 

Næstved IF Fodbold WEBSHOP har fået ny samarbejdspartner.

Ny samarbejdspartner er Profilbutikken (industribuen 1 – 4700 Næstved)

Det betyder at nu kan trænings-linjen prøves i Næstved, inden bestilling. (Først efter 15 januar)

Vores gode samarbejde med JOMA forsætter naturligvis uændret, så det er samme produkter du finder i shoppen.

E-Fodbold i Næstved IF Fodbold - DBU
21. maj 2021, 11.04

Hej alle med interesse i E-Fodbold

 
DBU opretter en E-Fodbold turnering og i efteråret var Næstved IF Fodbold med i et pilotprojekt, for at teste E-Fodbold.
 
Der blev spillet nogle små stævner mod andre klubber fra Sjælland. Det fungerede godt og gav nogle hyggelige timer.
 
Kampene spilles som 2 mod 2 (vil sige der er 4 der spiller samtidig)
 
Nu går DBU videre og opretter 3 turneringer.
 
• U8 til U12
• U13 til U16
• U17+. 
 
Næstved IF Fodbold ønsker at stille med et eller flere hold.
 
Der kan være op til 6 spillere på et hold, og alle 6 må tage med til stævne. 
 
De spillere der tilmelder sig forpligtelser sig til at spille på hold frem til sæsonen er slut (Sommer)
 
 
Da det er et helt nyt tilbud, mangler vi også nogle frivillige til at skabe et godt E-Fodbold miljø. 
 
At være frivillige kræver at man tage med holdet ud og spiller stævne og være vært ved hjemmebanekampe. (stævnene har en længde på ca. 2 timer)
 
Evt. skabe nogle muligheder for at holdet kan træne. Giv allerede nu besked på Stoo@niffodbold.dk hvis du er interesset.
 
 
Næstved IF Fodbold holder informations-møde tirsdag d. 18. februar kl.18.30 – 19.30
 
Alle nuværende medlemmer er meget velkomne til mødet
 
Så mød op og hør mere om DBU E-Fodbold i klubhuset på Rolighedsvej 25. Der er mulighed for at prøve at spille 2 mod 2.
 
Læs mere her: https://www.dbufyn.dk/kampe-st...
 
Tilmelding hvis du gerne vil spille E-Fodbold, være frivillig og spørgsmål rettes til Stoo@niffodbold.dk 
 
 
De bedste hilsner
 
Næstved IF Fodbold.

Klubben holder DBU Fodboldskole i Uge 30 i 2020
21. maj 2021, 11.03

Vidste du, at sommerferie ikke er lig med fodboldpause i klubben?

Vi afholder DBU Fodboldskole i Uge 30, hvor vi fylder græsplænerne med glade fodboldbørn i en hel uge med masser af gode og sjove træningsøvelser.

Medlemmer i klubben har mulighed for at købe billet til det særlige forsalg til fodboldskolen.
Forsalget startede den 18. november kl. 10.00, og du finder din billet her:

Fodboldskole i Næstved IF uge 30

Vi vil gerne have rigtig mange af vores medlemmer med på vores fodboldskole, så vi håber, at du vil gøre brug af tilbuddet om at købe billet, allerede inden billetsalget starter mandag den 2. december 2019 kl. 10.00.

Vi ved, at der er rift om billetterne, når billetsalget åbner, så vi vil råde jer til at være ude i god tid.

På fodboldskolen får du:
- Fem dage med fodboldtræning fra kl. 9.00 - 15.00
- Nyt og forbedret træningsprogram, der tager udgangspunkt i DBU’s børne- og ungdomstræneruddannelse
- Tøjpakke fra hummel
- Select talento-bold
- Drikkedunk
- Diplom

Prisen for det hele er kun 879 kr. Efter den 1. maj stiger prisen til 979 kr.

I år skal tøjet bestilles hos Unisport, og det giver blandt andet, som noget helt nyt, mulighed for at tilkøbe eget tryk på ryggen af T-shirten.

25% rabat på alt i shoppen - Black Friday
21. maj 2021, 11.03

Kære Alle

Fra i aften klokken  00.00 kan du købe julegaven eller hvis du bare mangler noget fra webshoppen med rabat.

Webshoppen holder Black Friday fra d. 29 kl. 00 til d. 5/12 kl. 23.59.

25% rabat på alt.

Fri levering ved køb over 700

gratis bold ved køb over 1000

Hvis man vil være sikker på levering inden jul, så skal du få det sendt direkte – og ikke leveret til klubben grundet nedsatte åbningstider i december måned.

Levering før jul kræver bestilling senest d. 5/12

Info om ændring af tidspunkt for opkrævning af kontingent
21. maj 2021, 11.03

Kære medlemmer i NIF fodbold

Info om ændring af tidspunkt for opkrævning af kontingent

Det skal herved meddeles, at med virkning fra 1. Januar 2020 ændres tidspunkterne for opkrævning af kontingent. NIF Fodbold ændrede kontingentopkrævningsprocedure primo 2019, således at kontingentet blev opkrævet 1/4-årligt istedet for 1/2-årligt. Kontingentet blev opkrævet 1.2, 1.5, 1.8 og 1.11.

Disse tidspunkter ændres til 1.1, 1.4, 1.7 og 1.10

Det skal endvidere meddeles, at generalforsamlingen den 26.9.2019 vedtog en kontingentstigning således: U6-U7 5 kr. pr halvår

U8-U9 10 kr. pr. halvår

U10-senior 20 kr. pr. halvår

Old Ones 15 kr. pr. halvår

Fodbold fitness 5 kr. pr. halvår

Mvh
Næstved IF Fodbold

Trænerkurser 2019/20 - Tilmelding er åben
21. maj 2021, 11.03

I Næstved IF Fodbold udbyder vi trænerkurser. (De er gratis for trænere i Næstved IF Fodbold)

Andre klubber kan også tilmelde deres trænere .

Datoer for 2019/20

DBU C1

Mandag d. 28/10-2019 fra 17-21 Mandag d. 4/11-2019 fra 17-21 Mødested: Klubhuset i Næstved IF Fodbold

DBU C2 - Træner U10-U12

Søndag d. 10/11-2019 fra 8.30-14.30 Søndag d. 17/11-2019 fra 8.30-14.30 Mødested: Klubhuset i Næstved IF Fodbold

DBU C2 - Træner U13-U19

Søndag d. 8/1-2020 fra 8.30-12.30 Tirsdag d. 10/1-2020 fra 17-21 Torsdag d. 12/1-2020 fra 17-21 Mødested: Klubhuset i Næstved IF Fodbold

DBU C2 - Træner U5-U9

Søndag d. 22/3-2020 fra 8.30-14.30 Søndag d. 29/3-2020 fra 8.30-14.30 Mødested: Klubhuset i Næstved IF Fodbold

Tilmeld og læs mere her: http://www.nif.borneakademi.dk...

Alle på stadion - 24 okt. Næstved - Viborg
21. maj 2021, 11.03

Torsdag d. 24 okt. kl. 17.15 spiller vores 1. divisionshold kamp mod Viborg. (den kamp der skal spilles om)

Der er 10.000 fribilletter til kampen. (Der findes fribilletter i Cafe Niffen og ved andre sponsorer som har købt kampen)

Bestyrelsen opfordre alle medlemmer og hold til, at komme på stadion denne aften og  inviter endelig familie, venner osv. med.

Bestyrelsen ønsker de hold som skulle træne holder træningsfri og i stedet bruge denne aften på stadion.

Kom gerne samlet som hold og klædt i grønt.

Lad os sammen vise vi bakker op om Næstved Blodklub og hjælpe holdet til 3 vigtige point.

Med vores fælles logo, vores gode samarbejde og den store fokus på at udvikle talenter fra egen klub fra begge sider af vejen, så tegner der en lys grøn fremtid.

Lad os derfor mødes denne aften og styrke fællesskabet endnu mere.

De grønneste hilsner

Næstved IF Fodbold - Bestyrelsen

 

Grusbanen er lukket tirsdag og onsdag i uge 44
21. maj 2021, 11.03

Grusbanen (parkeringspladsen) er lukket tirsdag 29. oktober og onsdag 30. oktober i uge 44.
Alternativ parkering findes ved Arena Næstved eller på gymnasiet.

Den skulle fremadrettet blive bedre at kører på !

Fodboldvenner holder Andespil
21. maj 2021, 11.03

Kære Fodboldvenner

Så har vi atter fornøjelsen af at indbyde foreningens medlemmer og venner til

Det årlige store Andespil

Torsdag den 7. november 2019 kl. 1900 i klubhuset på Rolighedsvej 25


Der spilles om:
- 20 spil om store ænder
- Et stort slagterfad
- Samt et antal andre gevinster.


Gevinsterne er leveret af firmaer og forretninger i Næstved og omegn og /
eller af foreningen.


I pausen vil man kunne købe øl, vand, pølser, kaffe og æbleskiver og der
sælges lodder til kinesisk lotteri.


Mød op og få en hyggelig aften - Dørene åbnes kl. 1800.


1 plade koster 20 kr. - 3 plader for 50 kr.
Grønne hilsener


Bestyrelsen i NIF’s Fodboldvenner


Klubaften med tilbud fra Joma - Mandag d. 7 oktober
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF Fodbold og vores tøjsponsor Joma/sport24  holder Klubaften mandag d. 7 oktober kl.17.00 til 19.00

Da vi går den kolde tid i møde, er der denne gang tilbud på Baselayer, jakker, hue, vanter så alle kan klædes godt på til træning.

Så mød op i Cafe Niffen og bliv klar til vintersæsonen.

Sydbank Fonden giver donation til Næstved If Fodbold
21. maj 2021, 11.03


Sydbank Fonden, repræsenteret ved afdelingsdirektør i Sydbank, Henrik Skovly, overrakte forleden Næstved IF Fodbold ved formand Christian Wennicke, beviset på en meget flot donation på 13.500 kr.


 Beløbet er doneret til brug for indretning af klubbens taktiklokale, der således er blevet udstyret med en flot og stor skærm, samt 25 nye klapstole. Taktikrummet bliver benyttet af alle klubbens hold, og giver nu trænere og spillere endnu bedre muligheder i bestræbelserne på at finde nøglerne til fremtidige sejre 💚⚽💚.


 Næstved IF Fodbold ønsker hermed at sige Sydbank Fonden tusinde tak for den meget flotte støtte, der i den grad allerede nu gør en enorm forskel i dagligdagen. 

Nyt nøglebriksystem - Opdatering
21. maj 2021, 11.03

Kære Trænere og Ledere i Næstved IF Fodbold

 

Så går det stærkt med at få vores nye nøglesystem på alle døre.

Bestyrelsen har valgt at alle døre i klubben fremadrettet bliver med nøglelås. (også Boldrum – Taskerum – Taktikrum.)

Tirsdag og onsdag bliver de sidste nøglelåse sat op (ifølge planen), herefter skal du have en aktiveret nøglebrik, for at kunne bruge klubbens faciliteter.

Alle skal have kodet deres nøglebrik på ny (flere fik gjort det mandag)

Kontoret er åbent på følgende tidspunkter i uge 41.

Tirsdag fra kl. 16.30 til 18.45

Onsdag fra kl. 16.15 til 17.15

Vi opfordrer alle trænere/ledere til at prioritere at komme forbi på disse tidspunkter, og få aktiveret deres brik. (dem der ikke har en brik endnu, kan også få en udleveret)

Lad os have lidt tålmodighed og hjælpe hinanden i klubben de næste par uger og så bliver det hele rigtigt godt for os alle, når nøglebrik systemet er implanteret.

De bedste hilsner

Bestyrelsen


Info om overskreden frist for kontingentbetaling - Den 5.9.2019
21. maj 2021, 11.03

    KONTINGENTRESTANCER

 

43 PERSONER SKYLDER NIF FODBOLD 33.570 KR.

 

Sidste rettidige frist for betaling af kontingent for 3. kvartal var den 15.8.2019.

 

Der er desværre mange, der har glemt kontingentbetalingen.

 

Restanterne har fået rykkere, og trænerne har fået besked om, at de spillere, som skylder kontingent, ikke må benyttes.

 

Spillere, som ikke har betalt kontingent, må ikke deltage i træning og kamp og vil efterfølgende blive udmeldt af klubben med kontingentrestance og blokeret spillercertifikat.

 

Samtidig vil restancen blive overgivet til inkasso.

 

Derfor – få kontingentet betalt nu.

 

På klubbens vegne

Allan Dinesen

NIF Fodbold

 

GENERALFORSAMLING
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF – Fodbold afholder generalforsamling

torsdag, den 26. september 2019, kl. 19.00

i Café Niffen i Klubhuset, Rolighedsvej 25, 4700 NæstvedDagsorden iflg. Vedtægterne

Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære afdelingsgeneralforsamling, skal være formanden i hænde seneste 3 dage før generalforsamlingens afholdelse.

På bestyrelsens vegne

Christian Wennicke, formand


Fodbold og Leg - der er også plads til dig
21. maj 2021, 11.03


Næstved IF Fodbold siger velkommen til drenge og piger i 4 - 5 års alderen sammen med deres forældre.

Vi træner på idrætsanlægget på Rolighedsvej 25 om onsdagen kl. 17.00 til 18.00.

Der trænes på HJR Arena (kunstbanen) som ligger foran vores klubhus.

Første gang onsdag d. 21. august.


Der betales et kontingent på 300,- kr. pr/halvår

For dette beløb får spilleren en velkomstpakke.

Næstved IF Fodbold følger DBU’s anvisninger omkring børnefodbold

Parkering ved Næstved hallen eller på grus parkeringspladsen.

Divisionsdebut til Næstved-dreng💚
21. maj 2021, 11.03

Divisionsdebut til Næstved-dreng💚

Ismail Elmekkaoui fik debut imod Hvidovre i dagens kamp i NordicBet Ligaen og fik de sidste 8 minutter på banen i 1-1 kampen.

Ismail har spillet hele sit liv i Næstved IF og har været igennem alle vores dygtige trænere og ledere.

Dette er et led i klubbens nye strategi. Stort tillykke til Ismail og klubben


Klubaften den 5. og 7. august, JOMA/Sport 24
21. maj 2021, 11.03


 Efterårssæsonen er så småt startet op. Det markerer NIF Fodbold med afholdelse af to klubaftener i klubhuset i næste uge, hvor der gives 20% rabat på hele NIF´s træningslinje. 

Mangler du træningstøj, eller skal du have suppleret den nuværende garderobe, så kig forbi klubhuset.

 

Mandag den 5. august og onsdag den 7. august er JOMA/Sport 24 således til stede i klubhuset på Rolighedsvej mellem kl. 17 og 19

 

NIF Fodbold håber, at I alle har haft en rigtig god sommerferie, og ønsker jer alle en rigtig god efterårssæson.”Kampleder og Trænerkursus
21. maj 2021, 11.03


Næstved IF holder kurser lokalt og du kan altid finde de kommende kurser via hjemmesiden:

http://www.nif.borneakademi.dk


Her får du et overblik over kommende kurser:

DBU Kampleder - 5- og 8. mands

Søndag d. 25/8-2019 fra 8.30-11.30. Mødested: Klubhuset

DBU C1 - Træner

Søndag d. 18/8-2019 fra 8.30-16.30 Mødested: Klubhuset. 


DBU C2 - Træner U10-U12

Søndag d. 10/11-2019 fra 8.30-14.30 Søndag d. 17/11-2019 fra 8.30-14.30 Mødested: Klubhuset. 


DBU C2 - Træner U13-U19

Søndag d. 8/1-2020 fra 8.30-12.30 Tirsdag d. 10/1-2020 fra 17-21 Torsdag d. 12/1-2020 fra 17-21 Mødested: Klubhuset.

DBU C2 - Træner U5-U9

Søndag d. 22/3-2020 fra 8.30-14.30 Søndag d. 29/3-2020 fra 8.30-14.30 Mødested: Klubhuset. Dvisionsholdet første hjemmekamp - Medlemskort
21. maj 2021, 11.03

Næstved Boldklub spiller sæsonens første hjemmekamp med Kolding på stadion i dag kl. 13.45.

Kom og støt op om Holdet

Medlemskort fra foråret 2019 giver adgang til kampen i dag!


INVITATION TIL FANTASTISK FODBOLDSTART FOR PIGER
21. maj 2021, 11.03


Næstved IF Fodbold inviterer dig og dine veninder til en hyggelig eftermiddag og begyndertræning i fodboldklubben.

Er du en frisk pige i alderen 7-11 år, og kunne du tænke dig at opleve fodboldlege og masser af frisk luft sammen med andre piger og at have det sjovt samtidigt? Så kan du sammen med din mor og/eller far sætte ’X’ i kalenderen og møde op


onsdag 4. september kl. 16.30 hos NIF, Rolighedsvej (1. gang)
NIF Fodbold tilbyder 5 gange åben træning med "Fantastisk fodboldstart for piger ", så du kan prøve om fodbold er noget for dig.


Vi tilbyder?
 Fodboldfællesskab med andre piger, hvor du møder nye veninder

 Sjove fodboldoplevelser sammen med mor/far

 Et sjovt og lærerigt fodboldforløb i børnehøjde

 Respekt for hinandens forskelligheder

 Frivillighed – vi hjælpes ad


Vi træner: Bane 10, bagerste bane bag Næstved Gymnasium.
Forældrerollen: Fantastisk Fodboldstart for piger er en introduktion til fodbolden og hvad fodbolden kan tilbyde. Som forælder deltager du i legen og træningen sammen med dit barn. Det giver tryghed, gode grin og fællesoplevelser.

Tilmelding og betaling: 5 ugers gratis prøvetid

Medbring: Drikkedunk og evt. håndklæde og tøj til omklædning.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig og dine forældre. Vi mødes ved foran Klubhuset – Café NIFFEN, Rolighedsvej.

Har du spørgsmål så kontakt os endelig.

Sportslige hilsner fra NIF Fodbold ved Navn: Tina Højlund Pedersen

Mobil:24 43 33 05

Email:tinahpedersen@hotmail.com
Fantastisk fodboldstart f. piger_NIF Fodbold_Rolighedsvej.pdf

Afslutning på fodboldskolen
21. maj 2021, 11.03

I uge 30 afviklede vi DBU’s fodboldskole for 27. gang - denne gang med deltagelse af 57 drenge og piger, som havde en fornøjelig uge i godt og varmt vejr.

Trænere og trænerassistenter var dels fra vores egen klub og dels udefra. En god blanding, som var meget engagerede og havde det godt og sjovt indbyrdes.

Vi havde i år lejet en oppustelig fodboldbane af Sjølundskirken. Det var et hit blandt deltagerne - ikke mindst da flere af vores nye divisionsspillere gav sig tid til at spille på banen med børnene.

Udgiften til lejen blev sponseret af NIF’s fodboldvenner - stor tak for det.

Ugen sluttede med det traditionelle vandbad, hvor vi havde engageret brandvæsenet til at udlægge skum, hvori der var lagt noget slik. Der var ikke mange af deltagerne, som var tørre efter den seance.

Tak fra Morten og Allan for en fornøjelig uge.

Rabat på træningslinje og vores kamptrøje
21. maj 2021, 11.03

I aften er vores tøjsponsor Joma - Sport 24 til stede i Klubhuset på Rolighedsvej kl. 17 til 19. (onsdag d. 7/8)


Der er 20 % rabat på hele vores træningslinje og andre tilbud.


Samtidig sælges vores kamptrøje denne dag til 250,- kr. (normal pris 400) Trøjen er til fritids brug.


Så kig forbi klubben og gør en god handel.


Indkaldelse til Generalforsamling
21. maj 2021, 11.03

Indkaldelse til   Generalforsamling

torsdag den 26. september 2019

kl. 19.00 i Cafe Niffen (Klubhuset)

 

En forenings generalforsamling er højeste myndighed, hvor medlemmer kan tage stilling til den forgangne periodes arbejde og være med til at fastlægge rammerne for det kommende års aktiviteter.

 

Alle bestemmelser træffes ved simpelt stemmeflertal, og stemmeberettigede er både aktive og passive medlemmer, der ikke er i restance, og er fyldt 16 år.

Forældre/værger til ikke stemmeberettigede børn under 16 år har møde- og taleret samt ret til at indsende forslag til behandling på generalforsamlingen.

Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

Valgbare medlemmer, der ikke er til stede på den ordinære generalforsamling, kan ikke vælges til noget tillidshverv, medmindre skriftligt tilsagn er givet.

Dagsorden i h.t.  vedtægterne.

 

Før generalforsamlingen kl. 18.30 er fodboldafdelingen vært ved et måltid samt en øl eller vand.

Med venlig hilsen

Næstved IF - Fodboldafdelingen

Bestyrelsen

___________________________________________________________

Tilmelding til spisning skal ske til Cafe Niffen senest mandag den 23. september 2019.Sydbank forsætter som Hovedsponsor
21. maj 2021, 11.03

Sydbank, Næstved IF Fodbolds hovedsponsor

 

Vi er meget stolte af at kunne præsentere nyheden om, at vores mangeårige hovedsponsor, Sydbank, fortsætter som klubbens hovedsponsor.

 

Mandag den 29. april 2019 mødtes Privatdirektør i Sydbank, Torben Nøhr Glud, Afdelingsleder i Sydbank, Henrik Skovly og Formand for Næstved IF Fodbold, Christian Wennicke på Rolighedsvej 25, hvor hovedsponsoraftalen for 2019 blev underskrevet.

 

”Vi er meget, meget ydmyge, stolte, taknemmelige og glade for vores samarbejde med vores hovedsponsor, Sydbank. Sydbank har trofast støttet op om vores klub, vores ungdomsarbejde og vores medlemmer i mange, mange år”, udtaler formand Christian Wennicke, og fortsætter: ”Sydbanks engagement gør en enorm forskel for vores klub, der kommer alle vores medlemmer til stor glæde og gavn. Det er for os som klub meget givende og udviklende, at have en hovedsponsor, der også fungerer som samarbejdspartner. Sydbank udviser meget stor interesse for det enorme arbejde, der hver dag udføres i vores klub af alle vores frivillige, og vi har løbende møder, hvor samarbejdet evalueres og udvikles”, afslutter formand Christian Wennicke.

 

Husk at støtte op om vores sponsorer – de støtter os!Info om overskreden frist for kontingentbetaling
21. maj 2021, 11.03

Info om overskreden frist for kontingentbetaling

 

NIF Fodbold

Den 17.6.2019

 

 

KONTINGENTRESTANCER

 

64 PERSONER SKYLDER NIF FODBOLD 49.767 KR.

 

Sidste rettidige frist for betaling af kontingent for 2. kvartal var den 15.5.2019.

 

Der er desværre mange, der har glemt kontingentbetalingen.

 

Restanterne har fået rykkere, og trænerne har fået besked om, at de spillere, som skylder kontingent, ikke må benyttes.

 

Spillere, som ikke har betalt kontingent, må ikke deltage i træning og kamp og vil efterfølgende blive udmeldt af klubben med kontingentrestance og blokeret spillercertifikat.

 

Samtidig vil restancen blive overgivet til inkasso.

 

Derfor – få kontingentet betalt nu.

 

På klubbens vegne

Allan Dinesen

NIF Fodbold

 

Administrationen holder ferielukket
21. maj 2021, 11.03

Administrationen holder ferielukket uge 28, 29 og 30

God ferie til alle

SKAL DU MED PÅ DBU FODBOLDSKOLE 2019
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF afholder DBU Fodboldskole i uge 30, og billetsalget er sparket i gang!

 

Deltagere på DBU Fodboldskole får:  • Fem dage med sved på panden og smil på læben • Lækker tøjpakke fra hummel med T-shirt, shorts og strømper • Fodbold fra Select • Drikkedunk • Diplom • Frisk frugt • Kompetent træning som gør dig til en bedre fodboldspiller • Nye og gode venner

 

Prisen for det hele er kun 869 kr.


og du kan købe din billet lige her: 

fodboldskole.dbu.dk

Tilbud på jubilæumstrøje - since 1939
21. maj 2021, 11.03

Nyt fra Webshoppen - Tilbud på Jubilæumstrøje


Lige nu kan der købes en 80. års jubilæumstrøje

"Since 1939"


Pris 100 kr. inkl. navn og tal.

http://sport24-koge-torv-teams...

TalentCenter Sydsjælland søger cheftræner til U14
21. maj 2021, 11.03


Som cheftræner i TalentCenter Sydsjælland skal du fungere i et tæt dagligt samarbejde med begge assistenter og vores specifik trænere (målmandstræner, angrebstræner, fysisk træner, fysioterapeut og mentaltræner).

Sammen varetager I den daglige træning, kampe og deltager på træningslejre.
Foruden to assistenter vil vores ungdomsudviklingstræner ligeledes både deltage ved flere træninger og være en del af din udvikling som træner.

Foruden træning, kamp og træningslejr, vil der være regelmæssige trænermøder, hvor der vil være god mulighed for at diskutere fodbold og hvordan vi bedst muligt udvikler talenter i Næstved.

Hvem er du?
- Går med en drøm om at prøve dine trænerevner af i et elitemiljø
- Du er ambitiøs, energisk og positiv
- Villig til at lære og lærer fra dig
- B-licens træner 
…og så brænder du for fodbold og unge menneskers udvikling.

Du bliver en del af: 
- Et talentudviklingsmiljø i top-25 i Danmark
- Et trænerteam med to dygtige assistenter
- Et stærkt fællesskab mellem trænere og ledere i TalentCenter Sydsjælland

Hvad får du?
- Intern træneruddannelse
- Mulighed for fortsat træneruddannelse hos DBU
- Træner tøjpakke
- Sæsonkort til ProfaGroup Park (Næstved Stadion)
- Abonnement til Scala Fitness
- Lønning efter kompetencer

Er du vores nye cheftræner?
Har ovenstående fanget din interesse, så send en mail til talentchef Anders Bergendorff på Bergendorff123@hotmail.com, hvor du beskriver dig med nogle få ord.
Vi vil derefter tage kontakt til dig.

Fodbold vennerne støtter fodboldskolen
21. maj 2021, 11.03

NIF’s fodboldskole starter i næste uge hvor det i år er lykkes os at leje en kæmpe oppustelig fodboldbane af Sjølundskirken. Det er FODBOLD VENNERNE der sponsorere den og de  også stå for en overraskelse i forbindelsen med afslutningen på fodboldskolen fredag.

Så der skal fra klubbens side lyde en stor tak til FODBOLD VENNERNE for deres bidrag.

Kom til Klubaften - Gode tilbud på Tøj fra vores Sponsor JOMA
21. maj 2021, 11.03

Kig forbi vores klubaften Tirsdag d. 4 juni. Der er åbent fra kl. 17 til 19.45 og man kan bare komme i det tidsrum.

Vores Sponsor JOMA kigge forbi med gode tilbud på Træningspakke og udvalgte ting fra webshoppen.

Der er også fritidstøj og løbetøj på tilbud.

Der er også tilbud på bolde og vores jubilæumstrøje kan ses og købes.

Vi ses i cafe Niffen


Rygepolitik i Næstved IF Fodbold
21. maj 2021, 11.03

Bestyrelsen har den 3.12.2018 vedtaget følgende retningslinjer: 


NIF Fodbold ønsker at skabe røgfrie miljøer, hvor børn og unge færdes, for at fremme sunde miljøer i idrætslivet, hvorfor der er besluttet nedenstående, som bestyrelsen nu skal have sat i gang:

 

Der må ikke ryges i klubhuset.

Der må ikke ryges på klubhusets terrasse.

Der må ikke ryges i omklædningsrummene.

Det er ikke tilladt for trænere og ledere at ryge under træning og kamp.

Det er ikke tilladt at ryge på og omkring banerne, hvor børn og unge træner og /eller spiller kamp.

Det er tilladt at ryge på et dertil afmærket område på den lille grusbane. 
m.v.h. Bestyrelsen

Turneringsreglement for forår 2019
21. maj 2021, 11.03

Turneringsreglement for forår 2019 kan nu findes på vores hjemmeside under Klubben

TURNERINGSREGLEMENT FOR DBU SJÆLLAND forår 2019 med retningslinjer for NIF Fodbold.docx


Nyt Fælles Logo
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF er meget stolte over at der torsdag i forbindelse med pokalkampen med blev præsenteret et fælles logo for Næstved Boldklub og Næstved IF Fodbold som for fremtiden skal symbolisere FÆLLESSKAB og SAMMENHOLD.

 

Det er alfa omega, at hovedafdelingen og overbygningen arbejder med fælles front og med de samme målsætninger - det når vi længst med.

 

Nu skal alle hold i både Næstved Boldklub og Næstved IF Fodbold spille med samme logo og det gælder lige fra de yngste fodboldspillere i fodbold og leg til vores veteraner. Alle spillere på begge sider af Rolighedsvej, det er stærkt.

 

De to bestyrelser har udarbejdet logoet i samarbejde med Synergi Reklame og webbureau.

 

Vi gælder os til fremtiden og den er grøn.Ny Webshop - 20% rabat frem til 26 april
21. maj 2021, 11.03

NY WEBSHOP – NÆSTVED IF Fodbold

Det er en fornøjelse at kunne præsentere klubbens nye webshop, som klubbens tøjsponsor og gode samarbejdspartner JOMA, netop har lanceret.

Webshoppen vil løbende blive udvidet med yderligere produkter som løbetøj, men også tilbehørsprodukter som tape, isposer, skadesforebyggende produkter mv. vil være at finde i webshoppen, når den er fuldt udviklet.

Tag godt imod den. Nyt i webshoppen:

·         Nem og overskuelig webshop opdelt i kategorier, som du blot skal klikke dig ind på. 

·         NIF Fodboldpakker (træningspakker): Minipakke, standardpakke og luksuspakke.

·         Du kan nu kan få leveret din bestilling, der hvor du ønsker det.  

·         INTET kodeord. Du klikker dig nemt direkte ind i webshoppen. Introduktionstilbud:

Fra og med mandag den 15. april 2019 til og med fredag den 26. april 2019 gives der 20% rabat på alt i webshoppen.

Det er en rigtig god mulighed for at blive klædt behørigt på til sæsonen. Eller at få suppleret op. Samtidig støtter du din klub.

Klik på dette LINK. Så kommer du direkte ind i klubbens webshop. Fodbold og Leg - Der er også plads til dig
21. maj 2021, 11.03


Fodbold og Leg

 • der er også plads til dig.

   

  Næstved IF Fodbold siger velkommen til drenge og piger i 4 – 5 års alderen sammen med deres forældre.

   

  Vi træner på idrætsanlægget på Rolighedsvej om onsdagen kl. 16.30 til 17.30

   

  Der trænes på HJR Arena (kunstbanen) som ligger foran vores klub klubhuset

  Første gang onsdag d. 24. april.

   

  Der betales et kontingent på 300,- kr. pr/halvår

  For dette beløb får spilleren en velkomstpakke.

   

  Næstved IF følger DBU’s anvisninger omkring børnefodbold

   

  Parkering ved Næstved hallen eller på grusparkeringspladsen.

NIF Fodboldvenner donerer Jyske 3 bold mål til klubben
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF  Fodbold siger tusind tak til NIF fodboldvenner for deres flotte  donation af 6 stk. 3 mands mål , det er vi glade for.

Bier-Fest i Næstved I.F. - kom til orienteringmøde med mad og en kold øl
21. maj 2021, 11.03

Kære medlemmer (og forældre)

Næstved IF-fodbold har brug for penge til at sikre driften og udvikle vores klub.

Derfor sætter bestyrelsen et nyt tiltag i gang for at styrke økonomien.

Et nyt koncept hvor der bliver festet igennem i 7 timer med mad, underholdning og live musik.

 

Bier-Fest i Arena Næstved.


Vi har brug for nogle af jer til at løfte opgaven sammen med os.

Derfor vil vi gerne invitere medlemmer, forældre, trænere, leder eller andre med relation til Næstved IF-fodbold til et orienteringsmøde i Arena Næstved onsdag d. 27/2 kl. 18.30

Tilmelding nødvendigt: på mail fk@niffodbold.dk navne og antal på deltagere (senest mandag d. 25/2 kl 12.00)

 

Tag endelig fat dem du kender i klubben og mød op sammen.

Der er en kold øl og mad til deltagerne på mødet.

Du binder dig ikke til noget ved at deltage, så kom og vær nysgerrig og måske kan du hjælpe med at sikre dette nye tiltag bliver en succes. 

Se mere om konceptet her:

 

Dette bliver sjovt og samtidig godt for klubbens økonomi. 

Bedste hilsner 

Styregruppen (Bier-Fest)

Sydbank Store Bededags Cup 2019
21. maj 2021, 11.03

Så er der åbent for tilmeldning til dette års Sydbank Store Bededags Cup 2019 hos Næstved IF Fodbold - der er allerede 213 tilmeldte hold  (pr. 12/3-2019).

Sidste år deltog mere end 2000 spillere fordelt på 240 hold fra hele Sjælland, Fyn og Sverige.


OBS: sidste år gik det igen meget stærkt med tilmeldingerne, så hvis i ønsker at deltage i dette års stævne så se at få jeres hold tilmeldt i god tid :-)

Fredag d. 17. maj 2019 
Lørdag d. 18. maj 2019
Søndag d. 19. maj 2019


Næstved IF Fodbold afholder igen i år 2019 den traditionsrige Sydbank Store Bededags Cup, hvor der spilles fodbold alle dagene i Store Bededagsferien.


Der spilles lige fra 3-mands til 8-mands fodbold inddelt i forskellige niveauer.


Piger er selvfølgelig velkommen til at deltage i rækkerne for drenge/mixede hold.


Fra U8 til U12 afsluttes gruppespillet med semifinaler og finale eller finalerunde, alt afhængig af antallet af deltagende hold i rækken.


Rækker
U6 - 3-mands
U7 - 5-mands
U8 - 5-mands A-B-C
U9 - 5-mands A-B-C
U10 - 5-mands B & C (på 8-mandsmål)
U10 - 8-mands A
U11 - 8-mands A-B-C
U12 - 8-mands A-B-C


Præmier
I rækkerne U6 - U8 er der præmier til alle spillerne
I de øvrige rækker er der præmier til nr. 1 & 2


Pris for deltagelse
Kr. 300,- for 3-mands rækker
Kr. 500,- for 5-mands rækker
Kr. 600,- for 8-mands rækker


Tilmeldning
http://staevner.dk/staevne/14988/sydbank-store-bededags-cup-2019.aspx


Facebook
Sydbank Store Bededags Cup 2019


Betaling
Tilmeldingen er først gældende, når betaling er modtaget
Bank: Sydbank
Reg.nr.: 6060
Kontornr.: 5556772


Husk at anføre holdnavn, klub og række, når du betaler, så vi kan identificere betalingen.

Invitation til Fodboldens Kongres
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF Fodbold er inviteret til Fodboldens kongres 2019

Det betyder at Trænere, Ledere, Frivillige og Spillere over 19 år kan tilmeldes sig  kongressen.

Du kan være med til at diskutere fodboldens fremtid for dansk fodbold, samt inspiration til det daglige arbejde med fodbold. 

Program for Fodboldens Kongres 2019Ved tilmelding skal du vælge et fagspor
Herunder findes en kort beskrivelse af de tre valgmuligheder:


Fagspor 1: Klub- og Medlemsudvikling
Har holdsporten og foreningslivet en fremtid i en individualiseret og kommercialiseret virkelighed?
Der er mange udfordringer i at drive en fodboldklub i - og i samspil med - det moderne samfund. I dette fagspor vil fremtidsperspektiver, udfordringer og udviklingsmuligheder for danske fodboldklubber blive diskuteret, så klub- og medlemsudviklingen kan sikres på både kort og lang sigt.


Fagspor 2: Pige- og Kvindefodbold
Er kvindefodbold fodbold? – de ubevidste og bevidste valg.
I dette fagspor vil vi udfordre de ubevidste, bevidste og politiske valg der alle påvirker pige/kvindefodbolden. Så uanset om du har interesse som spiller, træner eller klub, vil du her opnå både ny viden og inspiration samt selv have mulighed for at komme med vigtige indspark fra din stol.    


Fagspor 3: Spiller- og Talentudvikling
Hvordan skaber vi i fællesskab det stærkeste fundament for dansk talentudvikling?
I dette fagspor sætter vi den danske spiller- og talentudvikling under lup. Gennem inspirerende oplæg, vigtige debatter og konkluderende perspektiveringer, risikovurderer vi den danske talentmodel. Hvor er truslerne, og hvor er potentialet, når det kommer til at fremtidssikre fodbolden både på ranglisterne og som den danske nationalsport?


Læs mere på https://dbu.nemtilmeld.dk/29/s...Info om Ændring af kontingentopkrævningssystem
21. maj 2021, 11.03

Ændring af kontingentopkrævningssystem
NIF Fodbolds bestyrelse har vedtaget at ændre kontingentopkrævningen til kortbetaling i stedet for PBS-betaling, og at opkrævningen ændres fra ½-årlig til ¼-årlig.

 
Ændringen vil træde i kraft den 1.2.2019.

 
Betaling/kontingent

Første gang, du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISAdankort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til niffodbold@niffodbold.dk, eller via link til udmeldelsesblanket på NIF Fodbolds hjemmeside.

Se link: http://www.niffodbold.dk/klub/naestved-if-fodbold/sider/udmeldelse

 Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Næstved IF Fodbold eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af Clearhaus, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. 

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os på niffodbold@niffodbold.dk, hvis du har spørgsmål.

 
Bestyrelsen, den 17. januar 2019


Uddannelse til nøglepersoner i Næstved IF
21. maj 2021, 11.03

Vi er, som licensklub, forpligtet til at afholde en masse C-licens kurser for vores mange frivillige hjælpere i hverdagen.

 

Heldigvis er der en masse forældre, der har sagt ja til at tage denne uddannelse. Det er klubbens mål, at alle vores cheftrænere, holdtrænere, stationstrænere og andre nøglepersoner skal erhvervet sig titlen DBU børnetræner eller DBU ungdomstræner, hvilket kræver at man har gennemgået C1 og C2. Vi afholder derfor i løbende kurser.

 

I foråret 2019 afholdes disse kurser:


DBU C2 - Træner U13-U19

 

DBU C2 - Træner U13-U19 Søndag d. 6/1-2019 fra 8.30-12.30 Tirsdag d. 8/1-2019 fra 17.00-21.00 Torsdag d. 10/1-2019 fra 17.00-21.00 Mødested: Klubhuset. DBU C2-træner er andet trin i C-træneruddannelsen. Efter endt kursus kan du tage en test og få papir på, at du er uddannet DBU Børnetræner eller DBU Ungdomstræner.

 

DBU C2 - Træner U5-U9

Søndag d. 3/3-2019 fra 8.30-14.30 Søndag d. 10/3-2019 fra 8.30-14.30 Mødested: Klubhuset. DBU C2-træner er andet trin i C-træneruddannelsen. Efter endt kursus kan du tage en test og få papir på, at du er uddannet DBU Børnetræner eller DBU Ungdomstræner.

Alle kurserne udbydes på hjemmesiden www.nif.borneakademi.dk. Her kan du læse mere om kurserne, samt tilmelde dig. Alle kurserne er gratis for NIF medlemmer og afholdes i klubben.

Uddannelse til nøglepersoner i Næstved IF

Vi er, som licensklub, forpligtet til at afholde en masse C-licens kurser for vores mange frivillige hjælpere i hverdagen.

 

Heldigvis er der en masse forældre, der har sagt ja til at tage denne uddannelse. Det er klubbens mål, at alle vores cheftrænere, holdtrænere, stationstrænere og andre nøglepersoner skal erhvervet sig titlen DBU børnetræner eller DBU ungdomstræner, hvilket kræver at man har gennemgået C1 og C2. Vi afholder derfor i løbende kurser.

 


BILLETSALGET TIL DBU FODBOLDSKOLE ER SPARKET I GANG
21. maj 2021, 11.03


Næstved IF holder DBU Fodboldskole i uge 30, og billetsalget er sparket i gang!

Deltagere på DBU Fodboldskole får: 
• 5 dage med sved på panden og smil på læben
• En lækker tøjpakke fra Hummel med T-shirt, shorts og strømper
• En fodbold fra Select
• Drikkedunk
• DBU Fodboldskole diplom
• Frisk frugt
• Kompetent træning som gør dig til en bedre fodboldspiller
• Muligheden for at få nye og gode venner

Prisen for det hele er kun 869 kr. og du kan købe din billet lige her: fodboldskole.dbu.dk

GIV EN STOR OPLEVELSE PÅ DBU FODBOLDSKOLE I JULEGAVE
Giv den perfekte julegave til dit barn, barnebarn, nevø eller niece.

Sådan fungerer det:
1. Vælg en fodboldskole
2. Køb, print og pak billetten ind
3. Giv den perfekte gave til dit barn


Samtræning mellem Næstved IF & Ringsted IF
21. maj 2021, 11.03I torsdags havde Næstved IF fint besøg fra Ringsted IF, som havde sendt 12 dygtige spillere ned fra deres U11 og U12 årgang og trænede med i Næstved, som ligeledes havde 12 spillere med fra U11 og U12 årgangen.


Vi havde derudover fornemt besøg fra Brøndby IF, hvor Christian Larsen stod for dagens træning.


”Det var en fed oplevelse for mig med 24 drenge, som strålede af spilleglæde og stor træningsparathed gennem hele træningen. En træning i højt tempo og drengene var gode til at byde ind undervejes med både skarpe refleksioner og lækre deltaljer”


Træningen havde et teknisk udgangspunkt, hvor der blev arbejdede med de tekniske og kreative ting hos spillerne. Til træningen deltog også vores U+ træner Lars Skaaning og vores netværksansvarlig og U15 talenttræner Nikolaj Nielsen, som havde følgende at sige: 


”Fantastisk at få Christian på besøg, og være med til en træning med ham. Derudover skal alle spillerne have kæmpe ros for, at være så træningsparate og veloplagte en kold december dag. Det var fantastisk at se! Alle spillerne trænede med et smil på læben, som gør det sjovt at være træner i december måned. Jeg ser frem til flere samtræninger mellem Næstved IF og Ringsted IF”


Det er ikke kun i Næstved IF vi var meget glade for træningen. I Ringsted IF kom man også hjem med en meget positiv oplevelse. Ringsted IF’s ungdomsformand, Jesper Lemmike var nede og se træningen: 


”Ringsted IF synes det var et rigtig godt set up. Med gode øvelser, høj intensitet og meget engagerede spillere fra begge klubber. Alt i alt en stor succes på baggrund af en god samarbejdsaftale med Næstved IF og TalentCenter Sydsjælland. En god og lærerig oplevelse for drengene, som vi efter aftale gentager i 2019”


Nytårsparole 2018
21. maj 2021, 11.03

Nytårsparole


D. 31.12.2017 kl 10-12 i Cafe Niffen

                                                                                   


Her ønsker vi hinanden Godt Nytår med champagne og kransekage

 Alle er velkomne


Hilsen bestyrelsen

Glædelig jul til Næstved IF fra OK
21. maj 2021, 11.03

Hurra! Vi har fået 42.020,02 kr. fra OK. Tak til alle, der har tanket – og bliv endelig ved, det kan mærkes i klubkassen.

To talenter på bænken mod Fredericia
21. maj 2021, 11.03

Simon Christiansen og Peter Stenbek – begge fra TalentCenter Sydsjællands U19 hold – sad i går (søndag) på bænken i 1.divisionskampen mellem Fredericia og Næstved. 


De to spillere deltager sammen med Laurits Larsen i fast optræning en til to gange om ugen med divisionsholdet.

Simon debuterede tidligere på efteråret i pokalkampen mod Karlslunde, men i dag blev det ikke til andet end bænkplads for de to talenter, men dog med endnu et skridt tættere.

Godt at se vores egne talenter igen får muligheden for at være med omkring Næstveds bedste fodboldhold. Tillykke til drengene med udtagelsen.

Gratis Træneruddannelse til alle
21. maj 2021, 11.03

Vi er, som licensklub, forpligtet til at afholde en masse C-licens kurser for vores mange frivillige hjælpere i hverdagen. Nogle ”titler” kræver endda, at man fra U10 bliver udstyret med et bevis for sin faglige viden. 


Heldigvis er der en masse forældre og trænere i NIF, der har sagt ja til at tage denne uddannelse. Det er klubbens mål, at alle vores cheftrænere og andre nøglepersoner fra U10 har erhvervet sig titlen DBU børnetræner eller DBU ungdomstræner. 


Derfor udbydes C2, som går i 3 retninger: C2 U5-U9, C2 U10-U12 og C2 U13-U19. Efter C2-kurset kan deltagerne gennemføre en test. Når testen er bestået, modtager man et certifikat på, at man er DBU Børnetræner eller DBU Ungdomstræner. 


Alle C2 kurserne afholdes lokalt i Næstved og udbydes på hjemmesiden www.nif.borneakademiet.dk. Her kan du læse mere om kurserne, datoer for afholdelse samt tilmelde dig. Alle kurserne er gratis for NIF medlemmer og afholdes i klubben. 


DBU har fra 1. januar 2018 lanceret en ny C uddannelse, som starter med C1, som er et basiskursus. Herefter udbyder C2 som går i 3 retninger: C2 U5-U9, C2 U10-U12 og C2 U13-U19 – se nedenstående 


GIV EN HÅND - Tak for tilbagemeldinger
21. maj 2021, 11.03

Kære alle 

 

I uge 39 iværksatte DBU Sjælland frivillighedsugen under sloganet ”GIV EN HÅND – og gør en forskel.

 

NIF Fodbold fik en henvendelse fra DBU Sjælland om at deltage i tiltaget. Det sagde bestyrelsen ja til i håb om at kunne skaffe flere frivillige til klubben.

 

Vi fik tilsendt en tipskupon med opgaver for frivillige. Bestyrelsen tilrettede oplægget, så det passede til NIF Fodbold.

 

I uge 39 fik vi så besøg af en DBU Sjælland-ambassadør, som sammen med repræsentanter fra klubben uddelte tipskuponen til ”alle og enhver” i håb om, at vi fik nogle positive tilbagemeldinger.

 

Det har vi fået, men vi kan selvfølgelig bruge mange flere.

 

Bestyrelsen vil hermed gerne takke for alle tilbagemeldingerne.

 

Næste step er nu, at repræsentanter fra bestyrelsen indbyder de interesserede til opstartsmøde inden for hver af de 13 opgaver fra tipskuponen.

 

Tidsplanen herfor er lidt usikker, da vi alle er frivillige og lige skal have fundet tid i kalenderen.

 

Endnu en gang en stor tak fra bestyrelsen for tilbagemeldingerne. 

  

Mange venlige frivillighedshilsner

På bestyrelsens vegne

Allan

Sekretær

Fodboldskole 2019 tilbud til NIF medlemmer
21. maj 2021, 11.03

Vi håber ikke, at det er gået din næse forbi, at Næstved IF i uge 30/2019 afholder DBU Fodboldskole.

I 2019 er det årgangene fra 2004-2012 der kan deltage.

Køb din billet til DBU Fodboldskole 2019 inden det officielle billetsalg går i gang.
Kom forrest i køen, når DBU åbner for forsalget tirsdag den 27. november kl. 10.00.

På fodboldskolen får du:
- Fem dage med fodboldtræning fra kl. 9.00 - 15.00.
- Nyt og forbedret træningsprogram, der tager udgangspunkt i DBUs nye børne- og ungdomstræneruddannelse
- Tøjpakke fra Hummel  
- SELECT-bold  - Drikkedunk 
- Diplom

Prisen for det hele er kun 869 kr. og du køber din billet lige her: fodboldskole.dbu.dk/for-del...

 Hvis du køber din billet i forsalget, og hvis du er medlem af NIF Fodbold, får du 100 kr. i rabat på deltagerprisen.

 Rabatten gives af NIF Fodbold hvis billetten er købt inden d. 4. december 18. 

Psst… Alting er sjovere sammen med vennerne! Sørg endelig for at prikke holdkammeraterne på skulderen og mind dem om, at de også skal tage med på fodboldskolen til sommer!

Eventuelle spørgsmål kan sendes på mail til Allan Dinesen: ad@niffodbold.dk

Spændende artikel om NIF Fodbold
21. maj 2021, 11.03

I ugebladet uge 42 er der en artikel om Næstved IF Fodbold. 
Den kan vi kun anbefale at læse 


Læs som PDF

Baneplan for vinter 2018/19
21. maj 2021, 11.03

Klik på billede for at komme til baneplan 2018/19

Fodbold & Leg træner på kunstgræs....
21. maj 2021, 11.03

- onsdag den 24. og  31. oktober på HRJ Arena kl. 16:30-17:30 - U4/U5


Baneplan

Rabat til Bluesfestival i Arena Næstved til NIF Fodbold medlemmer
21. maj 2021, 11.03


Kære NIF medlem


Gennem vores samarbejde med Arena Næstved kan NIF Fodbold tilbyde rabat til vores medlemmer, når verdens største bluesmusikere præsenteres i arenaen den 2.+3. november gæster. Se herDet bliver en stor begivenhed med publikum fra hele Danmark, hvor du som medlem af NIF Fodbold + ledsager kan komme med til en skarp pris.Du får 80 kr. rabat på 1-dages billet (fre- eller lørdag) og 150 kr. på partoutbillet (begge dage).Du kan købe din rabatbillet ved at følge dette link: https://arenanaestved.dk/begiv...
(vælg ’kampagnepris’ når du skal vælge billettype)Med venlig hilsen – og god koncert 😊

NIF bluestilbud.pdf

Årets Fodboldleder 2018 - Vores egen Thomas Larsen
21. maj 2021, 11.03

D. 3 december blev Thomas Larsen valgt til årets fodboldleder i DBU Sjælland.  


Thomas Larsen har varetaget mange opgaver i Næstved IF gennem mange år. Det er bare helt fortjent, at det netop er Thomas Larsen der modtager denne hæder.


Et kæmpe tillykke til Thomas Larsen.


 Næstved IF Fodbold siger tusind tak for din kæmpe indsats.Invitation til Brøndby Masterclass Trænerkursus 29. november 2018
21. maj 2021, 11.03

Kære samarbejdsklub


Vi vil hermed gerne invitere til Brøndby Masterclass Trænerkursus.
Kurset bliver afviklet torsdag d. 29. november 2018 kl. 16.15.

Til hvert kursus vil samarbejdsklubben have frie pladser, som frit kan besættes efter klubbens
eget ønske.

Alle kurser er gratis at deltage på.

Tilmelding til ovennævnte kursus foregår via følgende link:
https://brondby.typeform.com/t...

Deadline for tilmelding er 27. november kl 12:00

Programmet for dagen ser ud som følger:
Emne:
Opfatte, beslutte, handle og vurdere v. U14 cheftræner Morten Corlin
Hvordan træner vi den centrale midtbanespiller?

- Kl. 16.15 mødetid i Roma Loungen gennem hovedindgangen og forbi receptionen.
- Kl. 16.45 – 17.45 træning ude på banen
- Kl. 18.00 – 18.45 opfølgning på træning samt videoklip på central midtbanespiller
- Kl. 18.45 – 19.00 mulighed for at stille spørgsmål

Man skal IKKE være aktiv, men dele af kurserne vil foregå på træningsbanerne, så husk at
klæde jer fornuftigt på ift. vejret.

Der vil ikke være nogen forplejning ud over en sodavand eller en kop kaffe.

KLIK HER for PDF invitation


Trænerkurser i 2019:
Sæt allerede nu kryds i kalenderen for kurser vi afholder i 2019. Der vil komme mere information
og tilmeldingsmulighed om hver enkelt kursus når vi nærmer os dato for afholdelse.

- Tirsdag d. 29. januar v. TOP-centertræner Christian Sørensen
- Tirsdag d. 26 februar v. U15 cheftræner Sune Jensen
- Torsdag d. 21. marts v. U13 cheftræner Azad Corlu

Vi ser frem til at tage i mod jer.


Med venlig hilsen
Christian Sørensen
TOP-centertræner
Brøndby Masterclass
cso@brondby.com

HUSK JULEFROKOSTSAMMENKOMST - tilmelding senest d. 9-11
21. maj 2021, 11.03

🎄 JULEFROKOSTSAMMENKOMST 🎅🏻🤶


D. 16. NOV. KL 18  i Cafe Niffen for Trænere, Ledere, Fodboldvenner & andre Frivillige Hjælpere i NIF fodboldafd.


Tilmelding (“først-til-mølle) i cafeen samtidig med kontant betaling af kr 200,- kr. som tilbagebetales ved fremmøde 16.11. 


Vi glæder os til at se jer.

Bestyrelsen, NIF fodbold

Julefrokostsammenkomst AFLYST
21. maj 2021, 11.03

Desværre har vi været nød til at aflyse julefrokostsammenkomst pga. for få tilmeldte.

De få tilmeldte får selvfølgelig deres penge retur.


Åbningstider i november, december og januar
21. maj 2021, 11.03

Klubbens kontor vil have begrænset åbningstider i resten af november, december og i januar.

Der vil være åbent hver mandag fra 17.00-18.00, dog vil kontoret være lukket i uge 51,52 og i uge 1.

Mvh
Næstved IF Fodbold
Administration

Ny talent Chef i Næstved IF
21. maj 2021, 11.03

I starten af november måned valgte Max Petersen efter mange år i klubben, at trække sig fraposten som Talentchef. Næstved IF Fodbold sender en stor tak til Max Petersen for at gøre en kæmpe indsats for Næstved IF Fodbold og ikke mindst talentmiljøet.

Klubben har ansat Thomas Melgaard som ny Talentchef. DBU har ønsket, at klubbernes fremtidige
talentchefer har profil af en administrerende direktør i stedet for en ren fodboldtræner. Thomas
Melgaard passer meget fint ind denne beskrivelse, da han kommer med stor ledelseserfaring fra
sit civile arbejde, men desuden også har god fodboldindsigt fra bl.a. tidligere trænerfunktion og
bestyrelses arbejde. 


Det betyder at al fremtidig kontakt til klubbens Talentchef fremadrettet skal
rettes til Thomas Melgaard.
Telefon: 20 59 86 08
Thomas.Melgaard@hcs.dk

WEB-SHOP virker ikke
21. maj 2021, 11.03

Desværre virker WEB-SHOPPEN ikke mere.

Vores leverandør arbejder på en ny løsning.

Vi melder ud så snart der er nyt!

Næstved IF har ingen indflydelse på dette, da det er vores samarbejdspartner som har ansvaret for siden!.


Dagens ret i Café Niffen uge 36
21. maj 2021, 11.03

Dagens ret i Café Niffen uge 36
Mandag: Forårsruller med ris & karrysovs
Onsdag: Lasagne
Torsdag: Kyllingegryde med ris

BEMÆRK!! Ingen dagens ret tirsdag i denne uge...

Voksen portion: 60 kr
 Børne portion(børn under 12 år): 45 kr

Næstved IF - Fodbold inviterer til DBU ́s Fodboldskole
21. maj 2021, 11.03

GENERALFORSAMLING
21. maj 2021, 11.03

GENERALFORSAMLING

 

Næstved IF – Fodbold afholder generalforsamling

torsdag, den 27. september 2018 kl. 19.00

i Café Niffen i Klubhuset, Rolighedsvej 25, 4700 Næstved

 

Dagsorden iflg. vedtægterne

 

 

På bestyrelsens vegne

Christian Wennicke, formand 


Julefrokost for Frivillige, Fodboldvenner, Ledere og Trænere
21. maj 2021, 11.03

🎄 JULEFROKOSTSAMMENKOMST 🎅🏻🤶


D. 16. NOV. KL 18  i Cafe Niffen for Trænere, Ledere, 


Fodboldvenner & andre Frivillige Hjælpere i NIF fodboldafd.


Tilmelding (“først-til-mølle) i cafeen samtidig med kontant betaling af kr 200,- kr. som tilbagebetales ved fremmøde 16.11. 


Vi glæder os til at se jer.

Bestyrelsen, NIF fodbold

NY GULVBELÆGNING i CAFE NIFFEN
21. maj 2021, 11.03

😁 NY GULVBELÆGNING  😁


I sommerferien er der lagt ny belægning på gulvet i Cafe Niffen.  


Den er sponsoreret af NIFs Fodboldvenner og den kommunale pulje til foreningsfaciliteter.


Frivillige fra Fodboldvennerne har gjort en kæmpestor indsats mht. at rydde cafe, fjerne gammel belægning og sætte på plads igen.


Desuden har de også malet terrassen.  TAKGratis uddannelse til alle
21. maj 2021, 11.03

Gratis uddannelse til alle 

Vi er, som licensklub, forpligtet til at afholde en masse C-licens kurser for vores mange frivillige hjælpere i hverdagen. Nogle ”titler” kræver endda, at man fra U10 bliver udstyret med et UEFA C-licens bevis, som giver en ret til at træne børn over hele Europa.

Heldigvis er der en masse forældre, der har sagt ja til at tage denne uddannelse. Det er klubbens mål, at alle vores cheftrænere og andre nøglepersoner fra U10 har erhvervet sig titlen DBU børnetræner. 

DBU har fra 1. januar 2018 lanceret en ny C uddannelse, som starter med C1, som er et basiskursus. Dette kursus tilbydes lokalt i klubben og afholdes søndag d. 19/8-2018 fra 8.30 til 16.30.

Alle kurserne udbydes på hjemmesiden www.nif.borneakademiet.dk. Her kan du læse mere om kurserne C1 og C2, samt tilmelde dig. Alle kurserne er gratis for NIF medlemmer og afholdes i klubben.


Næstved IF Fodbold - Hjælp til koncerter
21. maj 2021, 11.03

Kære alle!

 

NIF Fodbold kan tjene penge ved at stille med hjælpere til disse koncerter. Penge, som klubben har hårdt brug for. Det er rigtig vanskeligt at skaffe sponsorer mv., og derfor må vi søge andre muligheder. En af disse muligheder er at hjælpe til ved diverse arrangementer.

 

I kan allerede nu tilmelde jer som hjælpere til koncerter helt frem til og med november 2019. Oversigten vil løbende blive tilpasset i takt med, at der offentliggøres koncerter i Arena Næstved.  


I den vedhæftede oversigt finder I alle de koncerter, der er planlagt i Arena
Næstved frem til og med november 2019.

 

Tilmelding som hjælper sker således:

 

1)    Kig i oversigten med koncerter mv.

2)    Find den eller de koncerter, hvor du har mulighed for at hjælpe (bemærk, der er 2 sider i oversigten).

3)    Vælg den eller de vagter, du ønsker

4)    Send din tilmelding til CMW@BEIERHOLM.DK

 

Det er i oversigten angivet, om det er fysisk arbejde eller ikke, ligesom der er angivet en aldersgrænse. Kender I andre, der vil hjælpe, så lad budskabet sive. Alle er velkomne.

 

Når du har sendt din tilmelding med den eller de ønskede vagter, modtager du en bekræftelse på din tilmelding, så du ved, at du har fået den eller de vagter, du ønsker. 

 

Vi håber, at I alle vil prioritere at hjælpe til ved disse koncerter. Klubben har brug for jeres hjælp til at opretholde de nødvendige indtægter.

 

Det forventes på ingen måde, at man hjælper til ved hver eneste koncert. Kan vi hver især bidrage med blot en vagt pr. år (naturligvis meget gerne med flere J), så er vi mere end rigeligt med mennesker til at udfylde alle pladserne.

 

I må meget gerne, når I kigger på hvilken eller hvilke vagter, I vil tage, overveje, om I har mulighed for at tage den sene vagt (BLÅ LOAD OUT). Det er en kort vagt, men grundet tidspunktet er denne vagt altid vanskelig at få besat. Hvis I på nogen måde kan få det til at gå op, så vil vi sætte enorm pris herpå.

 

Det er vigtigt at fortælle, at de tider, der er angivet på vagtplanen i oversigten, er de tider, som afgrænser vagten. Det vil sige, at når tiden på vagten er gået, så er I ”frie” til at gå hjem. Det kan være, at I bliver spurgt, hvis det er nødvendigt, om I vil blive lidt længere, MEN, det er IKKE noget, I er forpligtede til på nogen måde.

 

Med dette tiltag er vi således ude i rigtig god tid, og vi håber derfor, at det betyder, at rigtig mange af jer har mulighed for at få det til at passe ind i en i forvejen travl kalender.        

 

På forhånd tak.

 


 

Koncertkalender august 2018 sæson 2018 2019 PDF.pdf

NIF Fodbold

Indkaldelse til Generalforsamling
21. maj 2021, 11.03

Indkaldelse til Generalforsamling

torsdag den 27. september 2018

kl. 19.00 i Cafe Niffen (Klubhuset)

 

En forenings generalforsamling er højeste myndighed, hvor medlemmer kan tage stilling til den forgangne periodes arbejde og være med til at fastlægge rammerne for det kommende års aktiviteter. 


Alle bestemmelser træffes ved simpelt stemmeflertal, og stemmeberettigede er både aktive og passive medlemmer, der ikke er i restance, og er fyldt 16 år. 


Forældre/værger til ikke stemmeberettigede børn under 16 år har møde- og taleret samt ret til at indsende forslag til behandling på generalforsamlingen. 


Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. 


Valgbare medlemmer, der ikke er til stede på den ordinære generalforsamling, kan ikke vælges til noget tillidshverv, medmindre skriftligt tilsagn er givet. 


Dagsorden i h.t.  vedtægterne. 


Før generalforsamlingen kl. 18.30 er fodboldafdelingen vært ved et måltid samt en øl eller vand. 


Med venlig hilsen

Næstved IF - Fodboldafdelingen

Bestyrelsen

___________________________________________________________

Tilmelding til spisning kan ske via NIF Fodbold hjemmeside www.niffodbold.dk eller ved aflevering af slippen med navn og adresse på kontoret senest mandag den 24. september 2018.

 

Indkaldelse til generalforsamling 2018.docx  
Info til medlemmer i forhold til indgang til 1. divisionskampen på søndag
21. maj 2021, 11.03

 Til 1. divisionskampen på søndag mod FC Fredericia kan man bruge sit medlemskort fra foråret.

Mvh
Næstved IF Fodbold 
Administration

SKAL DU SPILLE KAMPE EFTER SOMMERFERIEN...?
21. maj 2021, 11.03


Så skal du huske at få aktiveret dit fodboldpas :-)

https://www.youtube.com/watch?...


Lars Lilholt & Back To Back koncert
21. maj 2021, 11.03

Nif Fodbold udbyder billetter til koncert med 2 danske bands i Arena Næstved.

 

Alm. billet 325,- kr.

VIP billet 995,- kr.
Inkl. spisning i Cafe Niffen med Vin og øl ad Libitum.
Inkl. VIP under koncerten med Vin, øl og vand.

 

Kontakt Jens for yderligere informationer og køb på jp@niffodbold.dkDownload PDFBaneplan for efterår 18
21. maj 2021, 11.03

Her er seneste version baneplan for efterår 18 v.4 opd.21.08.18

Man bedes være opmærksom på, at banetiderne i weekenden på vores nye kunstgræsbane er forbeholdt afholdelse af kampe, og holdene, der deler tider, indbyrdes selv skal aftale, hvem der gør brug af tiden til kamp eller træning. Ønsker man ikke at benytte en tildelt træningstid, skal man:

1. Sørge for, at andre hold gør brug af tiden

2. Meddele administrationen i god tid, at tiden ikke benyttes, så tiden kan afmeldes og vi undgår betaling af ubenyttet banetid.

Spørgsmål vedr. baneplanen kan rettes til Peter Nielsen. Ønsker om bestilling af ekstratider kan fremsættes efter følgende regelsæt:

- Talenthold via Anders Bergendorf til Morten Sørensen

- BAS og MSC via Peter Nielsen til Morten Sørensen

- Øvrige hold direkte til Morten Sørensen

Opstart for Fodbold og Leg d. 22 August
21. maj 2021, 11.03

Fodbold og Leg

-         der er også plads til dig. 


Næstved IF Fodbold siger velkommen til drenge og piger i 4 – 5 års alderen sammen med deres forældre.

 

Vi træner på idrætsanlægget på Rolighedsvej om onsdagen kl. 16.30

Første gang onsdag d. 22. august

Der trænes på kunstbanen som ligger foran klubhuset. Der betales et kontingent på 300,- kr. pr/halvår

For dette beløb får spilleren en velkomstpakke og mulighed for at deltage i sociale arrangementer.

 

Næstved IF fodbold følger DBU’s anvisninger omkring børnefodbold

 

Parkering ved Næstved hallen eller på grusparkeringspladsenFodbold og Leg opstart efterår 2018 PDF.pdf

DBU og NIF Fodbold går sammen om frivillighed
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF Fodbold er gået sammen med DBU sammen om et projekt om frivillighed.

 

Allerede nu er Næstved IF Fodbold bygget op omkring frivillige og der er rigtigt mange der er med til at sikre den daglige drift ved:

 

 • Træningen
 • Vedligeholdelse
 • Dømme kampe
 • Trivsel
 • Stævner
 • De forskellige udvalg
 • Bestyrelse
 • Koncerter
 • Og masser af andre opgaver.

Når man er frivillige gør man en forskel og samtidig er det sjovt. Du hjælper med at få økonomien til at hænge sammen og du lære andre frivillige at kende og bliver en del af et fællesskab.

Faktisk er vi så mange omkring klubben, Medlemmer, Forældre, Bedsteforældre at hvis alle bidrager med få timer løbet af et år ville der være rigtigt mange timer til opgaver, også nye opgaver der kunne tjene penge til klubben.

Der er brug for flere frivillige, lad os løfte i flok.

 

Udfyld nedenstående tipskupon og aflevere i klubhuset.


Tipskupon til rekruttering af frivillige i Næstved IF Fodbold.docxAllerede nu kan du blive frivillige ved koncerter. Der er mulighed for at planlægge i god tid, da du på vores hjemmeside kan se en koncert kalender og hvilke opgaver du kan hjælpe med.


Frivillige søges til "Vi elsker 90'erne"
21. maj 2021, 11.03

Kære alle.

 

Klubben har brug for jeres hjælp til ”Vi elsker 90´erne”. Det er den 9. juni 2018.

Det er en rigtig god mulighed for at skabe indtægter til klubben og til den årgang, man som frivillig repræsenterer.

Hver person, der tager en vagt, optjener 200 kr. til den årgang, som ens barn spiller på. Det gælder også for bedsteforældre, søskende, venner mv.

De penge der optjenes, kan årgangen bruge til det eller de formål, som de selv ønsker. Fodboldture, afslutningsfest eller hvad det nu måtte være.

 

Så skriv til medea.nif@gmail.com eller send en sms til 30 66 00 03

 

Med venlig hilsen

Sponsorudvalget

Kontoret holder lukket 2. pinsedag
21. maj 2021, 11.03

2. pinsedag, mandag d. 21. maj holder vi lukket på kontoret og mandag d. 28. maj vil der grundet intern kursus kun være åbent på kontoret fra 17.00-18.00.

God Pinse til alle

Næstved IF Fodbold
Administration

Fodboldskole i uge 30
21. maj 2021, 11.03

Vidste du, at klubben i sommerferien bliver forvandlet til én stor fodboldfest? Vi afholder DBU´s fodboldskole i uge 30, hvor vi fylder græsplænerne med glade fodboldbørn i en hel uge med masser af nye og sjove træningsøvelser. 

Vi håber på at kunne samle masser af jer til sommer, så det er bare med at få købt din billet, hvis du ikke allerede har sikret dig én. Du kan købe billetten lige her: www.dbu.dk/fodboldskolebillet

Arrangementet i Sydbank er AFLYST!
21. maj 2021, 11.03

Desværre er Arrangementet i Sydbank med Troels Beck og Michael Hemmingsen aflyst.

DBU´s fodboldpas er landet!
21. maj 2021, 11.03

Kære alle spillere/trænere/ledere

Husk at dit fodboldpas skal aktiveres.... Klik på billedet og se hvordan du gør.

Frivillige søges til "Vi elsker 90'erne"
21. maj 2021, 11.03

Plakat - Frivillige - Vi elsker 90.pdf

FRIVILLIGE MEDHJÆLPERE 

Kære Alle

Har du, din familie, dine venner eller bekendte (18+) lyst til at hjælpe NIF fodboldklub ved at være frivillig medhjælper til koncerten ”Vi elsker 90-erne”

Lørdag den 9. Juni 2018


I Rådmandshaven i NæstvedSå skriv til medea.nif@gmail.com eller send en sms til 30 66 00 03

(Så får i tilsendt en invitation med informationer & vagter i kan tilmelde)

Vi glæder os til at høre fra jer

Med venlig hilsen

NIF Sponsorudvalg

Dagens ret i uge 17
21. maj 2021, 11.03

Dagens ret i Café Niffen i uge 17

Mandag d. 23.04.18
Kyllingefilet med pastasalat

Tirsdag 24.04.18
Stegt flæsk med persillesovs

Onsdag d. 25.04.18
Mørbradgryde med ris

Torsdag d. 26.04.18
Lasagne med grønt

Voksen portion: 60 kr
Børne portion(børn under 12 år): 45 kr

INVITATION - Børne Akademi Sydsjælland (BAS)
21. maj 2021, 11.03

INVITATION

Kære fodboldforældre til årgang 2009, 2008 & 2007 i Næstved og omegn.


Sommeren er over os og jeres dejlige og dygtige børn holder snart en velfortjent sommerferie. En ferie hvor batterierne lades op til en ny spændende sæson i U10, U11 og U12.


Efter ferien står vi klar til at springe i luften igen med vores set-up i årgangene U10, U11 og U12
Børne Akademi Sydsjælland (BAS).


Dygtige trænere er fundet og er mere end klar til at sætte nye standarder for børnefodbolden i NIF - stadig med det for øje, at vi skal have det sjovt.


TORSDAG den 14. juni kl. 18-19 afholder vi INFOMØDE omkring Børne Akademi Sydsjælland (BAS) i Næstved IF's klubhus på Rolighedsvej 25 (Café Niffen).


Her sættes der ansigter på trænere og ledere og vi vil sætte ord på strategi i BAS.
Bla. hvordan trænes der fremadrettet, hvornår og hvad kommer træningen til at indeholde.


Tilmelding skal ske ved at sende en mail til pn@naestvedboldklub.dk "tilmelding infomøde BAS"


NIF-hilsener, Børne Akademi Sydsjælland

Hjemkaldelse af spilletøj.
21. maj 2021, 11.03

Forårssæsonen er så småt ved at være til ende, så derfor vil vi gerne have at I returnerer jeres spilletøj til jeres tøjskab, så vi kan få talt tøjet op og eventuelt suppleret op senest d. 1 juli 2018.

Med sportslig hilsen

Materialeudvalget

Vigtig information - NIF Fodboldværested
21. maj 2021, 11.03

NIF Fodboldværested må desværre lukke ned pga. manglende interesse fra spillere  U10 - U19 årgange.

Ændrer dette sig bliver tilbuddet åbnet igen.

Prøveperiode: fra skolestart til uge 41 vil der dog være åbent mandag fra kl. 15.00 til 16.30

Evt. Spørgsmål til Jette - sms 51174616

Nyt fra bestyrelsen
21. maj 2021, 11.03

Sydbank Store Bededags Cup 2018 Konkurrence
21. maj 2021, 11.03

Og vinderne er..........

Søndag kl. 13.00 blev der trukket vindere til de 20 gevinster.

Stort tillykke til vinderne og tusind tak til alle for støtten til Næstved IF Fodbold.

Tak til sponsorerne IDEmøbler og Næstved Boldklub

1.       præmie. Gavekort til IDEmøbler på 7000,-kr.                                             -  Birgitte Franck

2.       præmie. Gavekort til IDEmøbler på 2000,-kr.                                             -  Miguel

3.       præmie. Gavekort til IDEmøbler på 1000,-kr.                                             -  Fie Kolacinski

4.       præmie. Næstved Boldklub Spillertrøje                                                          -  Peter Madelung

5.       præmie. Næstved Boldklub Håndklæde                                                         -  Miguel

6.       præmie. Næstved Boldklub Håndklæde                                                         -  Kurt Rasmussen

7.       præmie. Næstved Boldklub Håndklæde                                                         -  Teresa Sørensen

8.       præmie. Næstved Boldklub Håndklæde                                                         -  Hanne Andersen

9.       præmie. Næstved Boldklub Håndklæde                                                         -  Martin Terkelsen

10.   præmie. Næstved Boldklub 1939 T-Shirt                                                       -  Hawa Yalcinkaya

11.   præmie. Næstved Boldklub Boxershorts                                                        -  Bente Olsen

12.   præmie. Næstved Boldklub Boxershorts                                                        -  Hans Villadsen

13.   præmie. Næstved Boldklub Boxershorts                                                       -  Louise Bertelsen

14.   præmie. Næstved Boldklub Boxershorts                                                       -  Aase Serop

15.   præmie. Næstved Boldklub Boxershorts                                                       -  Janina Andreasen

16.   præmie. Næstved Boldklub Boxershorts                                                       -  Albert Christensen

17.   præmie. Næstved Boldklub Strømper 9 par + 2 fribilletter til NB   -  Dennis Kølle   

18.   præmie. Næstved Boldklub Strømper 6 par + 2 fribilletter til NB   -  Alice Sørensen

19.   præmie. Næstved Boldklub Strømper 6 par + 2 fribilletter til NB   -  Lene Kaarup

20.   præmie. Næstved Boldklub Strømper 6 par + 2 fribilletter til NB   -  Jørgen Møller Madsen


Gevinsterne kan hentes på NIF kontor onsdag d. 2/5 kl. 17.00 til 18.00 eller mandag d. 7 maj kl 17.00 til 18.00.

De 3 største præmier har fået besked via telefonopkald, resten via SMS.

Næstveds U15 blev Sjællandsmestre
21. maj 2021, 11.03

U- U- Ubesejret!!!!

Ikke helt men næsten! Næstved IF’s U-15 drenge har spillet den næsten perfekte sæson. I lørdags blev sjællandsmesterskabet i rækken vundet efter at have elimineret Hørsholm med 3-0 i semifinalen og kommet Espergærde under øksen i finalen med 4-3 efter straffespark. Dette var kronen på en fantastisk sæson, der også bød på et togt ud i Europa. I pinsen deltog man i North Limburg Cup i Holland. Der var 24 hold med fra Holland, Tyskland og Belgien. Og efter at have sluttet 2’er i puljen på dårligere målforskel, vandt man mellemrundepuljen med 3 sejre i streg ( Bla over et meget stærkt Herning Fremad hold) og endte med at tabe finalen på et mål med allersidste boldberøring i kampen.

Hjemme i Danmark ventede turneringen der indtil da havde budt på 6 sejre i 6 kampe. For dem blandt modstanderne der måske håbede/troede at de grønne djævle ville være slidte var der bare at sige " You wish”. De sidste 4 kampe blev naturligvis også vundet, hvilket ledte frem til Final-4 stævnet om sjællandsmesterskabet.

Holdet har en fantastisk evne til at løfte deres niveau, både kollektivt og individuelt. Især i turneringen i Holland mødte man til slut hele tiden hold der var bedre. Men evnen til at tilpasse sig modstandernes niveau gjorde at man bare hævede sit eget niveau og ikke kun spillede lige op, men også var bedre end hold der normalt er bedre en dem selv. Kombineret med en nærmest patologisk modvilje mod at give op, er det en fantastisk evne at have!

På trods af skader, sygdom mv. har drengene hele foråret formået at blive ved med at vinde og spille godt. Og det gør man netop når stregen er tyk og fed under “Holdet”!!!!

På et hold hvor holdet er stjernen løber man de ekstra meter for hinanden, man spiller hinanden gode, man opmuntre hinanden ved fejl. Et sammenhold og en mentalitet der vinder kampe,

Nå ja statistikken: I foråret har gutterne spillet 19 kampe, resulterende i 17 sejre, en uafgjort og kun et nederlag, med en målscore på 69-7!!!!

Så, som de unge mennesker ville have sagt; skud ud til Kruse, Willy, Aabo, Valde, Harrish, Obbe, Larsen x 2, el Commandante, Sandro, LS, Ø, Nico, Storm, KS, Østervig, Peter, Moses, Mikkel og Henckel. De 20 seje gutter. Det har været en fornøjelse af følge jer og glæder mig allerede til efteråret!!!

Kontoret holder ferielukket
21. maj 2021, 11.03

I ugerne 27, 28, 29 holder administrationen ferielukket.

Hvis der opstår et akut problem af sportsligt karakter, kan administrationsformand Kristian Jensen kontaktes på telefon: 21900405 eller mail: kjj@niffodbold.dk.

God sommer til jer alle....

Baneplan for træningstider forår 18
21. maj 2021, 11.03

Her er baneplan med træningstiderne for forår 18.

Baneplan forår 18

Træningstider forår 18Man bedes være opmærksom på, at banetiderne i weekenden på vores nye kunstgræsbane er forbeholdt afholdelse af kampe, og holdene, der deler tider, indbyrdes selv skal aftale, hvem der gør brug af tiden til kamp eller træning. Ønsker man ikke at benytte en tildelt træningstid, skal man:


1. Sørge for, at andre hold gør brug af tiden


2. Meddele administrationen i god tid, at tiden ikke benyttes, så tiden kan afmeldes og vi undgår betaling af ubenyttet banetid.


Spørgsmål vedr. baneplanen kan rettes til Peter Nielsen. Ønsker om bestilling af ekstratider kan fremsættes efter følgende regelsæt:


- Talenthold via Anders Bergendorf til Morten Sørensen


- BAS og MSC via Peter Nielsen til Morten Søresen


- Øvrige hold direkte til Morten Sørensen


Indslusning opstart
21. maj 2021, 11.03

Her kan du læse om hvornår der er opstart for Næstved IF Indslusning fodbold.

Fodbold skole i Næstved IF
21. maj 2021, 11.03

Billetsalg starter d. 7 marts til fodboldskole i Næstved IF Fodbold

Træner-Leder møde I Næstved IF Fodbold
21. maj 2021, 11.03

Kære alle trænere/ledere i Næstved IF fodbold

TIRSDAG d. 20 marts kl. 20 til 21.45 håber bestyrelsen at se alle til debatmøde.

Der vil blive en rundtur på hjemmesiden, Infohåndbogen og vi vil vende frivillighed.Nyt fra Bestyrelsen
21. maj 2021, 11.03

Vidste du, at man på Næstved IF Fodbold hjemmeside kan læse "Nyt fra bestyrelsen"?

Efter bestyrelsesmøderne bliver der lagt et kort referat, så alle har mulighed for at følge med i bestyrelsens arbejde.

Herunder på linket kan du læse fra Februar 2018.

Nyt fra bestyrelsen-februar 2018.docxHRJ Arena lukket d. 28/2
21. maj 2021, 11.03

Alt træning på kunstbanen er aflyst d. 28/2

Regler på HRJ ARENA - Kunstbane
21. maj 2021, 11.03

Kære alle!

 

Kommunen har udmeldt følgende regler for mål på kunstbanen, som SKAL overholdes.

 

Kommunens regler er således og bedes efterlevet – eventuelt med forældrenes hjælp:

 

1)   Når træning/kamp er slut, og der kommer andre efterfølgende, der skal træne/spille kamp, aftales det træner imellem, hvilke mål, de efterfølgende hold skal benytte.

2)   Overskydende mål, som ikke skal benyttes af de efterfølgende hold, SKAL bæres væk fra kunstbanen og placeres nede på det bageste stykke (opvarmningsstykket).

3)   Når sidste hold er færdig med at træne, må der KUN stå 2 stk. 11-mandsmål inde på selve kunstbanen på de korrekte kampplaceringer. Altså et i hver ende/hvert målfelt.

4)   Der må IKKE stilles nogen mål ud bag sidelinjerne!

5)   Målene SKAL stå således, når sidste hold forlader banen efter træning og/eller kamp:

a.    2 stk. 11-mandsmål PÅ kunstbanen – et i hver ende på korrekt kampplacering.

b.    1 stk. 11-mandsmål på det bageste stykke (opvarmningsstykket) (der er i alt 3 stk. 11-mandsmål på kunstbanen)

c.    4 stk. 8-mandsmål på det bageste stykke (opvarmningsstykket)

d.    4 stk. 5-mandsmål på det bageste stykke (opvarmningsstykket)

e.    ALLE 3-mandsmål skal placeres på fliserne UDEN for banen. (på stien eller på fliserne ved portindgangen til kunstbanen)

 

Det er IKKE klubben, der har besluttet disse retningslinjer. Det er kommunen, og mål-placeringerne skal sikre, at kommunen kan vedligeholde banen til hver en tid.

 

Vi håber at ovenstående retningslinjer efterleves. Det er vigtigt at huske, at vi lejer kommunens kunstbane. Det er IKKE NIF Fodbolds kunstbane. Derfor kan vi heller ikke bestemme retningslinjerne.

 

Efterleve reglerne ikke, har kommunen meddelt, at målene bliver fjernet og låst sammen, så de ikke kan benyttes.

 

Man kan naturligvis diskutere denne, lad os sige, omstændelige facon. Men det er nu en gang sådan kommunen har besluttet, det skal være.

 

Lad os derfor alle hjælpe til med at efterleve retningslinjerne.

 

DERFOR:

 

Sørg for, at ALLE børn mv. i årgangene kender reglerne, og at INGEN tager hjem fra kamp eller træning, før der er ryddet behørigt op efter ovenstående retningslinjer.

 

Klubben vil, om muligt, forsøge at ”handle” andre og mere brugervenlige retningslinjer på plads.

 

Men ind til det måtte ske, så beder vi om, at vi alle hjælper til med at ovenstående retningslinjer overholdes.

 

På forhånd tak.

 

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle.

 

Mvh.

 

Bestyrelsen


HRJ Arena er lukket frem til mandag d. 5 marts.
21. maj 2021, 11.03

Kunstbanen er lukket, da det vedvarende snevejr, gør at banen ikke kan benyttes.

Aktiviteter kan være flyttet til Harboe Hallen, tjek venligst Holdsport for dit eget Hold, hvis der er tvivl.

VH: Næstved IF Fodbold

Næstved IF Fodbold ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF Fodbold ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

En stor tak til vores sponsorer som støtter fodbolden i Næstved IF

En tak til alle frivillige, ledere, trænere og udvalg for det store stykke arbejde der udføres.

 

Støt NB og NIF - Køb dit fyrværkeri i Fliseloungen
21. maj 2021, 11.03

HUSK vores fyrværkerisalg mellem jul og nytår.

 Der åbnes for salg d. 27/12 KL.10.00!

Køb byens bedste krudt hos os og støt samtidig HELE byens klub!

Vi sælger fra FLISE LOUNGEN v/stadion, Rolighedsvej 18. Vi holder åbent på flg. dage:

Onsdag 27/12 kl.10-18

Torsdag 28/12 kl.10-18

Fredag 29/12 kl.10-19

Lørdag 30/12 kl.10-19

Søndag 31/12 kl.09-15

Vi har en varm kop kaffe klar, så håber vi ses:-)

BRØNDBY CAMP I NÆSTVED
21. maj 2021, 11.03

Lørdag den 9.- 10. juni 2018 - for alle U7-U14 spillere, både piger og drenge.

Læs mere om det i opslaget herunder. 

Sydbank Store Bededags Cup 2018
21. maj 2021, 11.03

Så er der åbent for tilmeldninger til dette års Sydbank Store Bededags Cup 2018 hos Næstved IF Fodbold og der er allerede 64 tilmeldte hold.


Sidste år deltog mere end 2000 spillere fordelt på 247 hold fra hele Sjælland og Fyn.


OBS: sidste år gik det meget stærkt med tilmeldingerne, så hvis i ønsker at deltage i dette års stævne så se at få jeres hold tilmeldt i god tid 


Der spilles lige fra 3-mands til 11-mands fodbold inddelt i forskellige niveauer.


Piger er selvfølgelig velkommen til at deltage i rækkerne for drenge/mixede hold.


Fra U7 til U15 afsluttes gruppespillet med semifinaler og finale eller finalerunde, alt afhængig af antallet af deltagende hold i rækken.


Rækker U6 - 3-mands

U7 - 5-mands 

U8 - 5-mands A-B-C

U9 - 5-mands A-B-C 

U10 - 5-mands B & C (8-mandsmål)

U10 - 8-mands A 

U11 - 8-mands A-B-C 

U12 - 8-mands A-B-C 

U13 - 11-mands A-B/C

U15 - 11-mands B


Præmier I rækkerne U6 - U8 er der præmier til alle spillerne I de øvrige rækker er der præmier til nr. 1 & 2


Pris for deltagelse Kr. 300,- for 3-mands rækker Kr. 500,- for 5-mands rækker Kr. 600,- for 8-mands rækker Kr. 750,- for 11-mands rækker


Betaling Tilmeldingen er først gældende, når betaling er modtaget 

Bank: Sydbank Reg.nr.: 6060 Kontornr.: 5556772


Husk at anføre holdnavn, klub og række, når du betaler, så vi kan identificere betalingen.


Tilmelding http://staevner.dk/…/1…/sydbank-store-bededags-cup-2018.aspx


Facebook: Sydbank Store Bededags Cup 2018


Web: http://www.niffodbold.dk/klub/...

STATUS "Sydbank Store Bededags Cup 2018"
21. maj 2021, 11.03

Små 2 måneder før vi går igang med at spille de første kampe i Næstved, er 227 hold tilmeldt og der er venteliste i næsten alle årgange 🏆


Så hvis I vil nå med til et af Sjællands største udendørs stævne med mulighed for at deltage i alle niveauer
(A-række, B-række, C-række) skal i tilmelde jer via: www.staevner.dk


U6 - ledige pladser

U7 - venteliste (mulighed for flere)

U8A - 1 plads tilbage

U8B - venteliste

U8C - venteliste

U9A - venteliste

U9B - venteliste

U9C - venteliste

U10A - venteliste

U10B - venteliste

U10C - venteliste

U11A - venteliste

U11B - venteliste

U11C - venteliste

U12A - 1 plads tilbage

U12B - 1 plads tilbage

U12C - 2 pladser tilbage

U13A - venteliste

U13B - venteliste

U15B - 2 pladser tilbage


Læs mere på:

http://www.niffodbold.dk/klub/...


U10 vinder Nyråd Cup 2018
21. maj 2021, 11.03Klubbens U10'ere var sidste weekend til det traditionsrige indedørsstævne i Nyråd.

15 drenge var fordelt på 3 hold der spillet mod klubber som Nykøbing FC, Nakskov, Nyråd, Ørslev, Haslev mf. - 16 hold i alt.

Alle 3 hold spillede nogle gode kampe og dette resulteret i at 2 af holdene mødte hinanden i semifinalen og derved var sikret minimum et hold i finalen og et hold der skulle kæmpe om 3. pladsen. 

Finalen blev vundet over Vordingborg og kampen om 3. pladsen blev ligeså vundet over FK Sydsjælland. 

Resultater for U10 - Nyråd Cup 2018 
1. Plads - Næstved Hvid 
2. Plads - Vordingborg Hvid
3. Plads - Næstved Grøn
4. Plads - FK Sydsjælland 

Rækkens spiller blev med nr. 14 fra Næstved IF, Sebastian Vestergaard.


Regulering kontingentsatser
21. maj 2021, 11.03

Generalforsamlingen har besluttet, at kontingentsatserne skal reguleres, og stigningerne vil blive effektueret på den kommende kontingentopkrævning.

 

I skemaet herunder ses en oversigt med de nye kontingentsatser.

 

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

Fantastisk informationsaften for Næstved Sportscollege
21. maj 2021, 11.03

Mandagens informationsaften på Næstved Gymnasium og HF havde Næstved Sportscollege løbende besøg af 116 personer. Det er vanvittig flot og bevidner om den store interesse der er for, at kombinerer fodbold og skolegang.

Der er nu åben for ansøgning frem til 15. marts 2018 for elever i 7.-10. klasse og ungdomsuddannelserne i Næstved Kommune. 

Du finder ansøgningsskemaet her: https://www.naestved-gym.dk/…/naestved-sportscollege-ansoeg… Skemaet skal sendes til Anders Bergendorff.

Hvis du har spørgsmål, er i velkomne til at kontakte T+ træner Anders Bergendorff: Bergendorff123@hotmail.com

e-Sport i NIF ?
21. maj 2021, 11.03

Er du interesseret i e-Sport i Næstved?


Vil du spille?
Kunne tænke dig at være træner?


Dette kan måske blive muligt i NIF.


Svar venligst på spørgeskemaundersøgelsen.


https://www.defgo.net/surveys/... 


Sidste frist 22. februar 2018.


På baggrund af svarene vil vi vurdere om interessen er der?

Opsamling på træner-Leder møde
21. maj 2021, 11.03

Kære NIF-trænere og ledere.

Bestyrelsen takker for jeres mange input på tirsdagens træner/ledermøde.

Vi har hørt, hvad I har sagt, og vi er nu i gang med en udviklingsproces i klubben. Derfor havde vi

Jan Larsen med fra DBU Sjælland.

Bestyrelsen har efterfølgende haft arbejdsdag lørdag også med deltagelse af Jan. Her har vi

arbejdet videre med en del af det, der kom frem i tirsdags, og det vil vi fortsat gøre. Vi har allerede

nu truffet en række konkrete beslutninger, som gradvist vil sætte sit præg på vores fællesskab i

NIF fodbold, og vi håber på jeres hjælp med det fortsatte arbejde.

Bestyrelsen d. 24.3.2018Førstehjælps kursus til Trænere-Ledere
21. maj 2021, 11.03

Næstved Idræts Union tilbyder kursus i førstehjælp.

Bestyrelsen opfordrer jer til at deltage på en af flg. datoer:

12.5. - 19.5. - 26.5. - 15.9. - 22.9. - 29.9.

kl 8:00 - 14:30 inkl.. let frokost. Sted: Brandstationen, Manøvej 25

Deltagerpris 100 kr, som fodboldafd. betaler. Dog opkræves beløbet hos den enkelte ved

udeblivelse.

Tilmelding på SMS til Jette med navn og dato på 51174616 senest onsdag d. 4.4.

Personlig cover til mobilen
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF – en sportsklub i konstant bevægelse – og firmaet 4dinmobil er gået sammen for at glæde NIF’s mange medlemmer og fans.

NIF’s og 4dinmobil’s spritny aftale gør det muligt for alle at få sit eget helt personlige cover til mobilen for bare 99 kroner. Og oven i får de ganske gratis en beskyttelsesfilm til mobilens glas. (glass protecion)

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING
21. maj 2021, 11.03

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

 

TORSDAG DEN 5. APRIL 2018 KLOKKEN 19.00. 

i Cafe Niffen - klubhuset

 

Dagsorden:

 

1. Valg af dirigent

 

2. Forslag fra bestyrelsen om fastsættelse af kontingent for medlemmer op til U5

 

3. Valg til bestyrelsen

 

4. Eventuelt

Fodbold skole i Næstved IF
21. maj 2021, 11.03

Hej drenge og piger i årgang 2003-2010

Igen i år vil fodboldafdelingen i Næstved IF være værtsklub for en DBU-fodboldskole.

Vi har valgt at holde fodboldskolen i uge 30 (23.7 - 30.7 2018) på banerne ved vores klubhus på Rolighedsvej.

 

Morten Sørensen, som skal være trænerleder og Allan Dinesen, som skal være skoleleder, håber selvfølgelig på stor deltagelse.

Deltagergebyret er 859,00 kr.

For dette beløb får deltageren 1 uges kvalificeret træning, 1 DBU-sæt af mærket Hummel (t-shirt, shorts, strømper), 1 Select fodbold, 1 drikkedunk og 1 diplom.

Billetsalg foregår via www.dbu.dk eller på telefon 43265400.

Billetsalget starter onsdag den 7.3.2018 kl. 10.00.

Banetider frem til jul
21. maj 2021, 11.03

Banetider frem til jul kan ses her på hjemmesiden under klubben og faciliteter

Samt her under:

Baneplan Vintertræning 2017 - uge 43 til uge 52.pdf

Åbningstider i administrationen i dec. og jan.
21. maj 2021, 11.03


Der vil være nedsat åbningstid på kontoret resten af året, det betyder at der kun vil være åbent om mandagen fra 17.00-18.00 indtil mandag d. 18. December.

Derefter vil der være lukket frem til mandag d. 8. Januar.

I perioden der er lukket vil det være muligt at kontakte administrationsformand Kristian Jensen på telefon: 21900405 eller på mail: kjj@niffodbold.dk.

Mvh
Næstved IF
 Administration

VIP Aften hos BAUHAUS
21. maj 2021, 11.03

Kære Medlemmer


Vores sponsor Bauhaus holder VIP Aften

Tirsdag d. 5/12 kl. 18.00 til 22.00


Bauhaus har et bredt udvalg inden for mange kategorier.


25% rabat på alt


Læs venligst vedhæftede dokument, da du skal medbringe et kort for at få rabatten.


Støt vores sponsor, de støtter os.

VIP aften Bauhaus.pdf


Efterårscamp for målmænd i efterårsferien
21. maj 2021, 11.03

KD&C Træningscenter Næstved (TalentCenter Sydsjælland).


3 dages intensiv målmandstræning for alle U10-U19 keepere, piger som drenge uanset niveau.


Træningen vil bl.a. blive varetaget af vores divisionstræner(e) og engelske trænere.


Januarspisning for Trænere/Ledere og NIF Fodboldvenner
21. maj 2021, 11.03

Kære Trænere/Ledere og NIF Fodboldvenner


I inviteres januar spisning d. 12 januar 2018 kl. 18.00 i Cafe Niffen


Vi håber at se mange af jer. og vi vil bede om jeres tilmelding senest torsdag d. 21/12.


Du tilmelder dig i Cafe Niffen ved at betale 200,- kr. kontant i depositum.

Konceptet er det samme som tidligere, når du møder frem på datoen, får du dine penge retur.


December hilsner


Festudvalget

Hjælp til salg af fyrværkeri
21. maj 2021, 11.03

Kære Medlemmer/forældre/trænere/ledere

 

Næstved IF Fodbold har mulighed for, at tjene nogle penge til vores klub.

Sammen med NB Boldklub skal vi sælge fyrværkeri.

 

Så kom og hjælp, eller kender du nogle der kan hjælpe så kontakt vores næstformand Christian Christensen på mail:

cc@niffodbold.dk  senest d. 18/12. (alle hjælpere skal være over 18 år)

 

Der er brug for hjælp på følgende tider:

27. december 10.00 - 20.00

NIF: 2 hjælpere

15.00-20.00 2 HJÆLPERE

 

28. december 10.00-20.00

NIF: 3 hjælpere

10.00-15.00 1 HJÆLPER - 15.00-20.00 2 HJÆLPERE

 

29. december 10.00-19.00

NIF: 3 hjælpere

10.00-15.00 1 HJÆLPER - 15.00-19.00 2 HJÆLPERE

 

30. december 10.00-19.00

NIF: 3 hjælpere

10.00-15.00 2 HJÆLPERE - 15.00-19.00 1 HJÆLPER

 

31. december 09.00-15.00

NIF: 4 hjælpere

09.00-12.00 2 HJÆLPERE - 12.00-15.00 2 HJÆLPERE

 

I alt 15 hjælpere.

 

Krudt & Lodder
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF inviterer alle medlemmer fra U6 - veteran til

Krudt & Lodder Onsdag 27/12 & torsdag 28/12 kl. 18-20.


Tag familien med, alle vennerne kommer!


Vi vil gerne invitere dig og din familie til et par hyggelige timer i klubhuset ”Café Niffen” i mellem jul og nytår, hvor vi skal have det sjovt og ønske hinanden godt nytår.

Der bliver solgt lodder til amerikansk lotteri, hvor vi har fået fat i nogle rigtig flotte præmier.


Der vil være slikposer til de første 50 børn pr. aften Fransk hotdog kan købes til 15 kr.

Vi har samtidig sørget for nogle super tilbud til far og mor i klubbens fyrværkerisalg på dagen, så I kan gøre et godt køb og samtidig støtte klubben. (Fyrværkeri sælges kun til personer på 18 år og ældre)


Tilmelding til arrangementet skal ske til din: årgangskoordinator eller holdleder senest den 22/12-17

Vi glæder os til at se jer :-)


Kom og støt Næstved IF Fodbold ved at købe jeres fyrværkeri her!

Torsdag 28/12 vil der være prøveskydning på grusbanen kl. 18


krudt og lodder PDF.pdf

Alt træning på kobberbakkeskolen aflyst frem til 2 januar
21. maj 2021, 11.03

Kære Alle 

 

Kobberbakkeskolen afd. Sydby er LUKKET fra i dag  den 15. december til og med den 2. januar.

 

Der er der fnat på skolen.

 

Dette betyder at hele skolen skal rengøres og desinficeres.

 

Alt træning aflyst


​800 fodboldbørn var i Næstved til Jyske 3-bold i Harboe Storhallen
21. maj 2021, 11.03

800 fodboldbørn var i Næstved til Jyske 3-bold i Harboe Storhallen

Nøj, der var fart på i Søndags i Næstved, hvor masser af små ben, søskende, forældre og bedsteforældre var med til at gøre Jyske 3 Bold stævnet til en uforglemmelig oplevelse. Der var jubel på alle 13 baner i Harboe Hallen på Nygårdsvej.


Næstved IF fodbold var vært ved stævnet, hvor 200 U5-U9 hold var tilmeldt. De store tanker bag det lille spil er at der spilles 3 mod 3 på banerne, der er enkel regler, og fokus er på boldglæde frem for resultater. Der blev overrakt medaljer til alle spillere, efterhånden som puljerne blev spillet færdig. Jyske 3 bold startede i 2005, og har siden været en stor succes.


Stævnet afvikles i samarbejde med værtsklubben, de danske lokal unioner samt Jyske Bank. Hold fra store dele af Sjælland var repræsenteret, og endda fra Fyn. Dagen var opdelt i 4 turneringer a 2 timer. De yngste startede fra 10-12, og de ældste tilmeldte hold sluttede af 16-18.


Hele 3 Bold ”byen” stod klar søndag formiddag da de første spændte spillere dukkede op ved halv 10. tiden, takket være mange frivillige fra Næstved IF fodbold.


Udover at spille og se på fodbold var der mulighed for at få en tatovering (ikke ægte), og/eller en kop kaffe hos Jyske Bank. Næstved IF fodbold havde sørget for der var mulighed for at købe frugt, mad og drikke under hele stævnet.


DBU Sjælland stod for at programmet blev fulgt i løbet af dagen, og fløjtede kampene i gang og af.


En skøn fodbolddag, takket være mange friske fodboldspillere, deres forældre, trænere, samt Næstved IF fodbold og Jyske Bank

Nytårsparole
21. maj 2021, 11.03

                                                                    Nytårsparole


                                              D. 31.12.2017 kl 10-12 i Cafe Niffen

                                                                                   

                    Her ønsker vi hinanden Godt Nytår med champagne og kransekage

                                                                         Alle er velkomne


                                                                   Hilsen bestyrelsen

Vigtigt information vedr. HRJ ARENA - kunstbanen
21. maj 2021, 11.03

HRJ ARENA vil ikke blive vedligeholdt mellem jul og nytår.

 

I tilfælde af sne, når banen fremstår hvid, er det ikke tilladt at benytte den før den er klargjort.

Efter nytår fra 3. januar vil det ske i hverdage fra kl. 7 om morgenen indtil kl. 15.00.

Hvis banen benyttes, når der ligger sne, vil snefladen blive trådt ned, med den konsekvens at der kan danne sig en hård isskorpe, som det kan tage lang tid at få fjernet.

Del meget gerne denne viden med alle trænere og ledere.

Bestyrelsen


Referat og formandens beretning er nu på hjemmesiden
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF Fodbold har holdt generalforsamling og nu ligger Referat og Formandens beretning tilgængelig på vores hjemmeside.

God læselyst.


Baneinformation
21. maj 2021, 11.03


Bane 8 er blevet lukket for i år og der må derfor ikke trænes ellers spilles kamp på den mere i år.

Bane 2 er blevet lukket for i år og der må derfor ikke trænes ellers spilles kamp på den mere i år.

Til de hold der skal træne i weekenden vil det være en god ide at finde områder der ikke belaster vores 11-mandsbaner da der stadigvæk skal spilles kampe på dem (man kan evt træne på det stykke der er tilbage af bane 1)Indvielse af kunstgræsbane
21. maj 2021, 11.03

Oversigt over banetider
21. maj 2021, 11.03

Oversigt over banetider er nu lagt på hjemmesiden.

Baneplan Vintertræning 2017 - uge 43 til uge 46.pdfIndtil videre er der udarbejdet baneplan fra uge 43 til uge 46 for brug af kunstgræsbaner samt indendørs. Plan for de øvrige uger frem til juleferien er under udarbejdelse og vil blive udsendt senest i næste uge.

Man bedes være opmærksom på, at banetiderne i weekenden på vores nye kunstgræsbane er forbeholdt afholdelse af kampe, og holdene, der deler tider, indbyrdes selv skal aftale, hvem der gør brug af tiden til kamp eller træning.

Ønsker man ikke at benytte en tildelt træningstid, skal man:

1. Sørge for, at andre hold gør brug af tiden

2. Meddele administrationen i god tid, at tiden ikke benyttes, så tiden kan afmeldes og vi undgår betaling af ubenyttet banetid.

Spørgsmål vedr. baneplanen kan rettes til Brian Christiansen.


Ønsker om bestilling af ekstratider kan fremsættes efter følgende regelsæt:
- Talenthold via Anders Bergendorf til Morten Sørensen
- BAS og MSC via Peter Nielsen til Morten Søresen
- Øvrige hold direkte til Morten Sørensen


--------------------------------------


Ellers find den under fanen:

"Klubben"

"faciliteter"

"banetider og oversigt"

http://www.niffodbold.dk/klub/naestved-if-fodbold/...
Sponsor til Kunstgræsbane
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF Fodbold kan med glæde meddele, at HRJ Service har valgt at sponsorere den nye Kunstgræsbane på Rolighedsvej. Derfor vil banen i Næstved IF Fodbold fremover hedde HRJ ARENA.

En stor tak til HRJ Service og Jacob Larsen som kan ses på billede.

Husk at støtte vores sponsere, de støtter nemlig Næstved IF Fodbold

HRJ Arena indviet
21. maj 2021, 11.03

HRJ ARENA indviet

Fredag d. 27. okt. blev HRJ Arena (ny kunstgræsbane) indviet. Et flot fremmøde så Kulturudvalgsformand Linda Frederiksen og formand for Næstved IF Fodbold Christian M Wennicke holde tale og klippe den røde snor til HRJ Arena.

Der skulle selvfølgelig også spilles fodbold på HRJ Arena.

Byrådet mod Næstved IF. Næstved IF tog sejren til trods for Byrådet var forstærket med et par tidligere divisionsspillere.

Der blev serveret pølser og kolde øl til de fremmødte.

Det var en dejlig dag på Næstved idrætspark.
Se holdbilleder fra fodboldskolen 2017
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF Fodbold har afholdt DBU fodboldskole siden 1992 og kunne med stolthed i år fejrer 25 års jubilæum.

Fodboldskolen blev holdt i den sidste uge af sommerferien med stor succes.

Vi vil gerne takke alle der var med til at gøre dette års DBU fodboldskole til endnu en super oplevelse.

Januarfest i Næstved IF Fodbold for trænere, -ledere og fodboldvenner
21. maj 2021, 11.03

Kære NIF-trænere, -ledere og - Fodboldvenner.

 

Når vi er kommet godt igennem julemåneden og har skudt nytår ind så har I forhåbentlig tid til og plads i maven igen til lidt god mad ?

 

Derfor inviteres I til

 

                                                                      JANUARSPISNING

 

                                            fredag d. 12. januar kl 18 i klubhuset/cafe Niffen

 

Der bliver som sædvanlig tilmelding.          Mere herom på Holdsport inden jul.

 

November Hilsner 

Festudvalget/ Flemming-Jette


 

GENERALFORSAMLING
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF – Fodbold afholder generalforsamling


torsdag, den 28. september 2017, kl. 19.00


i Café Niffen i Klubhuset, Rolighedsvej 25, 4700 Næstved


Dagsorden iflg. vedtægterne


På bestyrelsens vegne

Christian Wennicke, formandVigtigt infomation vedr. kunstbane
21. maj 2021, 11.03


Så er entreprenørerne færdige med at klargøre underlaget, og fredag er det planen, at arbejdet med at lægge kunstgræsset påbegyndes.


Det er YDERST vigtigt, at ingen går ind på området, og YDERST vigtigt, at vi alle hjælper til med at passe på, når vi træner, at der ikke skydes bolde mv. ind på kunstanlægget. Det kan ødelægge overfladen.


Jeg håber, at I alle vil bidrage til at sikre, at der trænes i retninger, som vender væk fra kunstanlægget


Samtidig beder jer alle være opmærksomme på, at der er sået græs rundt om anlægget. Det skal derfor også være opfordringen, at vi alle hjælper til med at sikre, at vi ikke går rundt inde i de tilsåede områder. Desværre er der ikke længere hegn rundt om anlægget, hvilket naturligvis havde været det optimale. Men det er altså blevet taget væk.


Jeg håber på alles forståelse for ovenstående.


Og NU er der ikke længe til, at vi kan bruge vores nye kunstbane J.


Den officielle indvielse er nu foreløbig forventet fredag den 27. oktober. Vi rammer efterårsferien mv., hvilket medfører, at mange er forhindrede i deltagelse den 13. oktober. Så derfor er det besluttet at rykke indvielsen til efter ferien.


Med venlig hilsen

Christian M. Wennicke

Formand

NIF Fodbold


Så kom vi i gang med anlæggelse af kunstbanen
21. maj 2021, 11.03Så kom vi i gang med anlæggelse af kunstbanen. Klagefrister mv. er udløbet, og der er ikke kommet indvendinger mod projektet.


I dag, den 31. juli 2017, satte entreprenørerne hegn op, og meget snart, formentlig allerede på onsdag, går det videre. Og det vil meget hurtigt tage form.


Det forventes, at kunstbanen er klar til indvielse primo oktober. Men herom nærmere information, når vi ved mere.


Jeg glæder mig til at følge arbejdet, og jeg håber, at I alle har samme forventningsglæde.


Med venlig hilsen


CMW

Formand

NIF Fodbold


Gang i den på Rolighedsvej
21. maj 2021, 11.03


Vær ekstra opmærksom når I færdes på anlægget i disse dage, der er tung trafik der skal ind på pladsen. Byggepladsen er selvfølgelig hegnet ind.


Lige nu bliver der lagt Geonet ud og det første lag af bunden.​Orientering vedr. Kamp-baner SBU/DGI/POKALKAMPE​
21. maj 2021, 11.03

Som alle kan se er de gået i gang med at lave vores kunststofbane,

Det betyder at vi har mistet 2 kamp baner her til efterårets turnerings kampe

Vi har derfor måtte flytte en del kampe i hverdagen til Nygårdsvej ( v/svømmehallen).

Så derfor er det vigtigt at i går ind på SBU og se jeres program efter, da kampene er flyttet gennem SBU

Grundet dommer.

Husk at få en nøgle med til omklædningsrummene da der er låst derover ( fås på kontoret ) og husk at låse efter brug, og afleverer nøglen igen

Morten Sørensen

Fodboldværested
21. maj 2021, 11.03

LÆS HER VIGTIGT

U10 - U19 drenge og piger

NIFs FODBOLDVÆRESTED har åbent mandag til fredag kl. 14.00-16.30 (ikke på skolefridage)

Du får mulighed for afslapning inden træning, lektielæsning, hyggeligt samvær, brætspil og FIFA.

Og et LET EFTERMIDDAGSMÅLTID kl .15.15-15.45 sponseret af DBU

Evt. spørgsmål: SMS 51174616

Vi glæder os til at se dig.

Venlig Hilsen
Værestedsholdet og Jette

Årets priser i Talentcenter Sydsjælland
21. maj 2021, 11.03

Årets priser

Traditionen tro uddeler Talentcenter Sydsjælland prisen Årets Talent og Årets Spiller. Priserne gives til to spillere i TalentCenter Sydsjælland som i det forgangne år, har gjort sig ekstraordinært bemærket. Med nomineringerne følger en vandrepokal, samt et gavekort fra Vangby Emballering A/S.


Årets Talent:

2016 // Gustav Mansø
2017 // Rasmus Grosen

Denne gang er valget faldet på Rasmus Grosen, der sidste sæson spillede en vigtig rolle på Næstveds stærke U19-hold.


For et år siden blev han lejet i Brøndby, hvor han var på kontrakt. I første omgang blev Rasmus Grosen en bærende spiller på U19-holdet, hvor han var en stor del af forklaringen på de flotte resultater.

Faktisk gjorde Rasmus Grosen det så godt, at han mod slutningen af sæsonen fik debut for Næstveds førstehold, hvor han straks gik ind og gjorde en forskel i form af mål og godt spil i 1. division.

Siden er Rasmus blevet en fast del af førsteholdstruppen i Næstved. Frem mod den kommende sæson i 2. Division har han vist lovende takter på flere forskellige offensive positioner.

Rasmus er nemlig en alsidig spiller, der kan spille helt fremme, på kanterne og ikke mindst fungere som hængende angriber i en slags playmakerrolle.

Med sit gode blik for spillet og hurtige fødder besidder Rasmus nogle af de spidskompetencer, der i dag kræves af en offensiv profil.

Cheftræner Michael Hemmingsen har i forberedelseskampene til den nye sæson vist det 19-årige talent stor tillid med masser af spilletid.

Blandt andet derfor har Næstved også belønnet Årets Talent med en kontrakt. Håbet er, at Rasmus Grosen kan fortsætte de flotte takter, som han viste i sidste sæson og udvikle sig til at blive en profil på klubbens seniorhold. I skrivende stund står Rasmus Grosen noteret for seks kampe og et mål.

Årets Spiller:

2016 // Jeppe Ellehave Nielsen
2017// Filip Højgaard

Årets spiller 2017 går til U15 spilleren Filip Højgaard, prisen overrækkes fordi han har vist en ekstrem vilje til, at ville udvikle sig til hver eneste træning, samtidig tillægger han en enorm vilje til at ville vinde i alt han deltager i om det er træning eller kamp.

Filip kom til TalentCenter Sydsjælland som U14 spiller, men viste hurtigt at overgangen og steppet til elitefodbold har været fuldstændig ubesværet. Igennem U15-tiden har Filip udviklet sig voldsomt. Både som spiller, men i ligeså høj grad som menneske.

Dette betød også at valget som anfører var helt naturligt, da han med sin enorme vilje, gejst til hele tiden at ville vinde og samtidig samle hele holdet. Filip er beviset på, at hårdt arbejde betaler sig – uanset om det er til kamp, træning eller de sure løb i vintermånederne.
Dette udmøntede sig i tre ugentlige optræninger, fuld spilletid i alle U16 kampe (også som anfører), samt tre U17 Divisionskampe i foråret 2017 som U15 spiller.

Filip er både som spiller og menneske, på og uden for banen et godt forbillede for de yngre årgange. Derfor vinder Filip Højgaard fuldt fortjent prisen som årets spiller 2017.


Næstved IF, Næstved Boldklub & TalentCenter Sydsjælland ønsker i samarbejde
med Vangby Emballering A/S, Rasmus Grosen og Filip Højgaard tillykke med Priserne for 2017.

25 år med DBU Fodboldskole i Næstved IF Fodbold
21. maj 2021, 11.03


Torsdag d. 10. august 2017 blev NIF Fodbold fejret for at have afholdt DBU Fodboldskole i 25 år, lige så længe som fodboldskolerne har eksisteret.


Sammen med alle deltagere på årets fodboldskole, spillere, ledere, trænere og frivillige fik NIF Fodbold overrakt en jubilæumstrøje fra EM 92 hvor Danmark som bekendt blev Europamester.


DBU ambassadør Christian Bordinggaard, Borgmester Carsten Rasmussen og vores egen formand Christian Wennicke holdt tale, og temaet var anerkendelses af de ledere, trænere og frivillige som gennem 25 år har sikret DBU fodboldskole på banerne ved NIF.


Siden 1993 har over 600.000 børn været igennem DBU fodboldskole og det er vi stolte af i Næstved IF Fodbold at være en del af.Se alle fotos fra dette års DBU fodboldskole her:

https://www.facebook.com/pg/NIFfodbold/photos/?tab...


​Fodbold og leg – Der er også plads til dig
21. maj 2021, 11.03

NIF Fodbold siger velkommen til drenge og piger i 4 – 5 års alderen og deres forældre.

Første gang tirsdag d. 15. august 2017 kl. 16.30 til 17.30.

Der trænes hver tirsdag på bane 7 på idrætsanlægget ved NIF klubhus.

Der betales ikke kontingent for U4 & U5

Parkering ved Næstved Hallen og ved Gymnasiet.

Næstved IF Fodbold følger DBU’s anvisninger for børnefodbolden.

U6 årgang 2012 starter op i NIF
21. maj 2021, 11.03

Tirsdag d. 15. august starter U6 op med træning på bane 5a.

Alle (piger/drenge) der er født i 2012 er velkomne til træning

Man kan prøvetræne 4 gang, før man beslutter om man vil meldes ind i NIF Fodbold

Træningstider og kontaktpersoner kan findes her på vores hjemmeside under holdsider 2012 U6

Præsentation af Børne Akademi Sydsjælland i Sydbank
21. maj 2021, 11.03


Præsentation af Børne Akademi Sydsjælland


Her til aften præsenterede Næstved IF det nye og store ungdoms setup for U10-U12 spillere, som skal løfte børnefodbolden til nye højder.


Omkring 100 trænere, spillere, forældre og andre interesserede fulgte med da planen for Børne Akademi Sydsjælland (BAS) blev præsenteret hos klubbens hovedsponsor SYDBANK.


Setuppet er stærkt på både trænerfronten - hvor alle ansatte trænere har C-licens - og organisatorisk med store ildsjæle og dedikerede talentudviklere.


Børne Akademi Sydsjælland er for alvor klar til, at blive skudt i luften.


Fælles for U10, U11 & U12 er årgangene indrangeret i SU (SpillerUdvikling) - et nyt tiltag, der skal sikre den rette sportslige matchning og understøtte et optimalt udviklingsmiljø for de dygtigste sjællandske drengespillere i årgangene U10, U11 og U12, BAS har spillere på alle niveauer og der er fokus på udvikling for den enkelte spiller.


Kunstbaneprojektet kører efter planen
21. maj 2021, 11.03


Som I alle formentlig ved selvsyn bemærker, så er der fuld fart på anlæggelsen af vores kommende kunstbane. Jeg har netop været til det andet byggemøde, og der er stor optimisme. Alt kører efter planen.


I øjeblikket tages stilling til opstregning mv. på banen og på ekstraarealet bag kunstbanen. Hvis alt går, som vi forventer, så er der noget at glæde sig til.


Løbebaner med længder på 20 og 60 meter, samt ringe og stiger indtegnet i græsset på ekstraarealet, giver ”vores” kunstbane mange ekstra brugsmuligheder i den daglige træning og sikrer samtidig vores store ønske om, at give vores medlemmer de bedste og mest optimale træningsmuligheder. Men der er ikke noget endeligt herom endnu. Det er et ønske, men det afhænger bl.a. af økonomien og de muligheder, der nu engang er.


Status for anlæggelsen af kunstbanen er den, at tidsplanen foreløbig holder, og at vi derfor forventer at have afleveringsforretning mandag den 2. oktober 2017.


Det forventes således også, at den officielle indvielse sker fredag den 6. oktober 2017 klokken 16.00. Så reserver denne dag med et ”X” i kalenderen fra klokken 16.00, og tag hele familien med til indvielse. Mere herom følger ved opslag på hjemmeside og Facebook.


I dag, onsdag den 23. august 2017, er entreprenørerne gået i gang med at hæve lysmasterne. I næste uge forventes det, at hegn mv. leveres og påbegyndes opsat. Bundopbygningen er tæt på at være afsluttet.


Fra den 15. september 2017, påbegyndes etableringen af selve kunstgræsset. Og når den dag oprinder, så er vi meget tæt på målet.


Lad mig her udtrykke min og den øvrige bestyrelses store taknemmelighed til alle for den store forståelse, der bliver udvist i relation til de gener, anlæggelsen af kunstbanen har medført, og vil medføre i resten af anlægsperioden. Vi har måttet flytte træning til Nygaardsvej, nogle må træne på mindre arealer osv. ALLE har udvist stor vilje og engagement i bestræbelserne på, at få det hele til at lykkedes. Det er klubånd og sammenhold. TAK!


Jeg glæder mig RIGTIG meget, til banen er færdig. Jeg håber, at I alle glæder jer ligeså meget.


Har I spørgsmål, ris eller ros mv., så skriv til mig på CW@NIFFODBOLD.DK


Christian M. Wennicke

Formand

NIF Fodbold

Lysmasterne på plads
21. maj 2021, 11.03

Dagens billede, fredag den 25. august 2017. Lysmasterne er på plads.


I næste uge skulle der gerne komme hegn.

Kig forbi og nyd synet.

Det er svært at vente……..


Med venlig hilsen

Christian M. Wennicke

Formand

NIF Fodbold”


Jyske 3-bold storstævne hos Næstved IF Fodbold
21. maj 2021, 11.03


Bolden er pumpet, medaljerne er pudset og tilmeldingen til efterårets sidste
Jyske 3-bold storstævne i Næstved søndag 1. oktober 2017 er godt i gang.


Kom og vær med det er gratis at deltage!


Tilmeld et eller flere hold på www.jyske3bold.dk

U17 POKALGYSER - KAMP SPONSOR!
21. maj 2021, 11.03

Tirsdag den 12. september klokken 17.30 tager U17 Divisionen imod U17 Ligaholdet Brøndby IF, med flere landsholdsprofiler på holdet, på Bauhaus Arena.

Uwe Herter har i pokalanledningen sponsoreret de første 50 U17 pokalmenuer: Grillpølse med to brød + sodavand (0,5 l) efter først til mølle princippet.

Foruden sponsoratet af kampen har Uwe Herter sponsoreret et væsentligt beløb til klubben, som bliver værdsat utroligt højt!

Herefter vil priserne stadig være meget fine:

U17 pokalmenu
Grillpølse med to brød + sodavand (0,5 l)
50,-

Grillpølse med to brød
35,-

Sodavand (0,5 l)
22,-

Øl (33 cl)
20,-

Kaffe
10,-

Husk kontanter eller betal med mobilepay.

Vi sender en stor tak til Uwe Herter for den flotte tanke og opbakning til årets pokalbrag!

TalentCenter Sydsjællands billede.

Næstved IF og BørneAkademiet Sydsjælland søger U12 cheftræner
21. maj 2021, 11.03

Næstved IF & TalentCenter Sydsjælland startede i sommers i fællesskab BørneAkademiet Sydsjælland, som skal være det bedste trænings - og udviklingsmiljø for alle U10 - U12 spillerne på hele Sydsjælland.


Vi søger nu en U12 cheftræner til tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1/1-18, som skal være cheftræner for hele årgangen, samt være en del af et stærkt træner - og ledelsesteam i BørneAkademiet Sydsjælland.


I BørneAkademiet Sydsjælland får du mulighed for at arbejde med engagerede og målrettede medtrænere, som sammen skaber et fantastisk sammenhold og træningsmiljø i klubben.
U10-12 træner udfra en klar defineret "grøn tråd", hvor klubbens trænere igennem tæt samarbejde og dialog er med til, at skubbe spillerudviklingen i den rigtige retning.


Vi tilbyder:
- Godtgørelse (efter kvalifikationer)
- Træneruddannelser (DBU og Næstved)
- Trænerpakke (tøj)
- Sæsonkort med mange fordele til Næstved Boldklub
Samt garanti for mange inspirerende timer på og uden for banen.


Krav til stillingen:
Du skal som minimum være have DBU C-licens


Hvis du gerne vil være en del af Sydsjællands stærkest børnefodbold set-up, så kontakt U+ Træner Lars Skaaning
Mail: Larsskaaning@hotmail.com
Tlf.: 2814 6650


Medlemskort
20. august 2017, 15.07

Der er nu lavet medlemskort til dem der har betalt deres kontingent.
Disse kan årgangskoordinatorer/trænere afhente medlemskort i dueslagene på kontoret.

Mvh
Administrationen
Børne Akademiet Sydsjælland
13. juli 2017, 13.39Info omkring det nye "Børne Akademiet Sydsjælland"


Cheftræner U10 (årg. 08) : Martin Vestergaard

Cheftræner U11 (årg. 07): Lasse Hansen

Cheftræner U12 (årg. 06): Kenneth Jacobsen


Opstart: Mandag d. 31.07.2017 kl. 17.00 - 18.30

Træninger i uge 31 & 32:
Mandag og onsdag fra 17.00 - 18.30.
(Vi er opmærksom på, at der er fodboldskole i uge 32, er jeres barn tilmeldt der, tager vi selvfølgelig højde for det).

I sommerferien vil der komme yderlige information ud omkring setup i BørneAkedemiet Sydsjælland. Se derfor godt efter på hjemmesiden.

Øvrige træner i afdelingerne vil blive præsenteret samtidig.

Træningerne vil fremover blive oprette på holdsport. Skulle I være forhindret grundet ferie, bedes i framelde jer der.

Vi glæder os til, at kunne præsentere det nye tiltag.


Rigtig god sommer

NIF Fodbold.

TalentCenter Sydsjælland henter trænerprofil
25. juni 2017, 23.33


Som kommende træner for Talent U14 er vi enormt glade for, at kunne præsentere en stærk profil, som har fundet TalentCenter Sydsjælland aldeles attraktiv.

Mads Vittenbach skifter til TalentCenter Sydsjælland fra Slagelse B&I på en 3-årig aftale.

T+ træner Anders Bergendorff, udtaler i præsentationen af Mads Vittenbach
- Mads har bekræftet i samtalerne, at han passer på alle parametre i vores talentmiljø. En ung, dygtig, ambitiøs og hårdt arbejdende træner med en stærk fodboldfaglig og pædagogisk profil.

- Vi har længe haft et godt øje til Mads via hans flotte resultater og tilgang til talentudviklingen. At Mads finder vores talentmiljø attraktivt, understøtter blot endnu en gang, at vi er i stand til at kunne tiltrække de største trænertalenter på Syd- og Vestsjælland.

- Med tilgangen af Mads fuldender vi samtidig kabalen for vores T+ årgange (U13-U15) hvor vi har et meget meget stærkt team omkring vores talentudvikling.

Mads Vittenbach siger selv i forbindelse med skiftet
- Næstved er en klub som lægger et stort arbejde i deres ungdomstræning, og en klub hvor jeg ser gode muligheder i at fortsætte min udvikling som træner. De virker til at have et godt udviklingsmiljø, og et super fedt sammenhold over hele linjen. Næstved har givet mig et super tilbud, hvor jeg får mulighed for at arbejde med 11-mands fodbold på højeste plan, med regionens dygtigste fodboldspillere.

- Jeg glæder mig til at lære klubben bedre at kende. Jeg har altid hørt godt om Næstved, og ved at de i mange år har haft dygtige ungdomshold, som jeg ser meget frem til at arbejde med.

Mads Vittenbach er i besiddelse af B- og C-Licens og har første træning med Talent U14 allerede 19. juni og ugen op til sommerferien.


Pro-Licens træner ansat som U19 Divisionstræner
22. juni 2017, 15.14

Fra den kommende sæson har TalentCenter Sydsjælland i bestræbelserne på, at optimerer miljøet skruet på investeringen, hvor vi nu kan præsenterer endnu en tilføjelse til setuppet.

Valget er faldet på den tidligere fodboldspiller, talentchef og superliga assistenttræner Jeppe Tengbjerg.

Tengbjerg har tidligere spillet professionel fodbold i både Holland og Danmark, hvorfra han i to omgange spillede i Næstved Boldklub.

Samtidig kommer han med en stor erfaring som 2. Divisionstræner i Slagelse B&I, Nykøbing FC og B93.

Jeppe Tengbjerg har også været talentchef i FC Vestsjælland er blevet ansat som ny talentchef i Superliga-klubben.

I førstnævnte klub var Tengbjerg også talentchef.

Tengbjerg er kåret som Årets U-17 Talent i Danmark og han har spillet over 50 landskampe for forskellige ungdomslandshold. Tengbjerg er den mest scorende spiller på Danmarks U/17-fodboldlandshold gennem tiderne.

Jeppe er uddannet med den højeste træneruddannelse i Danmark, den såkaldte P-licens.

Privat er han uddannet massør, zoneterapeut og akupunktør hvorfra han driver sin egen virksomhed.

Det er dermed et kæmpe scoop, at kunne tiltrække en så markant profil til TalentCenter Sydsjælland.

Det er derfor en ekstrem kapacitet TalentCenter Sydsjælland har fastholdt og forlænget med.


Orientering om kunstbaneprojektet
22. juni 2017, 15.13


Kære alle!


Kunstbaneprojektet er stødt på komplikationer, som jeg her vil orientere om.

Efter udbudsrunden kan vi konstatere, at prisen for banen risikerer at blive op til 400.000 kr. dyrere, end først antaget og vurderet. Det har vi ikke penge til på nuværende tidspunkt. Derfor har bestyrelsen truffet den med rettidig omhu økonomisk ansvarlige, og eneste korrekte beslutning, at spørge Generalforsamlingen.

Det er ikke sikkert, at det bliver dyrere, men muligheden foreligger. Og det må vi reagere på.

I forvejen har NIF Fodbold stillet 1,2 mio. kr. til rådighed for projektet. Dette samtidig med, at vi i yderste konsekvens skal stille yderligere 350.000-400.000 kr. til rådighed. Altså i alt op til ca. 1.600.000 kr.

Dette taget i betragtning, samt det faktum, at NIF Fodbold, på trods af en meget stor egenfinansiering, stadig ikke har fortrinsret til banen, OG vi samtidig skal betale fuld baneleje gør, at vi som bestyrelse har besluttet, at vi indkalder til en ekstraordinær generalforsamling, hvor spørgsmålet om, hvorvidt projektet skal fortsætte eller ikke, vil blive behandlet, herunder om vi som klub, kan finde de resterende midler, hvis tilfældet vil, at det bliver nødvendigt.

Vi er naturligvis klar over, at baneleje skal betale vedligeholdelse, men når klubben samtidig lægger mellem 1.200.000 kr. og 1.600.000 kr., så er det vanskeligt at argumentere for, at vi også skal betale fuld pris på banelejen – og samtidig ikke har fortrinsret til banen.

1.200.000-1.600.000 kr. er mange penge. Rigtig mange penge. En kunstbane, er også et kæmpe ønske, og vi har brug for den. Og meget gerne flere. Men ikke for enhver pris. Det skal vi som klub stå sammen om, og træffe beslutning om. Vi er en af de allerstørste fodboldklubber, med rigtig mange brugere, og vi giver mange mennesker, børn som voksne, gode oplevelser, og en rigtig fornuftig fritid, samt et socialt netværk. Det må vi ikke underkende.

Herudover er det bestyrelsens ønske, at der søges aktindsigt i finansieringen af kommunens andre baner med henblik på at klarlægge, hvad andre klubber har erlagt i egenbetaling. Det er bestyrelsens opfattelse, at der må være en vis lighed for alle i dette forhold. Det vil vi gerne have undersøgt.

Det er forventningen, at vi kan afholde den ekstraordinære generalforsamling i den kommende uge. Der er et varsel for indkaldelse på 8 dage.

Vi afventer således den ekstraordinære generalforsamlings endelige beslutning.

Måtte projektet fortsætte, så er det nu forventningen, at kunstbanen kan være klar medio september. Altså en måned senere, end tidligere forventet. Men vi må sikre, at økonomien er på plads, og vi ikke sætter klubbens fremtid på spil.

Alle ønskes I en rigtig dejlig sommer, og så glæder jeg mig til vi ses på den anden side af ferien, hvor fodbolden atter ruller.


Christian M. Wennicke

Formand

NIF Fodbold

Peter Dinesen overgår som angrebstræner i TalentCenter Sydsjælland
22. juni 2017, 15.12


Fra den kommende sæson har TalentCenter Sydsjælland i bestræbelserne på, at optimere miljøet skruet på investeringen, hvor vi nu kan præsenterer endnu en tilføjelse til setuppet.

Peter Dinesen har de seneste tre år ageret assistenttræner på U17 Divisionen og cheftræner for U15 - det er derfor en stor kapacitet som overgår til teamet af specifiktrænere, og får titlen: Angrebstræner.

Peter Dinesen siger i forbindelsen med overgangen som angrebstræner:

- Jeg glæder mig til at kunne specialisere mig indenfor ét område, så spillerne oplever at træningsmiljøet og kulturen bliver endnu bedre i vores talent-setup. Hvis vi sammen er dygtige nok, så håber jeg på, at fremtidens angribere på Divisionsholdet er spillere som slås i modstanderens felt med et grønt fighterhjerte.

Dinesen skal hjælpe angriberne til at få flere mål i støvlerne ved, at optimerer træningen, så den minder mest muligt om kampsituationerne og klubbens offensive spillestil. Træningen indeholder forskellige spark med begge ben, forberedelsen i blindsiden og trygheden i afslutningsøjeblikket.

Peter har været i vores setup i tre år og kender således klubbens spillestil, træningskultur og træningsmiljø - derfor er det en stor kapacitet TalentCenter Sydsjælland har ansat i rollen som angrebstræner.

Derfor kan vi med stolthed præsenter én af flere styrkelser til TalentCenter Sydsjællan


​Talentchef ansat i TalentCenter Sydsjælland
22. juni 2017, 15.11


Fra den kommende sæson har TalentCenter Sydsjælland i bestræbelserne på, at optimere miljøet skruet på investeringen, hvor vi nu kan præsenterer endnu en tilføjelse til setuppet.

Det er med stor glæde, at vi fra sommer 2017 kan byde Max Petersen velkommen tilbage til TalentCenter Sydsjælland - denne gang som talentchef.

Max er et yderst velkendt ansigt i klubben hvor han kommer med en erfaring med 136 førsteholdskampe i Næstved, Elitechef, U17 Divisionstræner og senest som assistenttræner for seniorholdet.

Max kommer således med en kæmpe ballast og en stor faglighed - som tidligere spiller, træner og leder - som skal skubbe udviklingen yderligere de næste mange år.

Max Petersen er i besiddelse af DBUs A-Licens og ser frem til igen, at være helt tæt på klubbens talentudvikling.

Det er derfor en ekstrem kapacitet TalentCenter Sydsjælland har fastholdt og forlænget med.Lars Skaaning ansat som U+ træner
22. juni 2017, 14.56


Fra den kommende sæson har TalentCenter Sydsjælland i bestræbelserne på, at optimerer miljøet skruet på investeringen, hvor vi nu kan præsenterer én af flere tilføjelser til setuppet.

U+ trænerens arbejdsopgaver er i segmentet U10-U12, hvor ansvarsområderne dækker over implementeringen af træningsmetoder og teori ift. TalentCenter Sydsjælland.

Herudover skal U+ Træneren koordinere og deltage i den daglige træning med årgangens trænere og planlægning af opstart, kampe og stævner i samarbejde med T+ træneren.

Samtidig har U+ træneren et medansvar ved rekruttering af U10 til U13 spillere og trænere

Lars Skaaning har derudover ansvaret ved overlevering fra børne- til ungdomsfodbold med overgangen fra U12 til U13 og de krav der følger her.

Lars Skaaning er med sine over 20 år i klubben en rigtig Næstvedmand og kender således spillestil og værdier til perfektion.

Derfor kan vi med stolthed præsenter én af flere styrkelser til TalentCenter Sydsjælland.


Målmandstræner forlænger i TalentCenter Sydsjælland
22. juni 2017, 14.53


Fra den kommende sæson har TalentCenter Sydsjælland i bestræbelserne på, at optimere miljøet skruet på investeringen, hvor vi nu kan præsenterer endnu en forlængelse til setuppet.

Det er enormt glædeligt at Dan og TalentCenter Sydsjælland har forlænget kontrakten, således den løber flere år i fremtiden. Dan Petersen får titlen: Chefmålmandstræner.

Dan har med sin erfaring som tidligere målmand og ejer af Keepers Development & Coaching en kæmpe erfaring og ballast for træningen af målmænd.

Dan har i samarbejde med holdtrænerne løftet specifikdelen for målmændene til nye højder. Det sker blandt andet ved konstant høje krav, optagelse af alle kampe, løbende samtaler og videoanalyse.

Med forlængelsen sikre vi os samtidig forsat at have en tråd igennem hele specifiktræningen af målmændene da Dan varetager målmændene fra U12 til 2. Division.

Foruden forlængelsen med Dan, forventes der at blive præsenteret endnu en målmandstræner til setuppet i den nærmeste fremtid, da vi hele tiden ønsker at øge vores specifikdel.

Dan gennemførte i foråret DBUs scoutuddannelse og er foruden denne også i besiddelse af en B-Licens og M2-Licens.

Det er derfor en ekstrem kapacitet TalentCenter Sydsjælland har fastholdt og forlænget med.


Simon Ydesen ansat i nyoprettet stilling som chefscout U10-U13
22. juni 2017, 14.53Simon Ydesen ansat i nyoprettet stilling som chefscout U10-U13

Fra den kommende sæson har TalentCenter Sydsjælland i bestræbelserne på, at optimerer miljøet skruet på investeringen, hvor vi nu kan præsenterer endnu en tilføjelse til setuppet.

Simon har haft flere opgaver i klubben, og fra 01/07 er den nuværende U12 træner ansat i en stilling som chefscout på U10-U13.

Chefscoutens arbejdsopgaver bliver for fremtiden, at være den ansvarlige for rekrutteringsprocessen og være med til, at finde de største talenter til TalentCenter Sydsjælland, i tæt samarbejde og dialog med klubbens cheftrænere og U+ træner Lars Skaaning.

Simon har allerede skabt gode relationer til flere omkringliggende klubber, hvor han også fremover skal skabe og opretholde et godt samarbejde.

Det er en stor kapacitet TalentCenter Sydsjælland har ansat i rollen som chefscout. Simon har tidligere erfaring som scout for klubber som Vejle Boldklub og den tyske storklub Hamburger SV.

Derfor kan vi med stolthed præsenter én af flere styrkelser til TalentCenter SydsjællandINDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING
22. juni 2017, 14.16HERMED INDKALDES TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I NÆSTVED IF FODBOLD
TORSDAG DEN 29. JUNI KLOKKEN 19.00 I CAFE NIFFEN


Dagsorden:

 1. Valg af dirigent
 2. Beslutning om hvorvidt NIF Fodbolds egenfinansiering af kunstbanen kan udvides
  med op til 400.000 kr. (fra 1.200.000 kr. til 1.600.000 kr.)
 3. Eventuelt